Cinsel Yaşam Seks yapmak neden yorgunluğumu alıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Güncellemeler4 ay Sizde de böyle oluyor mu? Seks yapmak neden yorgunluğumu alıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 4 ay rahatlıyosun 0 31 Yorumla Soran 4 ay Evet ama sebebi ney işte çok yorgundum ama saçma şekilde istek vardı Yorumla Cevap sahibi 4 ay bilemiyorum onu Yorumla Soran 4 ay Sizde de mi öyle rahatlatıyor mu yorgunluğunuzu unutuyor musunuz Yorumla Cevap sahibi 4 ay evet genelde Yorumla Soran 4 ay Çok farklı duygu değil mi ya Yorumla Cevap sahibi 4 ay dimi Yorumla Soran 4 ay Neyseki partnerim o duygudan beni mahrum etmiyor 😆 Yorumla Cevap sahibi 4 ay sanslısın o zaman Yorumla Soran 4 ay O benden daha şanslı bence Yorumla Cevap sahibi 4 ay neden Yorumla Soran 4 ay Penis ve performans tipte 10/7 diye düşünüyorum kendimce Yorumla Cevap sahibi 4 ay kendine güvenmen bile yeter zaten. sanslıymıs Yorumla Soran 4 ay Siz evlimisininiz yoksa sevgili vs mi Yorumla Soran 4 ay Yorumunuz çok mutlu etti beni teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 4 ay rica ederim Yorumla Soran 4 ay Sorumu görmediniz galiba Yorumla Soran 4 ay Gerçi evli olsanız yazamazdınız şu an Yorumla Cevap sahibi 4 ay kimse yok hayatımda evli degilim Yorumla Soran 4 ay Yaş kaçtı acaba Yorumla Cevap sahibi 4 ay 21 Yorumla Soran 4 ay Müsaitsen Dm gelmek sohbet etmek istersen soruyu beğenebilirsin Yorumla Soran 4 ay Şarjım %18 ama bitene kadar sohbet edebiliriz Yorumla Cevap sahibi 4 ay gec oldu biraz uyuyabilirim belki Yorumla Soran 4 ay Bende yatacağım 15 20 dk zaten ama siz bilirsiniz soruyu beğenmişmiydin sen Yorumla Cevap sahibi 4 ay hayır ben begenmedim Yorumla Soran 4 ay Evet yazdı Yorumla Soran 4 ay O zaman o kim 🤣 Yorumla Cevap sahibi 4 ay benden baska biriyle de konustuysan😄 Yorumla Soran 4 ay Beğenirmisin bi Yorumla Soran 4 ay Soruyu Yorumla Soran 4 ay Yaşı da 21 yazıyor Allah Allah beni mi kekliyorsun Yorumla
Kızlar Ne Diyor
rahatlıyosun
Evet ama sebebi ney işte çok yorgundum ama saçma şekilde istek vardı
bilemiyorum onu
Sizde de mi öyle rahatlatıyor mu yorgunluğunuzu unutuyor musunuz
evet genelde
Çok farklı duygu değil mi ya
dimi
Neyseki partnerim o duygudan beni mahrum etmiyor 😆
sanslısın o zaman
O benden daha şanslı bence
neden