Cinsel Yaşam Sizden 15 yaş küçük bir kız sevişmek istediğini söylese ne tepki verirsiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Aşık olduğunu , arzuladığını söylese. Aynı iş yerindesiniz. Yaşlar 35 -20. Bekarsiniz Güncellemeler+1 yıl Lütfen 28 yaş altı toy erkekler soruya cevap vermesin Güncellemeler+1 yıl Olgunlara soruyorum Sizden 15 yaş küçük bir kız sevişmek istediğini söylese ne tepki verirsiniz? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
mythh Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Buna hayır diyecek sayısı oldukça az olur ama açıkçası 25 yaş altı kızlara bu konuda olumlu bakmıyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla mythh +1 yıl Kimseleri aşağılamak gibi olmasın öyle bir niyettede değilim ama bana çocuksu geliyor, daha çok olgun ve olgun yapıda olanları seviyorum Yorumla Soran +1 yıl Anladım 😁 Yorumla
benyoğom Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Sıkıntılı bir durum tavrim nasıl olurdu kestirmiyorum. mesela şu an 29 yaşındayım 19 yaşındaki bir kızla asla beraber olmazdım. Reşit olabilir ama bana göre çocuk hala 0 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Erkek olsaydım kabul etmezdim. Neredeyse çocuğum yaşında ayol. 2 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. ben 48 yaşında olduğuma göre kız da 33 olur. sübyan sayılmaz :) 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. olur yaşandı da sıkıntı yok. gerci 22 altına düşmedim.. bende 34 falandım. 0 0 Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bakirim evlenene kadar öyle kalmayı düşünüyorum. Böyle düşünmesem de kıza bağlı olurdu 0 0 Yorumla
uğurlu1böcek Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl karşılık veririm. istiyorsa reşit ise kim ne karışır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nirvanaya ulaştıracak kadın yaş aralığı 26-40. gerisi cacık 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kokuşmuş kazma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sapı girsin sana Yorumla Soran +1 yıl Senden çıkmadı ki bana girsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana girenlerden sıra gelmedi ki göresin. Yorumla Soran +1 yıl Iyy bunak yarma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru sormuşsun cevap verdik birey. üslubunu takınsana. Yorumla Soran +1 yıl Kes gebeş kaplumbağa 🐢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Motor olmuşsun kendine kontak arıyorsun kızım. Git kendini başkasına dövdürt. Benimki sana fazla gelir. Yorumla Soran +1 yıl Sen kimsin beni oveceksin kıllı dizo Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. gayet güzel işte açıkça konuşurum sorun olmazsa sabaha kadar seks ve zevk 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 4 yaşındaki kız konuşabiliyor mu? 1 0 Yorumla
Ardayanlız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl Kız pişman olacaktır ileride bu yaptığına 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sorun olmaz istiyorsa sevisiriz 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bekarsam olabilirdi tabiki 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. İki tarafta isterse neden olmazın 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gereğini yaparım 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 997 cevap paylaştı. Kabul eden çok olur işine bakar geçer 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Yaşı uygunsa hayır demem. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dayı zaten 20 yaşında kız? Yorumla mdrx592 +1 yıl Çıtır denir ona. Lokum lokum. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kızın gideri varsa affetmem 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşım 32 😉 Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. hiç düşünmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Buna hayır diyecek sayısı oldukça az olur ama açıkçası 25 yaş altı kızlara bu konuda olumlu bakmıyorum
Neden ki
Kimseleri aşağılamak gibi olmasın öyle bir niyettede değilim ama bana çocuksu geliyor, daha çok olgun ve olgun yapıda olanları seviyorum
Anladım 😁
Sıkıntılı bir durum tavrim nasıl olurdu kestirmiyorum. mesela şu an 29 yaşındayım 19 yaşındaki bir kızla asla beraber olmazdım. Reşit olabilir ama bana göre çocuk hala
Erkek olsaydım kabul etmezdim. Neredeyse çocuğum yaşında ayol.
ben 48 yaşında olduğuma göre kız da 33 olur. sübyan sayılmaz :)
olur yaşandı da sıkıntı yok. gerci 22 altına düşmedim.. bende 34 falandım.
Bakirim evlenene kadar öyle kalmayı düşünüyorum. Böyle düşünmesem de kıza bağlı olurdu
karşılık veririm. istiyorsa reşit ise kim ne karışır
Nirvanaya ulaştıracak kadın yaş aralığı 26-40. gerisi cacık
Kokuşmuş kazma
Sapı girsin sana
Senden çıkmadı ki bana girsin
Sana girenlerden sıra gelmedi ki göresin.
Iyy bunak yarma
Soru sormuşsun cevap verdik birey. üslubunu takınsana.
Kes gebeş kaplumbağa 🐢
Motor olmuşsun kendine kontak arıyorsun kızım. Git kendini başkasına dövdürt. Benimki sana fazla gelir.
Sen kimsin beni oveceksin kıllı dizo
Kullanılıp bırakılırsın aranızda asla ciddi bir şey olmaz
gayet güzel işte açıkça konuşurum sorun olmazsa sabaha kadar seks ve zevk
4 yaşındaki kız konuşabiliyor mu?
Kız pişman olacaktır ileride bu yaptığına
Sorun olmaz istiyorsa sevisiriz
ben etmezdim.
sizin için uygun
Bekarsam olabilirdi tabiki
İki tarafta isterse neden olmazın
bilmiyorumki istemem ben heralde
Gereğini yaparım