Cinsel Yaşam Daha önce ilişkiye girmemiş biriyle girer miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Daha önce ilişkiye girmemiş biriyle girer miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
ilahidinleyenateist Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 4 ay Girdim, üstelik ben bozdum ve ikimiz de pişman değiliz... Tekrar istese yine yaparım, tadı damağımda kaldı. 0 10 Yorumla ilahidinleyenateist 4 ay Bakire olan sensin sanırım bu durumda Yorumla Soran 4 ay Evet Yorumla ilahidinleyenateist 4 ay Ne yapmayı düşünüyorsunuz? Yorumla ilahidinleyenateist 4 ay Çekiniyor musun Yorumla Soran 4 ay Bu zamana kadar girmek istediğim iki kişi oldu ikisinden de daha önce yapmamışsın olmaz lafını duydum da merak ettim Yorumla Soran 4 ay Onların sorunu tecrübeli olup olmamam değil. Pişman olup olmayacağım Yorumla Soran 4 ay Konuşamayız olmazdım diye düşünüyorum ama onlar haklıdır belki de Yorumla ilahidinleyenateist 4 ay Çok mu istiyordun ve sevişmediğin için pişman mısın Yorumla Soran 4 ay Pişman değilim o kadar isteğim yok Yorumla ilahidinleyenateist 4 ay Şu an var mı aklında biri, kaç yaşındasın? Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. büyük bir haz tecrübe ile bilgi aktarımı ve muhteşem bir zevk 0 0 Yorumla
baudelaire Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 96% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Çok severim ama evlilik riski nedeniyle kızın fikrinden emin olmak isterim 0 0 Yorumla
DürüstlükÖnemli1 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 4 ay sadece eşimle olabilir diğer türlü yapmam bu zamana kadar da yapmadım 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bilemedim emin olmak gerek 0 2 Yorumla Soran 4 ay Neyden emin olmak mesela Yorumla Rhaast 4 ay Tereddütü var mı zerre tereddüt sezsem direkt vazgeçerim masum birine travma olmak istemem Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Rızası olursa olur 0 0 Yorumla
SakinBirPanda Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 4 ay Şu soruları bi tam yazın... Ve evet girerim 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet gayet de güzel olurdu 0 0 Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Girerim ama isticek mi 0 0 Yorumla
tektengelen35 Takip Et Xper 6 Yaş: 104 , eic 100% 4 ay Evet hatta unutamayacağı kadar ateşli bir şekilde 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Snwj niye girmeyeceğim ki ne var bunda 0 0 Yorumla
Darkist344 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 451 cevap paylaştı. İsterse girerim tabiki 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oldu defalarca 0 0 Yorumla
Kamasutraaa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı. Girmem sanırım 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
IamAloneBoy17 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Girerim 0 0 Yorumla
arayagirenadam Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Girmişliğim var 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Girerim girdimde 0 0 Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Denenmis 0 0 Yorumla
Krallbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Girerim 0 4 Yorumla Cevap sahibi 4 ay İlişkiye girmek istediğin biri mi var sorunun öznesi sensin çünkü belli Soran 4 ay Bu zamana kadar girmek istediğim iki kişi oldu ikisinden de daha önce yapmamışsın olmaz lafını duydum da merak ettim Cevap sahibi 4 ay Onların bir yerleri yememiş korkmuşlar bana böyle biri isteğini gösterecek ben kendimi geri çekeceğim komik olay öyle güzel ilişkiye girerdim ki Cevap sahibi 4 ay Hala ilişki düşüncen var mı peki
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Girmem. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Girdim, üstelik ben bozdum ve ikimiz de pişman değiliz... Tekrar istese yine yaparım, tadı damağımda kaldı.
Bakire olan sensin sanırım bu durumda
Evet
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Çekiniyor musun
Bu zamana kadar girmek istediğim iki kişi oldu ikisinden de daha önce yapmamışsın olmaz lafını duydum da merak ettim
Onların sorunu tecrübeli olup olmamam değil. Pişman olup olmayacağım
Konuşamayız olmazdım diye düşünüyorum ama onlar haklıdır belki de
Çok mu istiyordun ve sevişmediğin için pişman mısın
Pişman değilim o kadar isteğim yok
Şu an var mı aklında biri, kaç yaşındasın?
büyük bir haz tecrübe ile bilgi aktarımı ve muhteşem bir zevk
Çok severim ama evlilik riski nedeniyle kızın fikrinden emin olmak isterim
sadece eşimle olabilir diğer türlü yapmam bu zamana kadar da yapmadım
Bilemedim emin olmak gerek
Neyden emin olmak mesela
Tereddütü var mı zerre tereddüt sezsem direkt vazgeçerim masum birine travma olmak istemem
Rızası olursa olur
En güzeli değil mi yönlendireceksin nasıl istiyorsan öyle :))
Şu soruları bi tam yazın... Ve evet girerim
Evet gayet de güzel olurdu
Girerim ama isticek mi
Evet hatta unutamayacağı kadar ateşli bir şekilde
Snwj niye girmeyeceğim ki ne var bunda
İsterse girerim tabiki
Oldu bi defa neden ki
Oldu defalarca
Benim olacaksa girerim
Girmem sanırım
İsterse olabilir
Girerimmmm
cok girdim tabi yaaaa
Evet.
Girerim
Girerim
Girmişliğim var
Neden olmasin
Belli olmaz
Girerim girdimde
Denenmis
Olabilir
Girerim
İlişkiye girmek istediğin biri mi var sorunun öznesi sensin çünkü belli
Bu zamana kadar girmek istediğim iki kişi oldu ikisinden de daha önce yapmamışsın olmaz lafını duydum da merak ettim
Onların bir yerleri yememiş korkmuşlar bana böyle biri isteğini gösterecek ben kendimi geri çekeceğim komik olay öyle güzel ilişkiye girerdim ki
Hala ilişki düşüncen var mı peki
Kadın istiyorsa girerim
Evet
bende bakirim ki
Evet
Girmem.
Niye olmasın
Elbette niyeee
Güzel olurdu