Cinsel Yaşam Karakter olarak baskın olan dominant bir sevgili ya da eşle yapabilir misiniz? DomLux Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Karakter olarak baskın olan dominant bir sevgili ya da eşle yapabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
FatherLui Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Abartı şeylere gelemem. Az bir miktar otorite olabilir ama her şeyi baskılamak iki taraf için de doğru olmaz. 0 0 Yorumla
Rich_Sanchezs Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 4 ay Dominant kadın diye bir şey yok. Karşısında ki erkek pasif olduğu için oyke görünüyordur 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. yapamam bana bırının ne yapacagımı soylemesı hosuma gıtmez ancak ben sorunca soylemesını ısterım 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yok. Dominant kadın sevmem. Kontrol bende olmalı 0 0 Yorumla
CptMac Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. asla 0 0 Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ben sanırım yapamam 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yaparim 1 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yok ya yapamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Abartı şeylere gelemem. Az bir miktar otorite olabilir ama her şeyi baskılamak iki taraf için de doğru olmaz.
Severim sonuçta sevdiği için değer verdiği için dominant olurlar
Dominant kadın diye bir şey yok. Karşısında ki erkek pasif olduğu için oyke görünüyordur
yapamam bana bırının ne yapacagımı soylemesı hosuma gıtmez ancak ben sorunca soylemesını ısterım
Ömür boyu etek giyip gtm sekteremem
Yok. Dominant kadın sevmem. Kontrol bende olmalı
Yaparım
asla
Ben sanırım yapamam
Yaparim
Yok ya yapamam