Merhaba, 6 aylık hamileyim, cinsellik normal ama tabii önceki gibi rahat da olamıyoruz, eşim bana çok hassas, ağrı olur çocuğa bir şey olur diye falan çok korkuyor ilişki sırasında da, ama hormonlarımın oynaması aklıma deli deli şeyler getiriyor, eskisi gibi rahat olmamamız, dikkat etmemiz falan onu bana soğutur mu acaba diye düşünüyorum, ihanet edermi vs. Hamilelikte eşlerini aldatan erkekler çokmu? ya bana mı öyle geliyor hormonlarım yüzünden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHamilelik döneminde cinsellik, hem fiziksel hem de duygusal olarak birçok değişime uğrayabilir. Hormonlarınızdaki değişiklikler, cinsel arzunuzu ve isteğinizi etkileyebilir. Ayrıca, vücudunuzdaki değişiklikler, cinsel ilişki sırasında daha fazla dikkatli olmanıza neden olabilir.
Eşinizin size karşı hassas ve endişeli olması, onun sizi ve bebeğinizi önemsediğinin bir göstergesidir. Bu, sizi soğutacak bir şey değil, aksine sizi daha da değerli hissettirmelidir.
Hamilelikte eşlerini aldatan erkeklerin sayısı, genel olarak toplumdaki aldatma oranına benzerdir. Ancak, hamilelik, erkeklerde de kadınlarda da cinsel dürtüyü azaltabilen bir süreçtir. Bu nedenle, hamilelik döneminde eşinizin sizi aldatması olasılığı daha düşük olabilir.
Hormonlarınızın etkisiyle, endişeleriniz daha da artmış olabilir. Ancak, bu endişelerin gerçekçi olmadığını bilmek önemlidir.02 Yorumla
Soran+1 yıldetaylı yorumunuz için çok teşekkür ederim, doğru söylüyorsunuz evet, sadeve aklıma garip şeyler geliyor ve depresyona giriyorum
- +1 yıl
dediğim gibi hormonlardan kaynaklannıyor, ayrıca bildiğim kadaryıla hamilelikte cinsel hayat 8. aya kadar bir sorun oluşturmaz eşinizi bir doktor ile konuşturup rahatlamasını sağlayabilirsiniz, eşinizin sizin hakkında bu kadar endileşeldiğini düşünürsek sizi aldatması oldukça düşük bir ihtimaldir
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKocaları bağlı yani. Bazı karnında çocuk varken yapmaya sevmezler çocuğa bişey olur diye , bazı sevmezler, bazı aldatmazlar, bazı gizlice aldatırlar, ve çok az bebek içinde varken yaparlar.
neyse doktorlar de bebek varken cinsel yapmaya tavsiye ediyorlar 0-3 aya kadar yasak, bebek o zamanda insan gibi oluyor… 4-8 ay yapabilirsiniz misyoner pozisyonda tabiki sertçe vurmaya (yani ayı gibi çakmaya) çok tehlikeli olur bebek için, yapacak bir şey yok eşin yavaş (git/gel) sürmeye mecburdur ya da mesela sen ya da eşin hızlı yapmak istiyorsanız, seni çakmadan ( sert vurunca seni üçtürmasın) yapabilir.
şu de doktordan duydum, zevk alınca çocuk de zevk hissediyor, orgazm yaşandığın an o de hissediyor ve o zamanda çocuğun karnında hareket yapıyor ( bi el, bi ayak, az bi yer değişiyor)
doggy pozisyonu de yapabilirsiniz, kucağında de onun üstüne cikabilirsin.
başka sorular varsa, beklerim, ya da özel bir soru sormak istersen bana yazabilirsin
00 Yorumla
Merhaba, hamilelik özel bir durumdur, aslında bu durumda bir erkegin eşini aldatmak yerine, bu özel durumda seksin hazzını yaşamaya odaklanması gerekir. Gerek yaşadığın fiziksel değişimler, gerek hormonal değişimler seni kendine karşı sorgulamaya neden olabilir. Ama kendine haksızlık etmemelisin. Eşinin ilişki sırasında sana karşı hassas davranması, hem sana hem karnındaki bebege değer verdiğini gösterir ki böyle düşünen bir erkeğin aldatmaya yonelecegini de pek düşünmüyorum. Eşleri hamileyken erkeklerin aldatmayı düşündükleri de bana göre şehir efsanesi. Tabiki vardır bunu yapanlar ama genellemek yanlış olur.
00 Yorumla
Cinsel ilişki yaşayamadığı an hemen aldatacak olan adam, hamileliğe bakmaz. Sen hormonlarından dolayı da böyle kuruntular yapıyor olabilirsin. Hamileliğin son aylarında cinsellik yaşarken zorlanmanız gayet doğal.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılDoktora sormanız lazım ayrıca güvenmiyorsanız niye evlendiniz?
01 Yorumla
Soran+1 yılkimseye güvenmem
Hamilelite normal bir durum arzu ve sevheti kontrol edin. Mesela uzun süreli oral seks yasayin ve esin seni yaladkca daha cok istegi artar. İçinde sert gidip gelmesini istyorsan. Bunu sırt üstü düz bir yerde yatıp yaparsin ama fazlada abartmayin. Hem 6 ay olmus cocuk kivamina gelmis. Biraz relax. Haa anal icin güzel zaman baslangici. Ah ah kocan ve sen bu arzuları birdaha bulamazsiniz. Salin kendinizi. Kiymetini bilin onca insan ac ac bu durumlara. Yani fazla korkacaginiz bir sey yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılsoğutmaz merak etmeyin zaten sizi de düşünüyor ki böyle hassas. sizin de hamilelikten dolayı bu duygu ve düşünceleriniz normal o yüzden bu tarz düşüncelere çok takılı kalmayın. :)
00 Yorumla
+1 yılAdam seni el üstünde tutuyor boş kurutularınla boşuna huzur bozma
01 Yorumla
Soran+1 yılbirde dün arkadaşının da ( karısı yurtışında 6 gündür) ve erkeğinde karı koznyanına gittiğini öyrenince tam kafam bozuldu, arkadaşı yapıyorsa buda yapar falan diyorum aklımda
+1 yılMerhabalar
Eşin kabul ederse bir süre oral yapabilirsin02 Yorumla
Soran+1 yılyapıyoruz, ilişkide oluyor zaten
- +1 yıl
O zaman sorun olmaz eşin sana anlayış göstermeli
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. seviyorsa sana deger veriyorsa ihanet etmez sonucta bu durumdada tatmin olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Bence kuruntu yapıyorsun ve bu kuruntuların olması çok normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatma istegi oluyorr maleseff ama yapiyosunuz sonucta dimi
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılAnladimm yap kii fazla istekli olmasinn
Gizli Üye(30-35)+1 yılhamile kadin atesli oluyor evet ama o haldede catir catir yapamiymoruz
00 YorumlaBelli olmaz ama peki sen başkasıyla aldatma ihtimalin var mı senin
00 YorumlaBaya çoktur genel olarak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. ne getiriyor mesela
04 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
Soran+1 yılyani ihanet eder başkası olur falan diye
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÜste çık bence genelde.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir şey olmaz, köpek pozisyonunda yapın.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMerwk etme bşr şey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHamilelikte ilişki zormu aklına hiç kötü bir durum getirme
Gizli Üye(25-29)+1 yılEmdur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi