Cinsel Yaşam Kendinizden 10 yaş küçük biriyle sevişmek heyecan verir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Güncellemeler4 ay Yorumlar altında sohbet etmeyin lütfen. Çocukları susturmaya çalışan öğretmen gibiyim kendi aranızda konuşmayın dbshshw Kendinizden 10 yaş küçük biriyle sevişmek heyecan verir mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Denersem haber veririm adhdhd 2 0 Yorumla
mstfmrt Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 4 ay Ben erkeğim 10 yaş küçük birini istemem sübyancı gibi o ne öyle 2 2 Yorumla inconnu01 4 ay Bununla gurur duyan sübyanlar var Yorumla Soran 4 ay @inconnu01 sussana artık bildirim geliyor hep Yorumla
Gizli Üye (30-35) 4 ay 22 yaş küçük biriyle bile sevistim. Heyecan bend bende yoktu onda vardı 1 19 Yorumla Cevap sahibi 4 ay 44😂😂 Yorumla inconnu01 4 ay Yuhhhhhh 🤢 komikmiş kızım yaşında k Yorumla inconnu01 4 ay Komik mi kızın yaşında olacaktı kısucam erkekler gerçekten korkunç varlık Yorumla Cevap sahibi 4 ay Sanane aaammmmkkk. Sana giren çıkan ne alan razı veren razı sana mı kaldı insanları yadırgamak. O da reşit yetişkin birey. Yorumla Cevap sahibi 4 ay Git annenin vajinasına babanın penisine kuş. Senin gibi birini neden dünyaya getirmişler😂😂 Yorumla inconnu01 4 ay Reşit? Seninla aynı yetişkinlikte değil kızın yapsa? Ama kızınıza baskı yaparsınız yetişkin reşit dinlemede böyle şeye gelincede reşit yetişkin umarım bekar ve çocuğun yoktur Yorumla Soran 4 ay Yaaaaa sususunnnnn Yorumla Cevap sahibi 4 ay Acun yapınca sorun yokAli agaoglu yapınca sorun yokSenin haddine mi bunu yadırgamak. Sen kimsin. Git hayatına bak. Sana giren çıkan ne. Benim kızımda yok çocuğumda sanane Yorumla Cevap sahibi 4 ay Bu yadirgadigini ya sen ya çocugn yasayacak bunu da unutma pişman olacaksın 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 4 ay Ya buna giren çıkan ne gelmiş yorumuma salça oluyor öğretmenim 😂😂 Yorumla inconnu01 4 ay Örnek verdiği kişilere bak 🤢🤮 ne olduğun beli diyorsun benim çocuğum güzel yetişecek öyle erkekleri örnek almayacak merak etme Yorumla Cevap sahibi 4 ay Yaz bunu kenara yargıladıgin şeyi yaşamadan ölmek yok 😂😂 Yorumla inconnu01 4 ay Kızın da 20-40 yaş büyükle sevgili olacak unutma bunu Yorumla Cevap sahibi 4 ay 😂😂 Cocugum yok diyorum okuduğunu da anlamıyor at gözlügu ile bakmaktan Yorumla Soran 4 ay Skcm belanızı ya susun yeter da Yorumla inconnu01 4 ay Dedeye söyle yazmasın ve takip isteği atmış dede Yorumla Cevap sahibi 4 ay Ya bunu becermemisler bu yaşa kadar bu da kudurmuş herkese saldırıyor 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 4 ay Vallahi ben atmadım atmamda senin gibi biriyle işim olmaz Yorumla Cevap sahibi 4 ay Al hatta gizliden de çıktim için rahat etsin ben olmadığımı anla on yargıların ile mutluluklar Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Pedo erkekler için evet 2 2 Yorumla Cevap sahibi 4 ay Yorumlar pesolarla dolu kız çocuklarını ergenleri koruyun ailele Yorumla Soran 4 ay Bo susmuyorlqr cidden aq Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Evet enerjileri yüksek olur 1 0 Yorumla
