Cinsel Yaşam Hamileler nasıl cinsellik yaşıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 9 ay hiç mi yaşamıyorlar Hamileler nasıl cinsellik yaşıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Hamilelikte cinsellik yaşamak, çocuk için faydalı bir durum. Doktora danışıp, cinsellikte sorun olur mu diye sorulması gerekiyor. 0 4 Yorumla Soran 4 ay Ay tövbe estağfurullah Yorumla Dispatcher25 4 ay Neye tövbe estağfurullah? 9 ay boyunca çiftler cinsellik olmadan durabilir mi sence? Yaratılışa ters bir kere 😂 Yorumla Soran 4 ay Ya çocuk kocaman olmuyor mu Yorumla Dispatcher25 4 ay Gerçekten umarım dalga geçiyorsundur. Dalga geçmiyorsan vay haline Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. İlk ayı ve son ayı hariç ilişkiye girebiliyorlar canım 0 2 Yorumla Soran 4 ay Şaka yapıyorsun inanamıyorum ya çocuk kocaman olur o zaman Yorumla mihribann1 4 ay Olsun canım ne olacak Yorumla
Gizli Üye (30-35) 4 ay Risk almak istemeyenler diğer şekillerde tatmin oluyorlar 1 3 Yorumla Soran 4 ay Oha Yorumla Cevap sahibi 4 ay Birbiriyle oluyorlar başka türlü anlama yani Yorumla Soran 4 ay Birbiriyle olmak ne demek aynı şey değil mi Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 4 ay Bazı kritik dönemler atlatılınca yaşıyorlar ama göbekleri Davul gibi olunca işte o iş de öyle eskisi gibi olmuyor. Nasıl yaşandığını sen düşün. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 4 ay Az pozisyonda çok zorlamadan yaşıyorlar. Hatta doğum için faydalı oluyor. Eğer risk varsa doktor yapmayın diyor, onun dışında serbest 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Riskli gebelik değilse doğuma kadar uygun pozisyonlarda cinsellik yaşanabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 4 ay Hayır doktor izin verdiği zamanlarda yapılıyor. Benim de en büyük hayalim bu ❤️🥵 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 4 ay Neden yaşamasın ki tabiki bir sağlık problemi yoksa doktor her hangi bir uyarıda bulunmadiysa son aylara kadar yapabilirler 3 4 Yorumla Soran 4 ay Korkutucu ya Yorumla Cevap sahibi 4 ay Korkutucu olan ne ki Yorumla Soran 4 ay Yani korkutucu fazlasıyla içinde bir can var ve bunu riske atıyorsun Yorumla Cevap sahibi 4 ay Riske atma yok ki zaten riskli bir durum varsa doktor yapmayın diyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) 4 ay Doktor söylüyor düşük riski yoksa belli aya kadar yapılıyor 0 2 Yorumla Soran 4 ay Bu kdar ay yapmayın mu diyor Yorumla Cevap sahibi 4 ay Bu ayalık olana kadar yapılabilir diyor Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. son 1 aya kadar yasanir 0 2 Yorumla Soran 4 ay Iyy oha Yorumla hasegec 4 ay bilimsel bu Yorumla
arayagirenadam Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı. Evet yaa nasıl yapıyorlar ki? 0 2 Yorumla Soran 4 ay Çok merak ediyorum gerçekten Yorumla arayagirenadam 4 ay İllaki bi şeyler yapıyolar.. oral falan olbilir Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Belli aya kadar yasiyorlar 0 4 Yorumla Soran 4 ay Nasıl nasıl Yorumla Emrhttr 4 ay Üç beş ay sıkıntı olmuyo Yorumla Soran 4 ay Harbiden mi Yorumla Emrhttr 4 ay Evet Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yaşıyorlar 6. Aya kadar 0 0 Yorumla
IamAloneBoy17 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Fetüs yerleştikten sonra yaparlar 0 0 Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. ilk 6 ay falan yapıyorsun zaten 0 0 Yorumla
d1laraaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 4 ay ben dayanamam 3 2 Yorumla Soran 4 ay Bende djdbbsjgks Yorumla mersnliAŞK 4 ay 8 ay yaşadık Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı. 8 ay yaşadım 0 2 Yorumla Soran 4 ay Ya nasıl çocuğun içeride sen ıyy Yorumla mersnliAŞK 4 ay Hahaa anlatayım detaylı gel Yorumla
Alparslannnn11111 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 4 ay Risk yoksa pompaya devam birde sert yapmayacaksın 0 0 Yorumla
Benikaalealma Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 688 cevap paylaştı. Tabiiki yasiyorlar 0 0 Yorumla
avira_07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı. Yaşıyorlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hamilelikte cinsellik yaşamak, çocuk için faydalı bir durum. Doktora danışıp, cinsellikte sorun olur mu diye sorulması gerekiyor.
