AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
Farketmez o anki durumda şu an altta olup onu seyretmek istiyorum
kadınlar üstte olmayı seviyor. genel tercih bu. ben de partnerime uyum sağlarım her koşulda
Vallahi ben 20 yıldır üstten çıkıyorum alt olmak Benim işim değil Benim işim üstü olmak
Aslında alttada olsam üstte de olsam zevkin tadını cıkarırım her türlü zevk alırım ben.
Altta olup ona teslim olmak isterim
Senin gibi partneri olan çok şanslı o zaman 😊
Evet öyle hihihihi
Bı biz bulamadık ya 😊😊😊
Bende bulamadım henğz
Senin gibi birini nasıl görmezler ki 😊
Profili yok kızın ya
Mkk
Ben henüz deneyimin yok ama ortak hareket kadını mutlu etmek ruhunu ateşlemek için
Hakim konumda, dominant olmak isterim. Buda hangi şekşlde olacak ise o anda, ona yönelirim.
Üstte olmak. Kadına erkeğinin altında olmak yakışır bence. Benim hakimiyetimi hissetmeli.
Zayıfsa üstümde olsun altımda kilolu balık etli olsun ezilmez hem kemikleri batmaz 😘
Hakimiyetimin olduğu her konum benim için çok daha haz dolu oluyor
Altta olmak çünkü köküne kadar alabiliyor üzerine oturunca
Altta olmayı severim partnerim bana dönük olsun hoplamasını seyredeyim
Üst katta olmalıyım ben..
Altta olmak çok güzel hissetiriyor.
Kontrol erkekte.. kız çaresiz mecbur sonu bekljcek😂😂😂
Ben kucağıma alıp partnerimin üstümde ritmik şekilde hareket etmesini isterim
Bacak imzada üstte doggyde arkada kucakta altta olmayı severim
Alttaaa
Ben şahsen partnerim hakim olsun isterdim ilişkiye ama sizler tam tersi düşünüyosunuz kadınların büyük çoğunluğu böyle mi düşünür
Üstte de daha fena hepsini rahat alması konusunda
Altta olmak ve canımı biraz yaksın istiyorum
Hükmedilmez zorlanmak istiyosun orgazm sırasında zaten daha sertelerrk yakar canını :)
@Ferhat0380 kocam yavaş yapıyor boşalmamak için ben hiç orgazm olamadım
İlk girişler yavaş olabilir ama sen ısladıkça daha sertelmesi her batırıp sert ittiğimde altı dan kayat yatağın diğer ucuna lütfen diye sesi titrer senin boşalmanda sertlik kadar aletinin boyu ve içinde daha uzun kalmalı daha çok seni düşünmeden kendi işi bitince seni yarım bırakıyor gibi
@Ferhat0380 deneyipte alamıyoruz sen anlatınca suyum geldi 😊
Mm bak sen ne dersin onu birazdaha sulandırıp şımarmak istermisin
Herşey girçık tan ibaret değil canım ya işi bilmiyor ya da bencil seni haketmiyor okşansa yalanıp emilse sulanıp kıvama gelince soksa eminim iliklerine kadar boşalırsın
Cok yavaş yapıyor erken boşalmamak için hiç zevk alamıyorum o bile 2 dk sürüyor
Of ya kıyamam kocanla yapacağına sanal yapsan daha zevkli o zaman inan senin o güzel ıslak sıcacık kutunu yeme için kökleyip en diplerine yaşamak için neler verilmez tamam iki skta olursa ikinci üçüncü posta boşalma daha uzar içinde erkek boşalmak için daha sert hızlı pompalar yani memelerini kalçalarını sıktırıp adeta seni yrğa hasret bırakmış böyle kadınım olucak çıkart bittim deli detirtirim
Kocanın yerinde olsam ne kadar yumuşasada parmak uçlarında dudaklarında hatta ikimize daha farklı zevk almak için arka girişine sürtüp tekrar sertrlip köküne kadar önü pompalardım saatler sonra uyuyacak olsak bile çıplak bedenine sarılıp seni öpüp kokarken emerken uyuturfum
1.75 boyum 58 kg 80 D göğüslerim karnım kaslı gören erkekler gözlerini ayiramiyor durumumuz iyi ben boşanmak istiyorum olmuyor böyle hergün mast yapıyorum niye evlendim ki ben bunun icinmi
Aman salla ya illa boşanmanın lazım bişeyler yaşamak için zaten sende bitmiş zamanı geldi ide boşanırsın şimdi hakkın olanı yaşa eminim başka bi erkeğin senden aldığı zevk seni çok arzulaması bile seni tahrik eder yasaklar daha tatlı çok evli kadınla oldum hepside eşlerinin dokunurken bile iğrendiğini söyledi gözlerimi kaparmasam altına bile yatmıcam diye bence en kısa zamanda doldurmalı kadınlığını memelerin hamur gibi yorulup morartana kadar emilirken kalçalarını da yazarmısın beni asıl onlar tahrik eder
@Ferhat0380 kalçalarım iri küçük değil ama spor yapıyorum kilo almadım
@Ferhat0380 ben aldatmam bosanirim
Uff ya kucakta o kalçalar ne dim öyle bi yaramazlık lar yaparım ki sen hayır olmaz ordan desen bile bal kutunda yetmez o darlığı kuruluğunu yaş attınmı bi erkeğe zorlanmak acıyla zevk almak istermisin ordan da nasıl koca bu arka girişine kadar yalarım senin gibi kadını illa boşanmadan olmaz dersen bile senle bi gece için herşeyi yapar beklerim eminim o büyüklük kalınlığı almadan bile seni fazlasıyla tahrik eder
Başa bana güvenir sana layıksam çağır her yerinden ıkınıp kasılarak seni doldururum
@Ferhat0380 zina yapmam evlenirmisin
Sen böyle hep istekli ol senle evlenip evimizde gece gündüz çok isterim
@Ferhat0380 evlenirim yazacaktım klavye hafizadakini atmış ben kararımı verdim sizinle konuşmak cok yararlı oldu teşekkür ederim erkek sizin gibi olmalı ben cok bunaldım inanın biriyle dertleşmek istedim
Her zaman yaş boşanıp boşanmadan gel bana koynuna al zor kullanman bağırıp inlet beni her deliğimi doldur de sana hatta evine yaprak odana gelirim istediğin herşeyi benle paylaşabilirsin ister özele mesaja gel ben senin iki dudağın arasında elinde bi erkek olmak istiyorum
Şu işin stresini bir atlatayim zina yapmam tekrarlamayin beğendiğim birine hemen evlen benimle diyeceğim ağladım şimdi benim duygumu anlamanızı isterim
Seni herşekilde anlıyorum ben evlenip o sikilmeyen güzel çiçeğine seni götünden yaşamak isteyen banada şans ver şu andada takip atarsan sevinirim
Sen zina istiyorsun ben son kez söylüyorum evlenmeden ilişki yasamam
Evlenince diyorum seni tadmin edecek erkek bende senin gibi doyumsuz kadın istiyorum
@Ferhat0380 20 yaşındayım ve hukuk 3. sinif öğrencisiyim okumayada çalışıyorum istekli olduğumdan evlendim olgun bir bey beni tatmin edebilir mi sizce
Bilmediğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın
Fazlasıyla tadmin eder seni hem seni taşır mutlu eder
Herşeyi olgun bi erkek olarak seni aydınlatabilir yanlış anlaşılacak bişey değil oda bi ihtiyaç inan genç bi erkekten fazlasıyla tahrik edip seni zevkten bayılana kadar altında inletir
@Ferhat0380 Ne duanız isteğiniz varsa kabul olsun yürekten söylüyorum. birisi var düşündüğüm beğeniyorum onu ama söylemedim
Söyle çekinme hayat senin ve istediğin gibi yaşa yaşamadım diye pişman olma eminim üzerine kazık gibi edip oturduğunda o erkekte sana tapar vazgeöemez
@Ferhat0380 bizim kaderimizmi böyle anlamıyorum illaki cinsellik yasayipmi evlenmemiz lazım. bir erkek görünce zor tutuyorum kendimi o dereceye geldim bir kafeye gitsem kızlar bile bana bakıyor kısa etek açık göğüs dekolteli giyiyorum birisi bulsun diye artık
Canım benim ya senin davetin yeter ya beni buldun çağır beni üstünde altında test et eğer seni inletmezsem çıkart şunu bittim diye yalvartmazsam evlenme inan çiçeğini sikerken yanıyo dicen şişcek sikilmekten lütfen diye yapma artık dicen ama bırakmıcam üzerine abanıp kalçalarını kaldırıp minicik göt dekiğinde hissettiğinde gözlerimin içine bakıp dadaklarımı ısırıp bacaklarını belime dolayıp kendine çekerken sikimin başı göt deliğini delip giricek sırtımı tırnaklıcan uhh ne böyle ya napıyosun bana off götüm dicen
@Ferhat0380 ben anal yapamam günah yasak ilişki içinde olmaz içimden geçiyor ama bunun hesabını veremem yaşayamam öyle
Bende ilk yaptığımda doğrusu kız üzerimde kafalarımız güzelken popona almıştı o kadar dar zevkliydi ki ikimizde inledik amının ıslaklığını sildiğini sanmıştım ama sikimi belinden tutup çekince pıt diye götünden çıkınca naptın sen dedim hoşuna gitmedimi lütfen girdi bida girsin bu gecelik demişti iki saat duraksız götten vedi domalttığımda daşaklatım sıcak çiçeğine popona köjlediğşmde yapılıyordu bif hafta sonra canım öyle bi onu tekrar hötünden sevmek istedikiebir hafta çiftlik evine kapanıp sadece götünden ikimizin tercihiyle yaptık çiçeğini sadece yaladım hep götten inan sende bi sefer yaşa pişman olmaz gel seni istiyorum dersin sadece bana güven
Sen iyice sapittin ben yazmıyorum artık
Yok saoıtma değil sınırları zorlamak sen bilirsin zorlayınca tutku doyumsuzluk oluyor
Gelsene mesaja pişman olmazsın
Kadın için üstte olmak sanrm benim içinse partnerimin zevk aldığı pozisyon
Altında olmak
Üstte
Tamamını istiyorsun o zaman :)
Ben üst olmayı istiyorum her zaman
Üstümde ve onu seyretmem bana daha zevk verir.
Zevk aldıktan sonra pozisyon ayrımı yapmam.
Üste olmasi hakimiyeti onda olması 😅
deneyimlerimiz bizi ileriye taşıyor
Nasıl birşey lannn bu seks herkes yapıyor
hakim olduğum pozisyonu severim
2 sini de seviyorum genelde altta olmayı seviyorum
Ben gelişine ortaya karışık severim
Pozisyona göre değişir..
Alt alta ust uste done done
Üstte olmak kesinlikle.
Ben altta olmayı severim yani yaşarsam tabi
hiç farketmez o zevk zaten altüst eder insanı😍😉
Tabiki üstte olup domine ve kontrol etmek.
her zaman üst liderlik severim 😀
İkisininde zevki ayrı ıkiside denenmeli
Üstte
Kadın seksin hakimi olursa daha güzel zevkin doruklarına çıkarır katılıyorum size
Üstte olmak yakışıyor kadına ama tabi alttaki erkeğin kuvvetinde inemli
Altta olmak
Hep mi?
Altta daha sert hükmetmeli diyosun
Çok güzel 😉😊
üstte olmak sert sert vurmak canı yansin
Ben altta olmayı tercih ederim.
Yer farketmez hakkini vermek onemli benim icin
Altta
kadinin ustte olmasi harika
Yatakta ve batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur
Üstte olmak
Tamamen hepsini almak harika his üsttr
her ikisinin de farklı tadı var :)
İkisi de
Bravo
Nerden tanıyorum ben seni ya 🤔😏
Bilmem hiç seks yapmadım
Her ikisinde
altta olmak mükemmel bir duygu
Kadını altta severim.
yaşayalım da görüş bildiririm :)
Altta olup keyfime bakmak istiyorum
O anki akışa bağlı her ikisinin de keyfi ayrı
En güzeli dogy pozisyinunda arkada olmak tabiki
Üstte olmak. Daha doğrusu etken olmak...
Altta olmam gerek.