Bravenight Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 79% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Verir. Yaş 29, 19 fena olmazdı 1 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimi istıyon 1 12 Yorumla Soran 4 ay Kimse Yorumla Psikoatbirerkek 4 ay Bırak şmdi :)) anladım. Kendın için sordun Yorumla Soran 4 ay Bravo sana )) Yorumla Psikoatbirerkek 4 ay 😂😂 Yorumla Psikoatbirerkek 4 ay Kuru bravo ile mi geciştircen 😂😃 Yorumla Soran 4 ay Ne vereyim abime Yorumla Psikoatbirerkek 4 ay 😂😂. Yorumla Psikoatbirerkek 4 ay Ne verebilirsin abine 🤨😁 Yorumla Soran 4 ay 💩 Yorumla Soran 4 ay Gerginim şu an zorlamayın Yorumla Psikoatbirerkek 4 ay Na kadar ayıp o emoji Yorumla Psikoatbirerkek 4 ay Bişey yaptığn yok masumum Yorumla
ℓuciffєя_ Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Denedim zevkli 0 7 Yorumla Soran 4 ay Karşı taraf zevk aldı mi Yorumla ℓuciffєя_ 4 ay Uyum çok iyiydi benden zevk almayacak kadın yok 😒 Yorumla Soran 4 ay 😒😒 Yorumla ℓuciffєя_ 4 ay Biraz iddalı oldum galiba Yorumla Soran 4 ay Evet Yorumla ℓuciffєя_ 4 ay Kendime kefilim 😇 sanada kefil olabilirim Yorumla Soran 4 ay Yok eyw dbsbshs Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 4 ay 30 yaş küçük olursa uygundur 1 2 Yorumla Cevap sahibi 4 ay 50-30=20 Cevap sahibi 4 ay yanlış anlaşılmasın:)
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok be tercihim değil 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. 38-10=28. evet gayet güzel olur :) 0 0 Yorumla
Doktorrcıvanıım Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Aşırı heyecanlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 4 ay Denemek lazım 1 7 Yorumla Cevap sahibi 4 ay Seninle konuşsam peki Yorumla Soran 4 ay Hayır. Yorumla Cevap sahibi 4 ay Oldu o vakit marifetlerini göremeyeceğiz Yorumla Soran 4 ay Maalesef... üzücü gerçek Yorumla Cevap sahibi 4 ay Gören de yok neyse ki Yorumla Soran 4 ay Hadi tatlı rüyalar o halde canım Yorumla Cevap sahibi 4 ay Sağ ol bebeğim sana da Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Yani hepsi aynı 1 0 Yorumla
Andrews_Garden Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı. Mutlaka verir 1 0 Yorumla
lingualfrenlum Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. Verir 1 1 Yorumla lingualfrenlum 4 ay Konuşmuyoruz zaten Yorumla
gizliiQwe Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 4 ay pedofolilik? 0 7 Yorumla Soran 4 ay Yok sen yapma hshshs Yorumla gizliiQwe 4 ay olum sende yapma Yorumla Soran 4 ay Yok bende yapmam hdhsh küçüğüm daha Yorumla gizliiQwe 4 ay biliyorum ösndkdldkd Yorumla Soran 4 ay Nerden hdhdhd Yorumla gizliiQwe 4 ay 18-24 yaş arası oldugunu belli ediyor site Yorumla Soran 4 ay Hddhhd maalesef Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. cok guzel oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Vermez 0 27 Yorumla Soran 4 ay Neden Yorumla Cevap sahibi 4 ay Çocuk sevmiyorum Yorumla Soran 4 ay Çocuk mu 19 cocuk mu jdjdjs. Neler neler biliyor o çocuklar Yorumla Cevap sahibi 4 ay Cocuk cocuk gözümde cocuklar istediklerini bilsinler Yorumla Soran 4 ay İstekli çocuk mu olur Allah aşkına sbsbs Yorumla Cevap sahibi 4 ay Yaşın kaç Yorumla Soran 4 ay 20 Yorumla Cevap sahibi 4 ay Belli 😅kücüksün daha Yorumla Soran 4 ay Bizde birileriyiz )) Yorumla Cevap sahibi 4 ay Anlamadım Yorumla Cevap sahibi 4 ay Neyse isteğini al büyüyünce yaparsın Yorumla Soran 4 ay Var bizde de birkaç marifet diyorum. Öyle minnoş prenses gözüyle bakıyorlar ya hani. Onu diyorum Yorumla Cevap sahibi 4 ay Neymiş marifetin Yorumla Soran 4 ay Şşşş o bi sır ) Yorumla Cevap sahibi 4 ay Djjdjd aman ne sır ne sır Yorumla Soran 4 ay 😒 sinirleniyorum hee Yorumla Soran 4 ay Pardonda nolmuşş Yorumla Cevap sahibi 4 ay Bişi olmadı😅😅neyse sana denk gelene uygularsın Yorumla Soran 4 ay 🥲 Sus bütün hevesim kaçtı. 20 yaşında bütün güzel özelliklere sahip bi kız olarak 30 yaşındaki adamı çıldırtmayaacaksam neden varımm Yorumla Cevap sahibi 4 ay Yaz bi bana Yorumla Soran 4 ay ) hoşuna mı gitti Yorumla Cevap sahibi 4 ay Yaz bi yaz Yorumla Soran 4 ay Yazıyorum işte 😗 Yorumla Cevap sahibi 4 ay Yok ya olmaz senden haydi iyi geceler büyüyünce daha olucaksın Yorumla Cevap sahibi 4 ay Zevk veremezsin sen Yorumla Soran 4 ay O kadar komik geldi ki ne diyeceğimi bilemedim dhshdhshs. Okey. Yeni şanslı erko kilidi açıldı kaybettin caniko Yorumla Cevap sahibi 4 ay İstemiyorum zaten valla cocuksun iyi geceler kardeşim Yorumla
romantizmasktutku Takip Et Bilge Yaş: 26 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Verir 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Süper 0 0 Yorumla
korkusuzdur Takip Et Xper 6 Yaş: 28 4 ay hayır 0 3 Yorumla Soran 4 ay Niye Yorumla korkusuzdur 4 ay sübyancı mıyım :D Yorumla Soran 4 ay 20 30 düşün yav haydaa xbshshs Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Güzel olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Denersem haber veririm adhdhd
Ben erkeğim 10 yaş küçük birini istemem sübyancı gibi o ne öyle
Bununla gurur duyan sübyanlar var
@inconnu01 sussana artık bildirim geliyor hep
22 yaş küçük biriyle bile sevistim. Heyecan bend bende yoktu onda vardı
44😂😂
Yuhhhhhh 🤢 komikmiş kızım yaşında k
Komik mi kızın yaşında olacaktı kısucam erkekler gerçekten korkunç varlık
Sanane aaammmmkkk. Sana giren çıkan ne alan razı veren razı sana mı kaldı insanları yadırgamak. O da reşit yetişkin birey.
Git annenin vajinasına babanın penisine kuş. Senin gibi birini neden dünyaya getirmişler😂😂
Reşit? Seninla aynı yetişkinlikte değil kızın yapsa? Ama kızınıza baskı yaparsınız yetişkin reşit dinlemede böyle şeye gelincede reşit yetişkin umarım bekar ve çocuğun yoktur
Yaaaaa sususunnnnn
Acun yapınca sorun yok
Ali agaoglu yapınca sorun yok
Senin haddine mi bunu yadırgamak. Sen kimsin. Git hayatına bak. Sana giren çıkan ne. Benim kızımda yok çocuğumda sanane
Bu yadirgadigini ya sen ya çocugn yasayacak bunu da unutma pişman olacaksın 😂😂
Ya buna giren çıkan ne gelmiş yorumuma salça oluyor öğretmenim 😂😂
Örnek verdiği kişilere bak 🤢🤮 ne olduğun beli diyorsun benim çocuğum güzel yetişecek öyle erkekleri örnek almayacak merak etme
Yaz bunu kenara yargıladıgin şeyi yaşamadan ölmek yok 😂😂
Kızın da 20-40 yaş büyükle sevgili olacak unutma bunu
😂😂 Cocugum yok diyorum okuduğunu da anlamıyor at gözlügu ile bakmaktan
Skcm belanızı ya susun yeter da
Dedeye söyle yazmasın ve takip isteği atmış dede
Ya bunu becermemisler bu yaşa kadar bu da kudurmuş herkese saldırıyor 😂😂
Vallahi ben atmadım atmamda senin gibi biriyle işim olmaz
Al hatta gizliden de çıktim için rahat etsin ben olmadığımı anla on yargıların ile mutluluklar
Ayıpsın verir tabi
Pedo erkekler için evet
Yorumlar pesolarla dolu kız çocuklarını ergenleri koruyun ailele
Bo susmuyorlqr cidden aq
Evet enerjileri yüksek olur
Kendimden büyük olgun bayılırım
Verir. Yaş 29, 19 fena olmazdı
Tecrübeli mi? Senin yaş kaç
Kimi istıyon
Kimse
Bırak şmdi :)) anladım. Kendın için sordun
Bravo sana ))
😂😂
Kuru bravo ile mi geciştircen 😂😃
Ne vereyim abime
😂😂.
Ne verebilirsin abine 🤨😁
💩
Gerginim şu an zorlamayın
Na kadar ayıp o emoji
Bişey yaptığn yok masumum
Denedim zevkli
Karşı taraf zevk aldı mi
Uyum çok iyiydi benden zevk almayacak kadın yok 😒
😒😒
Biraz iddalı oldum galiba
Evet
Kendime kefilim 😇 sanada kefil olabilirim
Yok eyw dbsbshs
Yaşla alakası yok zevk verir
30 yaş küçük olursa uygundur
50-30=20
yanlış anlaşılmasın:)
Yok be tercihim değil
38-10=28. evet gayet güzel olur :)
Aşırı heyecanlı
Denemek lazım
Seninle konuşsam peki
Hayır.
Oldu o vakit marifetlerini göremeyeceğiz
Maalesef... üzücü gerçek
Gören de yok neyse ki
Hadi tatlı rüyalar o halde canım
Sağ ol bebeğim sana da
Yani hepsi aynı
Evet güzel
Off vermezmi körpecik ahah
Evet
iğrenç olurdu
20 yaş olur da ciddi ilişki olması lazım
Mutlaka verir
Verir
Konuşmuyoruz zaten
Verir ama çok küçük olmamalı
Asla, en az 19'u kendime uygun buluyorum
Aşırı verir. Yaptım da
pedofolilik?
Yok sen yapma hshshs
olum sende yapma
Yok bende yapmam hdhsh küçüğüm daha
biliyorum ösndkdldkd
Nerden hdhdhd
18-24 yaş arası oldugunu belli ediyor site
Hddhhd maalesef
Evet deneyelim mi?
cok guzel oluyor
Vermez
Neden
Çocuk sevmiyorum
Çocuk mu 19 cocuk mu jdjdjs. Neler neler biliyor o çocuklar
Cocuk cocuk gözümde cocuklar istediklerini bilsinler
İstekli çocuk mu olur Allah aşkına sbsbs
Yaşın kaç
20
Belli 😅kücüksün daha
Bizde birileriyiz ))
Anlamadım
Neyse isteğini al büyüyünce yaparsın
Var bizde de birkaç marifet diyorum. Öyle minnoş prenses gözüyle bakıyorlar ya hani. Onu diyorum
Neymiş marifetin
Şşşş o bi sır )
Djjdjd aman ne sır ne sır
😒 sinirleniyorum hee
Pardonda nolmuşş
Bişi olmadı😅😅neyse sana denk gelene uygularsın
🥲 Sus bütün hevesim kaçtı. 20 yaşında bütün güzel özelliklere sahip bi kız olarak 30 yaşındaki adamı çıldırtmayaacaksam neden varımm
Yaz bi bana
) hoşuna mı gitti
Yaz bi yaz
Yazıyorum işte 😗
Yok ya olmaz senden haydi iyi geceler büyüyünce daha olucaksın
Zevk veremezsin sen
O kadar komik geldi ki ne diyeceğimi bilemedim dhshdhshs. Okey. Yeni şanslı erko kilidi açıldı kaybettin caniko
İstemiyorum zaten valla cocuksun iyi geceler kardeşim
Verir
Hayır
Evet çok
Kaç yaşındasın
Cokkkk yaş 29
Süper
hayır
Niye
sübyancı mıyım :D
20 30 düşün yav haydaa xbshshs
Güzel olur