Ederdim de kaç kere olduğu da önemli yani şimdi kalkıp 20 sene boyunca Ayda bir kere biriyle birlikte olduysa artık o hani meslek haline getirmiştir ama sevgilisiyle veya ne bileyim takıldığı tek gecelik birkaç kişiyle ilişki oluyorsa nikah kıyılır
06 Yorumla
Soran1 yılyani belki karşı taraf hata yapmış olabilir gençlik hatası önemli olan bundan ders çıkarmak ve tekrarlamak değil mi?
Soran1 yılTekrarlamamak*
- 1 yıl
Ya tabii ki önemli olan tekrarlamamak Hani demek istediğim bunu mesleki olarak yapmadığı sürece sevgilisiyle uzun yıllar yapmış olsa da problem değil Yani hani anlatmak istediğim o yani atıyorum bir kişiyle 5 yılda yapmış olsa sorun değil Yani anlatabildim mi yani demek istediğimi anladın sen
Soran1 yılAnladımm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
1 yılO beni kabul ettiğine göre ben de onu kabul ederim.
02 Yorumla
Soran1 yılOlması gereken
- 1 yıl
Aynen olması gereken oluyor
1 yılEvlenirim. bike önemsiz şeyler bunlar önemli olan benden sonrası beni severken beni aldatırsa kotunolur sonu
10 Yorumlayaş 22-24 arasıysa bakir olmalı bir insan ama 30una kadar da kimse kimseyi beklemez
31 Yorumla
Soran1 yılNeden
Kabul eden erkek candır
15 Yorumla
Soran1 yılCanmıdır
Soran1 yılyani belki karşı taraf hata yapmış olabilir gençlik hatası önemli olan bundan ders çıkarmak ve tekrarlamak değil mi?
Soran1 yılHe anladımmm
- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
1 yılSevgili olmam en fazla flörtüm olur.
11 Yorumla
Soran1 yılNeden peki
Gizli Üye(25-29)1 yılBana durust olursa ve pismanliginin samimiyetine inanirsam olurum.
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDetayli anlatiyim dilersen
Soran1 yılyani belki karşı taraf hata yapmış olabilir gençlik hatası önemli olan bundan ders çıkarmak ve tekrarlamamak değil mi?
Cevap sahibi1 yılEvet önemli dürüst olursa dürüstlüğünü cezalandirmam
Cevap sahibi1 yılDetsya burada giremiyorim bu tarz bi konu yasamistm
Cevap sahibi1 yılEvet olur mu
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılEderim, neden etmeyeyim?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Seversem evet amasyada
00 YorumlaGönül işleri belli opmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiri ile mi oldun pişman mısın yaşın kaç
06 Yorumla
Soran1 yılEvet pişmanım
Cevap sahibi1 yılO zaman sorun yok takma bence
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılOlan olmuş pişman olmak bir şeyi değiştirmez seni seven böyle kabul eder
Soran1 yılÖyle olmuyor işte
Cevap sahibi1 yılNe olacak peki
Gizli Üye(25-29)1 yılBilmiyorum bazen evet bazen hayır
012 Yorumla
Soran1 yılNeden kabul etmezsin peki
Cevap sahibi1 yılBen evlilikte yaşamak için hala bakirim. İlkler özel olur
Soran1 yılEvet özel olmalı ama yani belki karşı taraf hata yapmış olabilir gençlik hatası önemli olan bundan ders çıkarmak ve tekrarlamak değil mi?
Cevap sahibi1 yılEğer seversem belki. O zaman düşünürüm. Samimiyetine göre
Cevap sahibi1 yılSen hangisisin
Soran1 yılYani ben kabul ederdim çünkü o hatayı ben yaptım.
Cevap sahibi1 yılHiç yapmayanı ister miydin?
Soran1 yılBilmem
Cevap sahibi1 yılNeden 😂
Soran1 yılYani benim için farketmiyor çünkü ben hata yaptım ve çokta pişmanım yeter ki sevdiğim bunu kabul etsin.
Cevap sahibi1 yılAnladım umarım gönlüne göre birisini bulursun
Soran1 yılinşallah
Gizli Üye(18-24)1 yılTercihim degil
04 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılbende bakirim
Soran1 yılPeki eğer mesala sen yaptıysan ve karşı tarafa yapmadım diye yalan söyler misin?
Cevap sahibi1 yılAllah korusun..
1 yılEşimin tecrübeli olmasını isterim :)
10 YorumlaKafalar uyuyosa evet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılEderim
23 Yorumla
Soran1 yılSevdiğinden dolayımı kabul edersin
- 1 yıl
Evet, önüne gelenle birlikte olmadığı sürece benden öncesi çokta önemli değil.
Soran1 yılBencede.
