Her gün olmaz. Zaten sadece akşam görüşeceksiniz gündüz çalışıyorsanız. Eve gelince temizlik yemek var, geriye kalan 2 3 saati de seksle geçirirseniz kadın sizin sapık olduğunuzu ve kendisini sevmediğinizi düşünür.
Bunu yöntemleri var mesela eşim çalışmaz evinde olur akşama temizlik yemek kalmaz akşam da baş başa oluruz ayrıca bunun cumartesi ve pazar günleri var çözüm bol yeter ki canımın yapmak istesin ayrıca ben eşimle ilişki istiyorum diye sapık olmam yani insan Bunu eşiyle yapmayıp kimle yapıcak başka
Siz her gün diyorsunuz. Sürekli seks isterseniz eşinizden istemekten çıkar bu durum artık. Kendisiyle yapamadığınızda başkasına gideceğinizi, başkasına bakacağınızı düşünmemesi mümkün değil bi kadının. Kendisiyle seks için evlendiğinizi düşünür. İşkenceye döner o evlilik. Abartmamak gerek herşeyin fazlası zarar. Bence tabi. Siz bilirsiniz yine de.
Bunun bence abartma ile alakası yok ilk başlarda bu kadar sık olması bence gayet normal zaten çocuk olandan sonra ister istemez azalacak O yüzden ilk başlarda böyle olması güzel olur tabiki ama bunun için de libidosu yüksek bir hanımefendi olması lazım yoksa haftada 1-2 ye talim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
alır tabi ki de evet
Valla yapan herkes öyle diyor bende bunu merak ediyorum yani eğer öyleyse benim her gün yapmam gerekir yani🤭🤭🤭
Her gün seks yapılmaz
Niye yapılmasın ya 🤭 regl zamanı hariç tabikide
Her gün olmaz. Zaten sadece akşam görüşeceksiniz gündüz çalışıyorsanız. Eve gelince temizlik yemek var, geriye kalan 2 3 saati de seksle geçirirseniz kadın sizin sapık olduğunuzu ve kendisini sevmediğinizi düşünür.
Bunu yöntemleri var mesela eşim çalışmaz evinde olur akşama temizlik yemek kalmaz akşam da baş başa oluruz ayrıca bunun cumartesi ve pazar günleri var çözüm bol yeter ki canımın yapmak istesin ayrıca ben eşimle ilişki istiyorum diye sapık olmam yani insan Bunu eşiyle yapmayıp kimle yapıcak başka
Siz her gün diyorsunuz. Sürekli seks isterseniz eşinizden istemekten çıkar bu durum artık. Kendisiyle yapamadığınızda başkasına gideceğinizi, başkasına bakacağınızı düşünmemesi mümkün değil bi kadının. Kendisiyle seks için evlendiğinizi düşünür. İşkenceye döner o evlilik. Abartmamak gerek herşeyin fazlası zarar. Bence tabi. Siz bilirsiniz yine de.
Bunun bence abartma ile alakası yok ilk başlarda bu kadar sık olması bence gayet normal zaten çocuk olandan sonra ister istemez azalacak O yüzden ilk başlarda böyle olması güzel olur tabiki ama bunun için de libidosu yüksek bir hanımefendi olması lazım yoksa haftada 1-2 ye talim
Başta sık olur çok normaldir katılıyorum. Onun dışında birbirimizi anlamıyoruz sanırım sohbeti sonlandırabiliriz. İyi günler diliyorum.
Peki iyi günler size de
Ben de evliler cinsellik nasıl yapıyorlar merak ediyorum
Güzel gectimi mükemmel rahatlama olur kuş gibi hissediyorum kendimi.
Alır tabii ki. İlişkiye girmek terapidir. Tabii seks olsun diye yapılanları kastetmiyorum.
