3 yıl önce yakın arkadaşım olan f*ck evlendim, şimdi 1,5 yaşında oğlumuz var. Olmaz diyenler beceremediği için olmaz diyor arkadaşlar. En güzel eş her şeyini bildiğin yakın arkadaştan olur 👍🏻
3 ay
3 yıl önce yakın arkadaşım olan f*ck evlendim, şimdi 1,5 yaşında oğlumuz var. Olmaz diyenler beceremediği için olmaz diyor arkadaşlar. En güzel eş her şeyini bildiğin yakın arkadaştan olur 👍🏻
Öyle diyenler çoğunlukla yeniliklere açık olmayan hayatı kalıplaşmış duygu ve düşüncelerle yaşayan geleneksel kafa yapısına sahip insanlar bu hayatı onun bunun dediğine göre yaşamayacaksın millet ne der diye yaşarsan kendi yolunu bulmak yerine başkalarının yazdığı bir senaryoya hapsolmuş olup seni sürekli olarak kendi potansiyelinden uzaklaştırır tabi bunu yaparkende olabildiğince mantıklı ve rasyonel hareket edeceksin. Hata yapsan bile hatalarından ders çıkartmak zorundasın ve onları olduğu gibi kabul etmelisin hatalar seni daha güçlü ve daha bilge kılar. Seni eleştiren insanlarda çok mükemmel değiller Herkesin sahip olduğu deneyimler ve bakış açıları farklıdır. Kendi yolunu bulmak başkalarının söylediklerinden ziyade kendi iç sesini dinlemekle olur.
Ya niye olmasın? Bu sitede 3 tane IQ'su 55 olan üye olmaz diyor diye niye olmasın? Şu site dışında hiçbir yerde cinselliğe bu kadar bey. insiz bir şekilde yaklaşılan başka bir ortam görmedim.
Cevap
6Cevap
Olur niye olmasın cinsellikten evliliğe giderde o yol..
Ha onunla evlenmişsin ha genel evden hatun çıkarmışsın. Yine de mutluluklar
Zihniyete bak 🙄
Peki diyelim şu an seninle evli. Başkasıyla fck ilişkisi yapsa şu an tepkin ne olur
Neden öyle bir şey yapsın ki? Evlendik çoluk çocuğa karıştık o defterler kapandı artık. Çok huzurlu ve mutlu bir evliliğimiz var. O günler de gençlik zamanının çılgınlıkları olarak mazide kaldı işte
Çocuk senden değil mi aşlsCSkşlvafşlsfsd
Çok komiksin knk sen bir daha espiri yapma
o kız geçmişte kim bilir kaç kişiye vermiştir yaşı gelince de senin gibi bir enayi bulmuş evlenmiş
Yaşı gelince mi? Gayet genç yaşta evlendik bro. Geçmişi de beni ilgilendirmiyor, çok mutlu bir evliliğimiz var ben ona bakarım
Tebrikler kardo
Ne mutlu size
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!