Sizi yansıtan haz skalası hangisine daha sıcak bakıyor?

Merhaba,
Aslında cinsel ilişki esnasında pozisyonlara takılmak her zaman için sorun teşkil etmez.
Ama ben kendi cinsel fantezi olarak söylemem gerekir ki ben kadının daha baskın olmasını ve üstte olmasını tercih ederim. Çünkü bir kadına cinsel ilişki sırasında temas etmek en sevdiğimdir Kadın tenine temas etmek cinsel ilişkide baş tacı yapmaktır.
Genelde kadının altta olduğu pozisyonları birazda kadına hakaret gibi görüyorum sanki sadece cinsellik erkeğin hakkı gibi bir görüntü meydana geliyor bundan dolayı kadın üstte olsun haz bizim olsun.
bir kadın üstte olmayı erkeğin penisini klitorise hakim olabilmesi ve boyutunu istediği gibi kullanması için istiyor üstte olan kadın işini biliyorsa küçük penisi bile büyük gibi kullanabiliyor ama genellikle yarısını içine alıp klitoriste çalışması için tercih ediyor büyük penis olursa doggy işini daha kolay ve rahat hale getiriyor bazı şeyleri bilmek gerekiyor yanılıyormuyum
bana soracak olursan bir kaç pozisyorda değişiklik yaparak yapılmalı seks
Benim tercihim genelde doggy. Bu pozisyonda hem daha sert darbelerle girip çıkıyorum hem de kadınımın kalçalarını önümde izlemek daha çok zevk verici.
Kadın açısından durum değişebilir tabii ki. Bu güne kadar ki partnerlerim çoğunlukla üstümde olmayı seviyorlardı. Bu şekilde daha rahat orgazma ulaşıyorlar içindeyken. Tabii ki Vajinal orgazmın bir kadın için yeri her zaman ayrıdır. Benim açımdan her pozisyon zevk vericidir çok ayrım yapmam.
Ben üstte olmayı her zaman sevsemde, renkliliği severim yani hazzı bozmayan pozisyonları. Kadına şans verilmeli, kucaklanmalıdır. Çünkü dibine kadar içinde hissetmeyi ve erkeğini çıldırtmayı isteyecektir, yinede erkeğin bunu ayakta kucakla zenginleştirmesi gerekir.
Cevap
142Cevap
Denemeden bilemem ama karşımdaki kişiye hükmetmek isterim, kendini bana bıraksın, ben onu zevkin zirvesine çıkarmayı ve verdiği hazzı onun yüz ifadesini izlemek isterim. Ben üstünde hazzın doruklarına çıkarırken onu kıvranıp inlemelerini dinlemek beni benden alacaktır :)

Herşeyi ile bana teslim olsun
Cinsel ilişkiden önce beni üstüne alıp sevişmesi ve belimi sıkıca kavramasını o kadar çok seviyorum ki. Benimle ilgilenmesi çok hoşuma gidiyor.
Daha sonra onu mutlu etmek için üstüne çıkıyorum ve istediği tüm pozisyonlara giriyorum.
En sevdiğim pozisyonlar genellikle ezilmeyle ilgili oluyor. Yani tüm yükünü üstüme vermesinden hoşlanıyorum.
Denemedim ama değişmeli ne hep altta nede hep üstte
Denersin üzrtte olman için partneriniz daha çok serteştirmelisin
Denemeden bilemem bunu ama bence yanda ve üstte olmak tamamen karşımdaki kişiye hükmetmek daha iyi gibi. Arada keyfi tamamen kontrolü karşıya bırakabilirim ama bunlar şuanlık tamamen hayal ürünü. Neyi sevdiğimi bilemem
Üstte olmak hem kadına hem erkeğe görsel olarak ve haz olarak daha zevk verir diye düşünüyorum ama her ikisi de haz veriyor sonuçta.
Yer fark etmez. Önemli olan nasıl olduğu ama illa ki bir cevap verecek olursam alt. Erkeğin daha hakim, yönetici olanını severim.
Cowgirl diyorum partnerimin üstte olması paha biçilmez şekilde çok iyi.
Kadınların çoğunluğu üstte olmayi seçiyor kendisinin hakimiyetinin altında bir erkeğin olması hoşlarına gidiyor galiba
Kucak veya kovboy girl gibi
Ama biz erkekler için kadının altta olduğu pozisyonlar çoğunlukla hoşumuza gidiyor
misyoner veya bacak omuza gibi
Sanmıyorum üstte olmayi isterler kontroller hem onda olur hem hepsini kendi isteğiyle içine almanın zevkini isterler altta odun gibi yatıp erkekten her şeyi beklemek kolay yol
Benim konuştuğum kadın arkadaşların hepsi öyleydi bilmiyorum eğer altta olmayı seven kadın varsa benim için daha iyi
Alt üst hiç fark etmez. 😊
Bi tercih yapmak gerekirse eğer sevgilimin üsstte olmasını isterim. Zerafetini ve ince belini kavrayıp hazzın en üst düzeyde yaşamak isterim
34 bedenli
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven itaatkar ruhlu kadınları seviyorum ben
Üstte çıksın isterse
Altıma yatsın istersen
Tercih onundur
Domalabilir de önümde
Ata ters biner gibi ziplayabilir de tepesinde...
Ne de olsa kirbacimi yiyecek olan o 😅
🙄 bak ama su yorumlarin %80i koltukta oturup izleyenlerden olacak 🙄 full eyçdi 🙄😂😂
altta sanirim, ustte de olur, yanyana falan. Karar veremedim 🙄 akisina biraksak? altta kalanin cani ciksin tarzi bir mucadele de sevimli olabilir, done done 😂
Her ikisinin de vereceği zevk birbirinden farklıdır :)
Final yaklaşınca alta girip tüm ağırlığını ve sertliğini içimde hissetmeliyim
Üstte veya altta fark etmez türlüsü hoşuma gider ama üstte oldugum her pozisyon mesela bacaklar omuzda iken cok hizli sert yaparim d*maltıpta sey etmesi yani zor olan her pozisyonda bagirtarak ilişkiye girmesine bayiliyorum,
Altta olmayı tercih ederim, görseldeki pozisyon favorimdir.
alt ya da üst fark etmez. önemli olan partnerimin konforu. her iki pozu da severim. yüz yüze olduğu için sevişme imkanı tanıyor. ama dogy kaşık gibi pozları sevmiyorum. sevişme imkanı kısıtlı
Sanatsal anlamda bakmak gereken konu. altı üstü yanı domalması yani denizdeki dip dalga ile dip yosunlarının dansının finalinde return cowgirl en ideal en paha biçilmez pozisyonum
Sevişmenin altı , üstü , arkası onu olmaz ki. Her pozisyonun kendine has fiziksel ve duygusal doyuruculugu vardır. Ben cevabımi alt alta üste üste. O an spontane ne gelisirse diye veriyorum.
Isıtıp Isıtıp aynı soruları sormaktan bıkmadınız farklılık getirin biraz
altta olmak mı yoksa üstte olmak mı diye arattığınızda aynı başlığa sahip 33 adet soru var
Cinsel ilişki yaşamadıgım için yorum yapamayacağım kusura bakmayın gelme amacım kızların yorum yapıp yorumlarına bizim erkeklerin gelip tatmin olma çabalarına gülmek için geldim 😃😃😃
Aslında ne altta olmak isterim ne üstte. Arkada olmak benim için en ideali :)
Bence altta olmak daha güzel çünkü kadınına hakimiyeti vermek ile daha çok havaya girer ve sekse doyurur fazlasıyla. Alttan da istediğin gibi tempoyu ayarlayabilirsin. Dudağına öpücük kondurursun 💕
Onu bunu bilmem kadının kucakta ata biner gibi olması en zevkli durum... Geri kalanları ayn ı zevki vermiyor hele kadınla dudak dudağa olmadan cinsellik benim için hiç bir şey değil.
Altta olmayı tercih ederim, hakimiyet çoğunlukla onda olmalı.