Güzel bir masaj ve ön sevişmeden sonra yapılacak seks yorgunluğa iyi gelir
Atın yorgunluğunu tarak, kadının yorgunluğunu o dediğin şey:)
Sabah daha dinç mi uyanır insan
Kafa rahat olur. Saat üçe kadar sevişirsen, saat 12 de uyanman lazım:)
3e kadar da sevişilmez be
Yılbaşı 24:00 da başlarsan oralara gidebilir.
kafa yorgunluğunu alıyor da beden yorgunluğunu daha da katlıyor :D
Benim yorumumda şu stresi alıyor ama vücut dah fazla enerji harcıyor yorgunluk geçmez😊
Fizik kurallarına aykırı beyin olarak rahatlatabilir
Beyin nasıl rahatlıyor ya dgfh
Bunu sana yazarak anlatsam anlamazsin
Mental olarak hormon salgilamak vsvs anladın mi
Anladım anladım teşekkürler
can sıkıntısını da alır
Evet yorgunluğu alıyor
Gençlestiriyormuş öyle dendi
Stresi alır yorgunluğu değil
Beraber daha güzel yorulmaya neden olur...
Stresi alıyor kalktımı yorguluk dinlemiyor
Almasa bile rahatlatır canım 🥰
Seks daha çok yoruyor
Almazmiiii mukemmel dinlendirici
Partnerine bağlı bir şey
Eğer keyifli geçtiyse evet
Rahatlatır kesinlikle
Evet alır kasları gevşetip rahatlatır
Bilmiyorum bana yorulduğunu söylüyorlar
Hemde nasıl alıyor kuş gibi olursun.
mastürbasyon yapmak ta yorgunluğu alıyor
Ruhsal yorgunluğu alıyordur ya
Evet sonra çok güzel uyku ohhh
Saban uyanınca yorgun olunmaz mı yine
Hayır neden uyku olsun?
Sen hiç yaptınmı
Hayır yapsam neden sorayım bilirdim
Yaş kaç?
Ne atarlanıyorsun
Atarlanmadım söyledim 25
mastürbasyon yapmıyor musun onun kat kat rahatlaması ve zevkini düşün
orada mısın
Hemde nasıl varya her şey geçer
Akşam yapıp uyuyunca sabah dinç mi uyanılır yine yorgun mu
Çok dinç en az 3 yapmali
Teşekkür ederim
Evli misin sen
Nişanlıyım
Hmmm onunla yapıyor musun ne güzel
Hayır
Nasıl peki yapican ki
Alır ama yorgunluktan baykldığın için
Gngj bana da öyle geliyor sekste yorucu bişey
Partnerin iyiyse yorgunluğa değiyor
Daha yorgun olursun
Hemde nasıl
Almas amasyada
Evet
enerji yerine gelir
duştan sonra evet
evet rahatlatıyor
Artar bence
dudak masajıyla evet
İyi gelir
Alır genel olarak strese de iyi gelir
Bakiresin dimi
Pekte bakire sayılmam sadece bi yerime bişey girmedi
Kimle ne zaman yaptın en son yorgunluğunu aldı mı
Nişanlıyım almadı bişeyimi
Nişanlınla neler yapıyorsun ne sıklıkla yapıyorsunuz peki
Çok sitemkar konuşuyorsun memnun değil gibisin
Yokta size niye anlatayım bunu
Sanalda ve yabancı olduğumuz için olabilir mi bi soru sordun merak ettiklerin var hani
Sorduğum sorunun cevabını verdin mi? Sanane benim nişanlımla ne yaşadığımdan bekaretimden ne saçma sapan soru soruyorsun
Bunlar hep orgazm olamamanın siniri. Üzüldüm senin adına.
Neden deneyip öğrenmiyorsun
Evlenmeme daha var.
Libidon ne durumda
Bu aralar yok napcan libidomu
İyice yorar
Daha da yorar
Yoooo aksine
Evet alırr
Alır
İyi rahatlatır
Oh evet