Ay tövbe estağfurullah
Neye tövbe estağfurullah? 9 ay boyunca çiftler cinsellik olmadan durabilir mi sence? Yaratılışa ters bir kere 😂
Ya çocuk kocaman olmuyor mu
Gerçekten umarım dalga geçiyorsundur. Dalga geçmiyorsan vay haline
İlk ayı ve son ayı hariç ilişkiye girebiliyorlar canım
Şaka yapıyorsun inanamıyorum ya çocuk kocaman olur o zaman
Olsun canım ne olacak
Risk almak istemeyenler diğer şekillerde tatmin oluyorlar
Oha
Birbiriyle oluyorlar başka türlü anlama yani
Birbiriyle olmak ne demek aynı şey değil mi
Bazı kritik dönemler atlatılınca yaşıyorlar ama göbekleri Davul gibi olunca işte o iş de öyle eskisi gibi olmuyor. Nasıl yaşandığını sen düşün.
Az pozisyonda çok zorlamadan yaşıyorlar. Hatta doğum için faydalı oluyor. Eğer risk varsa doktor yapmayın diyor, onun dışında serbest
Riskli gebelik değilse doğuma kadar uygun pozisyonlarda cinsellik yaşanabilir.
Hayır doktor izin verdiği zamanlarda yapılıyor.
Benim de en büyük hayalim bu ❤️🥵
Belli bi aya kadar yasiyor hemde sorunsuz şekilde
Neden yaşamasın ki tabiki bir sağlık problemi yoksa doktor her hangi bir uyarıda bulunmadiysa son aylara kadar yapabilirler
Korkutucu ya
Korkutucu olan ne ki
Yani korkutucu fazlasıyla içinde bir can var ve bunu riske atıyorsun
Riske atma yok ki zaten riskli bir durum varsa doktor yapmayın diyor
Doktor söylüyor düşük riski yoksa belli aya kadar yapılıyor
Bu kdar ay yapmayın mu diyor
Bu ayalık olana kadar yapılabilir diyor
son 1 aya kadar yasanir
Iyy oha
bilimsel bu
Evet yaa nasıl yapıyorlar ki?
Çok merak ediyorum gerçekten
İllaki bi şeyler yapıyolar.. oral falan olbilir
Belli aya kadar yasiyorlar
Nasıl nasıl
Üç beş ay sıkıntı olmuyo
Harbiden mi
Evet
Yaşıyorlar 6. Aya kadar
Fetüs yerleştikten sonra yaparlar
ilk 6 ay falan yapıyorsun zaten
ben dayanamam
Bende djdbbsjgks
8 ay yaşadık
Normal her zaman ki gibi, yaş kaç acaba?
8 ay yaşadım
Ya nasıl çocuğun içeride sen ıyy
Hahaa anlatayım detaylı gel
Risk yoksa pompaya devam birde sert yapmayacaksın
Tabiiki yasiyorlar
Belli aya kadar yaşıyoruz
Yaşıyorlar
Oral anal olarak
7. Aya kadar yaşar
Yaşanıyor
Yapıyorlar