Cinsel Yaşam 3 ay Vajina kokusu rahatsız ediyor mu sizi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sorum erkeklere Vajina kokusu rahatsız ediyor mu sizi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Savaşçı-Türk Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Tabiki hayır vajina tadı ve kokusu çok güzel ve lezzetli benim için.Temiz ve Sulu bir vajinayı en az 1 saat aralıksız olarak hiç durmadan yalayarak dil darbeleri ile çıldırtabilirim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Ten uyumu varsa rahatsız etmez aksine o koku afrodizyak gibi etkileyebilir 5 3 Yorumla Soran 3 ay Erkeklere sormuştum ama sen bilirsin Yorumla theironn 3 ay Cevap sahibi burada msn Yorumla Cevap sahibi 3 ay Detayı okumamışım Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seftalinin tabiki kendine has tadı ve kokusu olur bizi çeken o koku ve tat hele birde sulu feftali ise tadından yenmez 0 0 Yorumla
dalgındüşünceli Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Evet Ama sarkık olursa etmezOral yapmadan önce tamamen soyup biraz havalanmasına izin veriyorum. Hemen soyup da oral yaparsam olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Ederse yalamam direkt içine girerimPeki sen cevapla bakalım merdivenden inerken bana bakıyordu kız benim baktığımı farkedince hemen önüne baktı nedeni nedir? 0 2 Yorumla Soran 3 ay Zikine yazık değil mi kokusu siner Yorumla Cevap sahibi 3 ay Yok bir şey olmaz zevkli oluyor ama sorumu cevaplamadin Peki sen cevapla bakalım merdivenden inerken bana bakıyordu kız benim baktığımı farkedince hemen önüne baktı nedeni nedir? Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Hayır, tadıda gayet nefis. Kadınlara kötü gelmesini anlarım çünkü erkekleri çeken hormonlar salgılanıyor yani kadınlara çekici gelmemesi çok normal. 😀 1 0 Yorumla
MK2434 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 3 ay En sevdigimBeraber oldugum kadinlari deli ettimSaatlerce kana kana ictim o zevk sularini 1 1 Yorumla MK2434 3 ay Tesekkurler Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bazıları çok kötü kokuyor dışarıdan bakıyorsun kız mis gibi tertemiz sonrası hüzün 0 0 Yorumla
mremrepolice Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Mantar sote, kokoreç seven erkekler çıkar şimdi onlar cevap versin ben susacaağım. 0 0 Yorumla
rumuzrumuz06 Takip Et Guru Yaş: 36 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı. Kokanda var kokmayanda. Kokana burnunu yanaştırmazsan rahatsız etmez :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Ümit bazen iğrenç kokuyor o zaman yapmak bile istemiyorum soguyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Temiz bakıyorsa neden koksun bi ara yasadim kusacaktım kizin ustune neredeyse cok igrenc 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay enfeksiyonu yoksa normal kokusu sıkıntı değil hatta yok gibi bişey 0 0 Yorumla
Thomass_Shelbyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 3 ay Evet nefret ederim ama sağlık problemleminden kaynaklı ise saygı duyarım 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. En sevdiğim koku, tadına da bayılırım 0 0 Yorumla
Maveher Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Kötü kokuyorsa kusturur 0 0 Yorumla
Iim0nn Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. vajinam olunca bakarız 0 0 Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Koku rahatsız eder hep 0 0 Yorumla
FatherLui Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Normal kokusu rahatsız etmez. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Her vajina, aynı kokmaz 0 4 Yorumla Soran 3 ay Kaç tane kokladın Yorumla Cevap sahibi 3 ay Ne yapacaksın Yorumla Soran 3 ay Günlüğüme yazacağım Yorumla Cevap sahibi 3 ay Özellikle vajina koklanmaz, öpülüp yalanırken anlaşılır Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kokuyorsa evet sjdj 0 0 Yorumla
Tubahaniml Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 3 ay Eder 0 1 Yorumla MK2434 3 ay Beni hic etmiyor etmedi Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kokuyorsa evet 0 0 Yorumla
Parçalayaanpumaa Takip Et Bilge Yaş: 32 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Senin ki kokuyor mu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Tabiki hayır vajina tadı ve kokusu çok güzel ve lezzetli benim için.
Temiz ve Sulu bir vajinayı en az 1 saat aralıksız olarak hiç durmadan yalayarak dil darbeleri ile çıldırtabilirim.
Ten uyumu varsa rahatsız etmez aksine o koku afrodizyak gibi etkileyebilir
Erkeklere sormuştum ama sen bilirsin
Cevap sahibi burada msn
Detayı okumamışım
Seftalinin tabiki kendine has tadı ve kokusu olur bizi çeken o koku ve tat hele birde sulu feftali ise tadından yenmez
Evet
Ama sarkık olursa etmez
Oral yapmadan önce tamamen soyup biraz havalanmasına izin veriyorum. Hemen soyup da oral yaparsam olmaz
Ederse yalamam direkt içine girerim
Peki sen cevapla bakalım merdivenden inerken bana bakıyordu kız benim baktığımı farkedince hemen önüne baktı nedeni nedir?
Zikine yazık değil mi kokusu siner
Yok bir şey olmaz zevkli oluyor ama sorumu cevaplamadin
Peki sen cevapla bakalım merdivenden inerken bana bakıyordu kız benim baktığımı farkedince hemen önüne baktı nedeni nedir?
Hayır, tadıda gayet nefis. Kadınlara kötü gelmesini anlarım çünkü erkekleri çeken hormonlar salgılanıyor yani kadınlara çekici gelmemesi çok normal. 😀
En sevdigim
Beraber oldugum kadinlari deli ettim
Saatlerce kana kana ictim o zevk sularini
Tesekkurler
Bazıları çok kötü kokuyor dışarıdan bakıyorsun kız mis gibi tertemiz sonrası hüzün
Mantar sote, kokoreç seven erkekler çıkar şimdi onlar cevap versin ben susacaağım.
Kokanda var kokmayanda. Kokana burnunu yanaştırmazsan rahatsız etmez :)
Ümit bazen iğrenç kokuyor o zaman yapmak bile istemiyorum soguyorum
Temiz bakıyorsa neden koksun bi ara yasadim kusacaktım kizin ustune neredeyse cok igrenc
Pis kokmadiktan sonra neden etsin. Sen rahatsız mı oluyorsun
Kokusuna bağlı ama temizse doğal kokusu çok iyi tabi
enfeksiyonu yoksa normal kokusu sıkıntı değil hatta yok gibi bişey
Evet nefret ederim ama sağlık problemleminden kaynaklı ise saygı duyarım
En sevdiğim koku, tadına da bayılırım
Eğer hastalıklı değilse hayır
Kötü kokuyorsa kusturur
Hayır tam tersi çok seviyorum
vajinam olunca bakarız
Cevabını bildigimiz sorularda bugün
Koku rahatsız eder hep
Normal kokusu rahatsız etmez.