Gizli Üye(18-24)1 yılDeneyimli olmali
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yıledemezdim
015 Yorumla
Soran1 yılNeden peki
- 1 yıl
bakir biriyim. sevgili olacağım evleneceğim kişinin de benim gibi ilişki yaşamamış olmasını isterdim. ha ben de ilişkiye girmiş olsaydım sorun etmezdim o zaman
Soran1 yılYani evet ama yani belki karşı taraf hata yapmış olabilir gençlik hatası önemli olan bundan ders çıkarmak ve tekrarlamak değil mi?
- 1 yıl
hata gözüyle bakmam yaşamış mı yaşamış. ben de yaşayabilirdim ama yaşamamışım.
Soran1 yılHer genç kız erkeğin o iğrenç arzusunu aşk sanar.
- 1 yıl
her genç kız öyle sanmıyor valla ilişki yaşamayan izin vermeyen kızlar da var.
Soran1 yılNeyse abi anlamıyorsun boş ver.
- 1 yıl
anlamıyorum değil bir şey yaşamışsın hata olarak görüyorsun senin hata olarak gördüğünü ben görmem görecek olan varsa onu kandırırsın.
Soran1 yılNe alaka abi? Beni tanımadan beden yargılıyorsun anlamadım ve neden insanları kandırmak istiyim, erkekler kızlarla olmak için g*tünü yırtılıyor sonra kullanıp atıyorlar ne düşündükleri ne hissettikleri umurumundamı neden kabul ettikleri umrunda mi? Bide utanmadan orada burada anlatıyor senin birşeyi anladığın yok kardeşim.
- 1 yıl
Kimse seni ilişki yaşa diye zorlamadı. Yaşamamak senin elindeydi. Onun arzusunu aşk sandım hata yaptım diyerek kendini avutursun ancak başkalarını inandıramazsın. Kendi rızanla bir şey yaşadın mı yaşadın bitti. Senin için hataymış değilmiş kimsenin umrunda olmaz.
Soran1 yılKanka nediyorsun sen? Kendimi avuttuğum yok erkeklerin zihniyetini söylüyorum ben dertleri kullanıp atmak bunun neyi zoruna gitti kardeşim? Bi erkek arkanda bile duramıyorsa kendine adamım demesin birlikte yaşanmış birşeyi kadının üstüne suç atamaz anlıyor musun? Hataydı kanka yani eğer bundan pişman olmasam cevap vermezdim herhalde biraz aklını çalıştır derim? Erkekleri savunma bana aq
- 1 yıl
Sende yediğin haltı savunma a q. Seni zorla ilişkiye sokan mı oldu? Hayır kendi rızanla yaptın. İsteseydin yapmazdın. Sevgilisi olup bu konuda net olan ilişki yaşamayan onca kadın var. Neymiş arzusunu aşk sanmışta gençlik hatasıymış. Sen aklını kullansaydın da kendini kullandırmasaydin bana ağlama.
Soran1 yılKardeşim iyi misin sen aq sana kendimi savunmaya çalıştığım? yok ve ağlasam sana mı ağlarım? ayrıca bu zihniteysiz düşüncelerini kendine sakla sen. Beni kullanıp bırakacağını ben nerden bilebilirdim vahiyle bu seni kullanıp bırakacak yazmıyordu? Demi Çok kötüsün senle muhatap olmak istemiyorum.
- 1 yıl
İşte bunu akıl edeceketin. Sonradan gelip buraya utanmadan aklını kullan filan yazma komik oluyor.
Soran1 yıldediklerimi anlamıyorsun herhalde kardeşim senin kafan basmıyor mu buna?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvettt
02 Yorumla
- 1 yıl
Evettt
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet :D
09 Yorumla
Soran1 yılEvet bencede toplumda kadınlara baskı yapılıyor kadın birisiyle birlikte olunca o*spu deniliyor ama erkek yapınca resmen gururlanıyorlar hiç bi sıkıntı olmuyor erkek yapınca
Soran1 yılNasıl yani
evet
01 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Etmem
00 Yorumla
1 yılEvet ederim
34 Yorumla
- 1 yıl
Yani ben de başkalarıyla yatıyorum
O yüzden sıkıntı yok bana
Soran1 yılPeki hiç pişman oldun mu
- 1 yıl
Evet bazılarında keşke yapmasaydım dedim
1 yılEtmem
05 Yorumla
Soran1 yılNeden peki
- 1 yıl
Olmaz yani uygun değil ben beklediysem o da beklemesi lazımdı ki öyle birini buldum
Soran1 yılBen doğru bir şey olduğunu söylemedim ki yani belki karşı taraf hata yapmış olabilir gençlik hatası önemli olan bundan ders çıkarmak ve tekrarlamak değil mi?
- 1 yıl
Ben yapmadıysam onun da yapmamasını isterdim
Soran1 yılTekrarlamamak*
Gizli Üye(25-29)1 yılmaalesef evet
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBeni seven birisi olduktan sonra önemi yok benim için hayatım boyunca hiç sevilmedim çünkü
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer