Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Merhaba iki gözümün çiçekleri Ben her zaman seks yaparken üstte olmayı tercih ediyorum Çünkü üstü olduğum zaman Egemenlik ve liderlik bende oluyor ve üstü olduğum zaman partnerimin içine giriş çıkış yaparken onun suratının aldığı şekilleri izlemek bana harika bir zevk veriyor kısacası ben üstte olmayı seviyorum
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hepsi ayrı güzel. Hepsi aynı seviyede benim için. Hepsinin tadını çıkarıyorum. Ama eğer alt üst kavramı sadece penetrasyon sürecinden bahsediliyor sanırım. Çünkü bir de 69 diye bişey var ya. Yuvarlana yuvarlana altlı üstlü. Çoğu zaman seksin en zevkli anı diye düşünüyorum.
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
4 ayKarşılıklı uyum olduktan sonra, zevk alıp veriyor olduktan sonra kimin üstte olduğunun çok da önemi yok bence. Ama genelde ben üstte oluyorum. :>
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayaltta olmak ve kendimi onun gücüne teslim etmek, onun gücünü hissetmek, onun hükmetmesi çok hoşuma gidiyor... hareketlerimi kısıtlayıp altıma hapsederek biraz da zorlayarak yapması daha çok hoşuma gidiyor...
410 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
4 ayDeğişiyor ama üste genelde nadir çıkarım sorumluluk almaktansa aşağı geçip tadını çıkarmak daha mantıklı geliyor
187 Yorumla- 4 ay
- 3 ay
Gayet mantıklı bı cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cowgirl en zevkli pozisyonlardan biridir. Altta olmak erkeğe üstte olmak kadına çok farklı bir zevk veriyor.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Karşımdaki partnere göre değişir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Üstümde olan daha çok zevk alır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 4 aybana fark etmez
10 Yorumla
3 ayUstte olmayi seviyorum cunku istedigim gibi kivranabiliyorum erkegimin ustunde ve onun aldigi zevki gorebiliyorum. Altta oldugumda da tamamen kendimi erkegime birakip zevkimi aliyorum. Erkegimin de ustumde kurdugu hakimiyetle, aldigim zevk ve inlemelerimle zevk aldigini gormekten memnun oluyorum 😌
1715 Yorumla- 3 ay
Erkeğin olmak vardı bee
- 3 ay
@SertKaan 😂
- 3 ay
Yak bitir bizi böyle anlatarak😈🔥
- 3 ay
Bizi bitirdin beeeeehhh! 🤦🏻
- 3 ay
Erkek tahakkümünü seviyor musun?
- 3 ay
@mertzxr7 ahahahah 😅
- 3 ay
@bizebiseykalmamis kadınlar günün kutlu olsun :)
- 3 ay
@Alone_wolf34 tesekkurler
- 3 ay
Rica ederim keyifler nasıl
3 ayAlta olmak daha iyi yani erkegin baskin olmasi daha guzeldir
101 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
4 ayBence bu durum insanın o anki moduna göre değişir ya
163 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle
- 3 ay
Kesinlikle sana katılıyorum 💯
Gizli Üye(36-45)3 ayBu erkegin performansi ile. alakali bir durum. Erken gelme problemi yok ise ve iradesine sahip ise uste olmasinda fayda var orgazm durumuna gore hizini ayarlar. Birde kadinlar aktif olan olursa cabuk tikanip kaliyorlar. Ozellikle TC kadini altta sirtistu yatarak hic enerji harcamadan zevk almaya bayiliyor. Avci pisikolojisi adeta. Az enerji enerji ile maksimum haz kadin icin altta olmak. Arada merakinddan uste cikti cikti. Meraki yoksa * sirtinj yataktan kaldirmaz Tc kadinina domalmak bile zahmetli geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayÜstte başlayıp altta bitirmek favorim.
çünkü başta yumuşaklık arıyorum, kendim üstte olunca onu ayarlamış oluyorum. Ama sonra da sertlik lazım
153 Yorumla- 3 ay
👍👏
Gizli Üye(25-29)4 ayEze eze s.. biliyorsa altta olmaktan keyif alırım 💋
2130 Yorumla
Cevap sahibi4 ay@ky7787 ama dengin olmalı her altına yatan kadın ile olmaz 😉
Cevap sahibi4 ay@ky7787 😃😃
- 3 ay
@TuranElal çüşşş😅😅😅
- 3 ay
Valla ezilmekten beklediğin şeye bağlı aslında. Partnerler için kontrolün olması gerek diye dusunuyorum
Cevap sahibi3 ay@DoganBey45 Dengesini bilecektir illaki zevki hazzı ve arzuyu hissetmem lazım 🫠canımın yandığı bir ilişki değil tabiii altında zevki doruklarında yaştmalı kii altından çıktığımda kısrak gibi arsızlığım devam etsin etmeli değil mii 👀
- 3 ay
Muhakkak bahsettigin şekilde olmalı. Bence son örneği olmalısın turunun 🙈Sizin gibi kisraklarin çoğalması ümidiyle o zaman 🙏
Cevap sahibi3 ay@DoganBey45 denklik mühim kadınının ehline denk gelmesi gerekli kii mücevher olduğu anlaşılsın ilgisini ve sevgisini görmediğim adam da bu yönümü göremez mesela 🤷♀️
- 3 ay
Elbette böyle bı zevkin cefasi olur. Ama buna değer. Denklik konusundan ne kastettigini çözemedim. Fiziki olarak mi maddi olarakmi?
Cevap sahibi3 ay@DoganBey45 manevi yanı ilgisini sevgisini görürsem zevki yaşatırım dedim
- 3 ay
yaşadığın kişi olarak kastediyorsun. Ben sek olarak (sevgi aşk vs olmadan) seksten bahsediyorsun diye düşünmüştüm. yatakta ilgisiz olunmaz elbette. öyle bı ilgilenmeliki her daim hatırlasın canı çeksin🙈
- 3 ay
@DoganBey45 duvardan duvara bursa?
- 3 ay
@Alone_wolf34 bı git işine. Hemcinslerimle ilgilenmiyorum.
- 3 ay
@DoganBey45 seni değil pembeli hatunu ;)
Cevap sahibi3 ay@DoganBey45 haha 😅😅
- 3 ay
:)) nasıl gidiyor
- 3 ay
Beni niye etiketliyirsun 😂cevap sahibi yaz gitsin
- 3 ay
Eze eze * olamaz ki yavrum
Cevap sahibi3 ay@osman_97 peki ben bu hakkı sana verir miyim 😉
- 3 ay
:) bana verirsin belki :)
Cevap sahibi3 ay@Alone_wolf34 sanada buradan ekmek çıkmaz bebeğim 💋😃
- 3 ay
Diyosunnn o niyeymişşş :)
Cevap sahibi3 ay@Alone_wolf34 canım öyle istedii yetmez mii 😉
- 3 ay
:)) canının istediğini değiştiririz öyleysee :))
- 3 ay
Nasıl gidiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
4 ayZaten sevişirken bazen altta, bazen üstte olarak, bazen de partnerin arkasına geçerek zevk alırız, tek bir pozisyonda kalmak imkansız ve saçma.
30 Yorumla alt en iyisi kirazları izlemek yalamak cok zevk veriyor ayrıca altta olunca daha hızlı daha uzun süreli oluyor kız yorulduğunda sabit duruyor ben devam ediyorum ben yoruldugumda kız devam ediyor aralıksız 10 dk devam edebiliyoruz (benimkisi ortalamadan %40 daha kalın XXL çapı 5 cm bundan ötürü sert tutmak cok zor boşalmam uzun sürüyor üstte uzun süre devam edemiyorum kan ter içinde kalıyorum en az 10dk sürüyor ki oda durmadan yaparsam yoksa 30 dk da anca bitirebiliyorum)
11 Yorumla- 3 ay
Duyulur diyorsun…
Kadını altıma alıp üstünde eze eze sert bi şekilde yapmak daha keyifli.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Seks tek pozisyonla başlayıp bitmiyorki altta ya da üstte diyebileyim
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayPartnerinin tecrübesine göre değişir o hangi pozisyonda daharahat azginlasirsa ona okeyim
41 Yorumla Kadın üstte çok iyi arada eğilip memisleri yalatacak bende ufak ısırıklar atacağım. Sence güzel olmaz mi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayÜstte olmayı seviyorum, onun arkamda olduğu zamanlara da bayılıyorum
266 Yorumla- 4 ay
O sırada TV de ne oynuyor acaba 🙈
- 3 ay
Arkada olmak number öne🔥🎯
- 3 ay
arkadan seven kadınlara ayrı bayılıyorum 💃🕺🥂
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
3 ayÜste veya altta olmak önemli değil, önemli olan yatakta karşılıklı sınırsız olup birbirini iyi becerip mutlu etmesi
10 Yorumla
3 ayİtaatkar ruhum altta olmayı seçiyor fgfvhf
116 Yorumla- 3 ay
Gel bana da itaat et beee gel kölem ol
- 3 ay
Gizli Üye(45 üstü)4 ayBen hep üstte oluyorum daha rahat, altta sıkıldığında nefes alamıyorsun, üstte ise kendine göre hareket ediyorsun.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Pozisyona göre degisir ama ben aktif olursam üste olurum
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 aybence altta olmak cok daha iyi exime bazen beni altına al deyince bile yükswliyordu hosslarına gidiyor hwrhal
2110 Yorumla- 3 ay
Erkeğin sana hakimiyet kurmasını seviyor musun?
Cevap sahibi3 ay@Alone_wolf34 cok
Cevap sahibi3 ay@mertzxr7 o abslerine bal döküp yalim ua 😋🤩
- 3 ay
Yalasama
Cevap sahibi3 ay@Alone_wolf34 sana demedim ki 😔🤗
- 3 ay
:) gel bi bişey deniycem
- 3 ay
Oral yapmayı seviyor musun?
Gizli Üye(18-24)4 ayalsın beni altına oyuncağı gibi evire çevire sertçe öhmm
3112 Yorumla
Cevap sahibi4 ay@mertzxr7 evet yazdım sana
- 3 ay
Üffff
- 3 ay
Kız
Cevap sahibi3 ay@osman_97 offf eveett
- 3 ay
😈💥🍾🎯🔥🧿
- 3 ay
Yatakta kullanılmayı seviyor musun?
Kesinlikle üstte olmak. Benim baskın olacağım her pozisyon en zevklisi benim için
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Altta olmak kaytarmaktır. Uzanır beklersin. Üstte olan efor sarfeder
10 YorumlaBenim için alt ve üst farketmez hangimiz nerde keyf alıuorsak
10 Yorumla
3 ayKadınlar dominant erkek seviyor bu yüzden erkeğin üstte olması her zaman iyidir 😏
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben eşimin isteğine göre pozisyon alıyorum. Genelde ilk iki ilişkide o üstte oluyor ama yorulunca sonraki 1-2 ilişkide ben üstte oluyorum. Ama değişebiliyor tabi
20 Yorumla
3 ayBence herkesin farklı bir tercihi var, ama ben altta olmaktan zevk alıyorum çünkü daha rahat hissettiğim ve kontrolü hissiyle çok bağlantılı olduğum bir pozisyon.
10 Yorumla
3 ayYargilamayan erkekle yani dogru kisiyle her ikisi ve daha fazlasi
43 Yorumla- 3 ay
Yargılamayan derken?
- 3 ay
@DoganBey45 okudugunu niye anlamiyor bu turjler
- 3 ay
Okuduğumu anliyorum. zevk konusu. Neden yargılasin seni. Ciddi ilişki olarak sormamis. Sadece pozisyonu sormuş genel olarak.
4 aySadist ve hakimiyet seven biri olarak kadınımı altıma alıp ezerek gücümü göstermeyi çok seviyorum.
20 Yorumla69 pozisyonu için altta olmak iyidir
ya da ben altta olunca vajinasını ağzıma verecek arada Memişleride emmek için Egelip ağzıma verecek.. 🔥😉20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBazen üstte olmak iyidir bazen altta olmak önemli olan zevk almak ve zevk vermek
20 YorumlaKalın olduğu için genelde kucağıma oturup kendilerine göre yavaşça oturur lar ilerleyen zamanlarda altta oluyorlar ben üstte ve git gele hakim oluyorum
00 Yorumla
3 ayİlk başta karşındaki kadının fiziği ve aradanizdaki uyuma göre değişir. Önemli olan tamamen zevk kriterlerinizin uyuşması. Çokta önemli değil altta veya üstte olmak. Arzu ve istek nereye gotururse diyelim. Ben tamamen kadına bırakır o an işime bakarım🙈
00 YorumlaBenim altta olmam ve erkeğimin üstte olup gücünü bana hissettirmesi daha çok hoşuma gidiyor
102 Yorumla- 3 ay
Sadece gücünü hissettirmesi mi hoşuna gidiyor?😂🤔
Gizli Üye(45 üstü)4 ayÜstte istediğin tempoda olabiliyorsun
223 Yorumlaüst alt fark ediyo mu yaa tutku var mı yok mu olay bu
254 Yorumla- 3 ay
Net olarak budur. Tamamen o anki tutku
- 2 ay
Hay yaşa
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
4 ayZevk kişiden kişiye değişir kimi kontrolü sever kimi teslimiyeti ama en çok uyum ve rahatlık varsa her pozisyon daha keyifli olabilir 🌹 ❤️
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
2 ayTutku olduktan sonra farketmez. Alt da severim üst de. Önemli olan göz teması kurulduğunda o tutkuyu hissedebilmekte
00 Yorumla
4 ayStraponlu bir kadın domaltarak altına alsa benden mutlusu olmaz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
3 ayBen üstte kadın altta zaten geç geliyorum inim inim inletirim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Üste olup hâkimiyeti elime alıp tamamen dip yaparak kadınlığını yaşatmak ❤️
00 Yorumla
3 ayÜstte olmak kendimi daha erkeksi hissettiriyor. Ama favorim face off.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 ayİki türlü de hazzı derinlerde yaşayabiliyorum...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayÜstte olmak daha zevkli
121 Yorumla- 4 ay
Kontrolün sende olmasını seviyorsun yani☺️
Hiç altta yapamadım nasıl bi duygu hiç tatmadım
10 Yorumla
3 ayArada degisiklik iyidir hep ayni pozisyonsikar
10 Yorumla
3 ayHer türlü doggy olmasın yeterli g. tü gördüğüm gibi patlıyorum
10 Yorumlakontrolun kadinda olmasi onu da erkegide daha cok atesler
11 Yorumla
4 ayPozisyona gore degisiiiir hepsini tadi ayridir bilenler iyi bilir efendim
10 Yorumla
4 ayAltta tabikide
91 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayÜstte olmak tabi kide kızı altıma aldığım zevki boşalana kadar gitgel yapmayı hiçbir şeye değişmem
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 772 cevap paylaştı.
4 ayKucağa alıp zıplatmak
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
4 aybenim için altta olmak
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayÜstte olup tamamen içe alıp üzerinde oynatmak onu da çıldırtmak bence hoppalaaa sevişmek en iyisi
30 YorumlaDeğişiyo tabi de alt daha iyiii
102 Yorumla- 3 ay
Kadının üstte olduğunda güzel anlarda olmuyorda değil hani🙃🤩
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
4 ayPozisyon çeşitliliği önemli. Alt üstün yanında yatayda olabilir
00 Yorumla
3 ayÜste olmak daha çok hoşuma gider
20 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım