+1 yılbunun bir sürü sebebi var unutmadan bu sebepden başlayayım birisi soru sordu mastürbasyonun zararları nelerdir açıklamada mastürbasyon yapmayın zararlı falan dedi sende şöyle yorum yaptın e hiç mi yapmıcaz kendini gizli kullanıcı yapmadın diye artık sana mesaj atanların %90'ı cinsellik için olacak sebebini söylemeyecem umarım başka bi erkek bu yorumumu okur da o söyler sebebini başka sebep en önemliden en önemsize göre sebepleri söylemeyecem karışık söyleyecem misal benim sevgilim yok bu yüzden konuştuğum kız arkadaşımla ya da fiziği güzel kız gördüm mü yatmak isterim ama sevgilim olsaydı yabancı kızla değil de sevgilimle yatmak isterdim bu arada yanlış anlama yabancı kız sen oluyorsun sevgilim derken seni kast etmiyorum sebebini yine söylemeyecem bu yorumu okuyan başka erkek sebebini söylerse söylesin başka sebep sen sarı saçlısındır dekolte mini etek açık göbek ay ayol gibisinden konuşuyorsundur seni evlenecek kız değil de eğlenecek kız olarak gördüğü için sana niyetini hemen belli ediyor cinsellik konuşmuyorsa gizli sapıkdır mesela ben fiziğini beğenmediğim orta güzellikte bi kızla 2 yıldır konuşuyorum hiç cinselliğin imasını bile etmedim sana kapan demiyorum çünkü seksilik doğuştan gelen bir şey seksi isen kapalı bile olsan seksi olursun birkaç sebebi de var ama şimdi aklıma gelmiyor bir tane daha sebep bulup yorumu sonlandırayım ama sen yine de bana inanmayacan yok ben sarı saçlı değilim yok ben mini etek kısa şort giymiyorum yok sarı saçlı kızlar yollu mu diyeceksin kendimi hiç yormiyim daha sebep saymiyim
03 Yorumla
u +1 yıl😂😂 haklısınız katılıyorum da ben bu soruyu sorarken bu site dışında diye belirtmiştim 🙈 Ki kim olduğum belli olmadan bir sosyal medya hesabından cinsellik mesajı almam da normal
Soruda reel görüşmede, günlük hayatta olan şeyleri kast etmiştim. Dediğin gibi giyinmiyorum ama o da benim görünüşüm ya da karşıma çıkan insanlarla ilgili bir şey olsa gerek- +1 yıl
şunu unutma seven erkek cinsellik konuşmaz cinsellik konuşuyorsa cinsellik için sevgili olmuşdur
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz cinsellik konuşmayan bir erkek bulduğunuzda adamın canını alır gibi soru yağmuruna tutarsanız, sizin karşınıza da öyleleri çıkar hocam. 😊😊😁
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAl işte yine soru.
Cevap sahibi+1 yılMesaj kutunu acar misin
Cevap sahibi+1 yılBilmem fena olmaz bence
Cevap sahibi+1 yıl😁😆😁
Cevap sahibi+1 yılBen mi bot um?
Cevap sahibi+1 yılBot muymuşum? 😊
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım ama her neyse aybüke hocam iyi günler.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi anladım siz eig i diyorsunuz. 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMaalesef günümüzde öyle kadın erkek de fark etmiyor artık herkesin aklında bir tek bel altı var akılları oraya çalışıyor cinselliği çıkartsak bir kişi bile evlenmez ya da sevgili olmaz yaşam amaçları sevişmek olmuş insanların o kadar abartıyorlar ki.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal.
İnsanları zamanında o kadar baskı altında yaşamaya zorlayıp aslında normal olan şeyleri anormal olarak gösterdiler ki bir yerden sonra (biraz saçma olacak ama ) tepki göstermek için insanoğlu suhursuzca, düşünmeden davranmaya başladı.
Sadece duymak istediklerini işittiği için hiç tanımadığı daha önce zaman geçirmediği insanlarla cinsel ilişkiyi, oturup adam gibi sohbet edeceği zaman gecirecegi düzgün onurlu insanlara değişmeye başladı.
burada biraz daha fazla.
Beni kandırdı.
İstediğini elde etti.
Aramıyor sormuyor.
Ne istediğini bilmeyen, herhangi bir konuda fikri ancak başka birini taklit ederek oluşan topluluklarda bunların olmaması abest kaçar.
Şaşırmıyorum desem inanir misiniz.12 Yorumla- +1 yıl
Doğru olandan herkes kaçmayı seviyor.
erkek ve kadın arasında illaki bir şekilde cinsellik konuşulur. iki taraf da engel olamaz buna bence.
he tabi genelde erkekler oluyor bu konuyu açan. çünkü bizim gibi ortadoğu ve din kafalı ülkelerde cinsellik tabu olduğu için bastırılıyor. kimse rahat rahat yaşayamıyor veya konuşamıyor.
o yüzden özellikle erkekler; ki kızlarda da konuyu cinselliğe getiren çok var, eninde sonunda bir şekilde cinsellik konuşmak istiyorlar. tamamen kendi fikrim, katılan olur veya olmaz.23 Yorumlaİnsanların birbirine güven duyacak zamanı yok erkek ya olmazsa bosuna zaman kaybetmiyim derdinde kadın guven sevgi samimiyet derdinde aslında bence tek sart iki taraf icinde saygı olmalı erkek kadının istedigi gibi kullanacagı bir esya olmadıgını bilmeli kadın da erkegi oyuncak etmemesi gerekli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence bu birazda karşılıklı gelişen bir durum ama istedikten sonra herkes düzgün konuşabilir mesele istemek.. Bazen nefis ağır basıyor ve arzular bir şekilde engel oluyo... düzgün konuşurken bile kendini öyle sohbetin içinde buluyorsun...
12 Yorumlaİyi insanlar da var kötü insanlar da var öğretmenim. Yüzlerce fideyi yetistiren büyük bir mesleği yani öğretmenliği icra eden olarak sizden ders almaliyiz.
14 Yorumla- +1 yıl
O da insanlik dersi. Ancak insanlar gittikce daha kotuye gidiyor. Cinsellik mevzusu sadece evlilikte olmasi gereken bir mevzudur. Çok hem de çok özeldir. Evli insanlar arasında kalması gerekir. Ancak günümüzde insanlar birçoğu iğrenç gayri-meşru cinsel iliskileri normallestirme cabasinda. Bu çok büyük bir yanlislik.
- +1 yıl
Aslinda Aybüke öğretmenim üzülerek söylüyorum ki toplumlarin ahlâk sistemi ciddi anlamda çökertiliyor. Tabi eskiden de konusulurdu küçük yaştaki öğrenciler arasinda böyle şeyler. Ancak eminim sizde hissetmişsinizdir ki ciddi anlamda bir anormalilik var. Sizce de oyle değil mi?
Doğanın fıtratında bu var hocam ne yaparsın. Bakıyorsun etrafına, insanlar hayvanlar bitkiler.. Hep bir üreme derdinde 😀
15 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan aşk sevgi olmaz aşk sevgi olmadan da cinsellik olmaz...
14 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik zamanla içten gelen bir şey zaten hemen olacak bir şey değil
- +1 yıl
Onlar açlar o yüzden öyleler 🙂
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. aslında sanki öyle yapmak zorunda insanlar. cinselllik düşünmese daha keyifli, güze paylaşımlar çıkacak ama cinsellik konusmak zorundaymış gibi, sanki dayatılmış gibi konuyu oraya götürüyorlar. erkek götürmese kız götürüyor
10 Yorumla
+1 yılher şey değil tabiki ama insanlar eğlenme peşinde ve en basit yollarından biri de bu maalesef. Cinsellik de hayatın parcası ancak sadece odak noktası olmamalı
10 YorumlaYaş ilerledikçe cinsellige olan ilgi gençlere oranla daha fazla artıyor. Ayrıca o ülkenin sosyal durumu insanları. Birbiriyle arkadaş olamayacağı yönünde ilerliyor.
10 Yorumlamaalesef her şey cinselliğe bağlandı.. Ne kadar yazık ...
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEee kadınlar erkeklerde önce kariyer, para, ev, araba ararken normal erkek cinsellik arayınca sapık mı oluyor
Hiç kusura bakmayın !
Seven erkek saf erkek masum erkek
ya terk ediliyor ya aldatılıyor
ya ezik sayılıyor
Peki ya kadın ne yapıyor?
Saflığı kadınlar öldürdü
Erkeklerden tek taş isteyenler kredi kartını isteyenler hep kadınlar oldu
Parası kariyeri olan erkekte kadından cinsellik ister
Niye evlensin ki?
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPeki siz ne istiyorsunuz? Neden aradıgınızı bulamadınız?