Kadınlar uste olrsa kontrol elinde olur ıstefıgı gibi hızlanır surter birde uste olunca alet gıstıgın en derinine kdar gıder 🙂🙂
Ben her pozisyondan zevk almayı bilen adamım
partnerim nasıl daha çok zevk alacağını düşünüyorsa onun isteğine uyarım.
Bence altta olmak kadına da erkeğe de zevk verir. Kontrolü karşı cinse bırakmak. Ama her pozisyon ile sonuna kadar zevk alınmalı
benim için şöyle kadın 60 kilodan fazla ise keyif vermez. ama onun dışında altta veya üstte olması ikiside zevkli.
Alt üst farketmez. Önemli olan partner ve iki tarafından birbirisini ne kadar istediğidir benim için.
Altta üste,
Hiç fark etmez.
Ama sert isterse dogy den başka olmaz.
Çat çat çat..
.
altta da olsam üstte de olsam zevk almak için olmam zevk vermek için olurum. zevk vermek en büyük zevktir.
Altta olmak ta güzel ama üstte olup daha rahat hareket edip sekse daha hakim olup partnerimin erimesini üstten izlemek mi alta göre çok çok daha iyi
Hükmeden ben olduğum için, ona sıkıca sarılmış bir şekilde tüm vücudumun ağırlığıyla altımda olması ve içinde olmam.
Benim için farketmiyor partner için önemli çünkü ben en çok hazzı ayakta alıyorum hem sınırsız güç kullanıyorum hemde parcaliyorum
Altta olmak daha iyi sevgilim üstte kalsın
Genelde gördüğüm pozisyonlarda kadın üstte erkek altta oluyore
Fiziği güzel ve ne yapmasını bilen bir kadın ise onun üstte olmasını isterim. Aksi durumda ise benim kollarımda. 😌
tek bir pozisyonda kalmayı sevmem, üstte olup baskıyı hissettirmeyi severim ama cowgirl bayıldığım pozisyonlardandır
Hem ben baskın olmam ve hemde partnerimin baskın olması için ikiside olmalı
Yerde, ayaklarının dibinde, ayakkabılarının dibinde olmak ve emir beklemek en keyiflisi bence :)
Yer değiştirerek devam etmek ve farklı hazlar yaşayıp yaşatmak derim ven
Senin hayalin senin cinsel hayatında aktif olduğunu gösteriyor.. tavanına değisin isteğinden.
Birşey yazacağım olmayacak belkide bir çok erkek benim düşündüğümu düşündü 😅😅😅
Başlangıçta altta olmayı, sonra üstte olmayı seviyorum.
Altta başlamayı tercih ederim. Finali ise kendim yönettiğim pozisyonla bitirmek isterim.
Partnerine göre değişir bu tecrübeliyse altta kalıp keyfime bakarım ama amatörse üstte kalıp olayları ben yönetmeyi tercih ederim
Altta olmak kadının kalçalarının kucağımda dans etmesi. Sen?
üstte olmak, Doğu de arkada olmak, genel olarak yönetmek tercihimdir.
Yapmadım ama partnerim yukarıda olsa daha zevkli olur diye düşünüyorum.
En sevdiğim pozisyon. Kucağımda olması bana aşırı zevk veriyor
Her ikisinin lezzetine farklı ya bazen altta olmak bazen alta almak iyi oluyor
Belli bir pozisyon sevmem gabari üçlüm
Doggy
Kucak
Misyoner
Kadınımı altıma alıp ezmeyi seviyorum zewkle inlerken
Şekilin şükülün, duruşun hwsabının yapıldığı anlar değil onlar, o an ne iyi gelirse o.
Bana hiç farketmez yeterki partnerim ve ben zevkten uçalım alt üst farketmez bana 😊😊
Aractaysak kuckta olmasini veya arkasnda olmayi isterim.
ya da yataktysak ustunde olmayi isterim
Paylasimindaki pozisyon ama kadinin poposu bana yönü ayaklarima olacak.
E yani allta kalmak partnerin eline alıp ustune oturması bana daha haz verir
Her ikiside verir ama kadın üstte olmalı bence 😊😊
dik durmak diyorum :D ayakta en güzeli :) hahhahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?