Cinsel Yaşam İlişkide oral seks şart mı sizce, kesinlikle olmalı mı yoksa lüks mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kesinlikle olmalı mı yoksa bir lüks mü? Güncellemeler4 ay Güncelle İlişkide oral seks şart mı sizce, kesinlikle olmalı mı yoksa lüks mü? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SakinBirPanda Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 4 ay Bu tür soruları sormak için oruç ayını mı beklediniz? Hayır lüks.. 0 3 Yorumla Soran 4 ay Sorma zaten daha fa fazla zorluyor Yorumla SakinBirPanda 4 ay Madem bu kadar zorluyor kendine daha fazla eziyet etme, tutma orucu gitsin. Yorumla Soran 4 ay Bi kontrol de lazım Yorumla
Gizli Üye (18-24) 4 ay Bence şart değil ama olması daha iyi 3 7 Yorumla Soran 4 ay Seviyor musun yaptırmayı? Yorumla Cevap sahibi 4 ay Yaptırmak çok güzel evet erkeğin ağzına oturmak falan hoş 😅Ama yapmayı pek sevmiyorum açıkçası karşı taraf yaptığı için yapıyorum mecburen Yorumla Soran 4 ay Mecburen mi. Beni bırak saatlerce yalarım. Erkeğin kafasını bastırmayı seviyor musun yalatırken? Yorumla Cevap sahibi 4 ay Seviyorum Yorumla Soran 4 ay Çok iyi. Peki bacaklarının arasına kıstırıyor musun orgazm olurken Yorumla Cevap sahibi 4 ay Evet Yorumla Soran 4 ay Mmhh bol bol inler misin yatakta? Yorumla
Gizli Üye (36-45) 4 ay Oral kesinlikle olmalıdır ve lüks değildir. 1 1 Yorumla Soran 4 ay Bence de kadın saatlerce yalanmalı Yorumla
BurakKoram Takip Et Xper 5 Yaş: 29 4 ay Oral olmadan olmaz 1 3 Yorumla Soran 4 ay Zorunlu mudur peki? Yorumla BurakKoram 4 ay Bence evet Yorumla Soran 4 ay Doğrudur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu tür soruları sormak için oruç ayını mı beklediniz? Hayır lüks..
Sorma zaten daha fa fazla zorluyor
Madem bu kadar zorluyor kendine daha fazla eziyet etme, tutma orucu gitsin.
Bi kontrol de lazım
Bence şart değil ama olması daha iyi
Seviyor musun yaptırmayı?
Yaptırmak çok güzel evet erkeğin ağzına oturmak falan hoş 😅
Ama yapmayı pek sevmiyorum açıkçası karşı taraf yaptığı için yapıyorum mecburen
Mecburen mi. Beni bırak saatlerce yalarım. Erkeğin kafasını bastırmayı seviyor musun yalatırken?
Seviyorum
Çok iyi. Peki bacaklarının arasına kıstırıyor musun orgazm olurken
Evet
Mmhh bol bol inler misin yatakta?
Oral kesinlikle olmalıdır ve lüks değildir.
Bence de kadın saatlerce yalanmalı
Oral olmadan olmaz
Zorunlu mudur peki?
Bence evet
Doğrudur