Cevap sahibi+1 yılAşk sevgi güzel bir duygu fakat cabuk geciyor Sevgi yerinde kalıyor Ama günümüzde evlilikler bile uzun ömürlü degilken aşkı bulmak o kadar zor ki Sende haklısın istiyorsun ki sevilesin begenilesin güzel duygular olsun diyorsun ama olmuyo işte Bende zamanında çok isterdim ama hayat gercekleri tokat gibi vurdu yuzume
Cevap sahibi+1 yılAslan burcu konuşması bu 🤣🤣
Ne diyim saglık olsun
Güzelseniz aradıgınızı bulursunuz
Cevap sahibi+1 yılAman bee sen ne kararsız şeysin 🤣🤣
Rica ederim☺️Evet maalesef durumlar bu şekilde Size tavsiyem açık sözlü olun Belki çok erkek elenecek ama doğru olanı bulacaksınız Zaman ve sabır ihtiyacın olacak☺️
Cevap sahibi+1 yılRica ederim İyi geceler ☺️🕺
+1 yılİlişkilerin birçoğu günümüzde maalesef menfaat ilişkisi...
10 YorumlaTv, diziler, internet, açık saçıklık insanları bilahare o noktaya sevk etmek üzerine tesis edildiği için olabilir.
00 YorumlaBen cinselliğe karşı değilim evlenmeden yaşanmasına karşıyım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFlört edip görüşüp ne olmasını istiyosunuz ben anlamıyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Aşk ve sevgisiz ilişki saçmalıktan öte değil
Cevap sahibi+1 yılE bunların olması cinselliğe neden engel oluyor. Şu seven yapmaz kafası beni şaşırtıyor cidden
- +1 yıl
Evt yapmaz işte sorun orada zina adı üstünde temiz aşk sevgiyi kirletmeyin
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. çok eskilerde kalmiş😢
10 YorumlaEvet ne yaparsan yap sonu oraya varır kaçamazsın
10 YorumlaDaha dün konuştuk 😂 ne yazık ki
18 YorumlaSanrim cinsellik aşırı on planda tutuluyor sosyal platformlarda özgür hhsediyor bireyler kendilerini onyuzden aşırı rahatlık var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle oldu ne yazık ki, durum içler acısı
10 YorumlaEvet öyle
19 Yorumla
+1 yılBu işte bir terslik var ama du bakalım 🤔
08 Yorumla- +1 yıl
Neee biliyim ben nerden geldiyse öyle bi tezatlık esintisi geldi sanki 😅
- +1 yıl
Allah Allah bak sen sebep 😏
- +1 yıl
He öyle mi tamam 😏
- +1 yıl
Bak sen şu kaderin işine 😅
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Biraz evet
10 YorumlaÇekme olabilir.
10 Yorumla
+1 yılMevsim yaz hava sıcak yanıyoruz haliyle.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıltakma yahu takma takılma
00 Yorumla
+1 yılEvet maalesef ve sapıklarda arttı.
00 Yorumla
+1 yılyanı bazıları :d
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle oldu sanki biraz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu dünyada bütün kapılar ona ve paraya çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılEvet günümüzün modası cinsellik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer yaşına denk birileri ise normal durum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet vermeyen kadini sevmiyoruz
00 YorumlaKatılıyorum 😏
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılevet maalesef
00 Yorumla
+1 yılEvet her şey cinsellik
00 Yorumla
+1 yılEvetttt
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen öyle olsun istemiyor musun
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOda doğru ama İşte istemesini bilmiyorlar
Cevap sahibi+1 yılSen ciddi ilişki istiyorsun o zaman
Cevap sahibi+1 yılAnladım...
Cevap sahibi+1 yılAybüke bi sakıncası yoksa ben seninle tanışmak istiyorum eğer sende beni tanımak istersen tabi
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama cinsellikte için değil tabiki normal tanışma için dedim seni tanımak için 😅
Cevap sahibi+1 yılAybüke ilk defa burdan birine yürüyorum pişman etme beni dm gelsene bi 😅
Cevap sahibi+1 yılNeden ama sadece tanımak istiyorum seni başka bir amacım yok ki iyi bir insan olduğunu o kadar anlaşılır ki
Cevap sahibi+1 yılİyide şimdi variz belki bidaha asla karşilaşamayacagız bunu kaçırmak istemem yani
Cevap sahibi+1 yılSen beni beğenmedin sanırım öyle mi?
Cevap sahibi+1 yılAybüke 😅😅 beni bi takar mısın ya 😅
Cevap sahibi+1 yılBende senin mız mız öğrencilerin gibi oldum dimi ama gerçekten iyi anlaşacağımizı düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılKonuştuğun mu var o zaman 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyak uydur o zaman
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Olmadı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem