Bazıları için acele her şeyi öldürüyor, bazıları içinse tempo heyecan demek. Duyguyla beden aynı hızda mı ilerlemeli, yoksa biri diğerini mi sürüklemeli?

Bazıları için acele her şeyi öldürüyor, bazıları içinse tempo heyecan demek. Duyguyla beden aynı hızda mı ilerlemeli, yoksa biri diğerini mi sürüklemeli?

bence en büyük sorun şu artık; insanların çok rahat vazgeçilebilir olması. düşünsene karşında birisi var, ancak olası bir ayrılık durumunda yerine yeni birini koyman hiç zor değil. bu zamanla o insana karşı tahammül etme sınırını çok aşağıya çekiyor. ve gözün arkada kalmadan gidebiliyorsun. bu gücü çoğunlukla ona karşı olan sevgisizliğinden değil de, yerine birisini koyabilmenin rahatlığından alıyor. insanlar artık eşyalar gibi sadece işlevsel, duygu yok, his yok.
yavaşlık-hızlılık değil mesele
Cevap
10Cevap
Romantik bence
Yavaş olan her şeyden nefret ederim her şey mekanik ve tutku dolu olmalı diğer türlüsü benim uykumu getiriyor hadi bitse de gitsek oluyorum
Bazen cok cekici olabiliyor hizli olup
nolcak zaten
O an istemsizce vücut kendiliğinden o işi ayarlıyor.
Olması gerekn ne ise otomatikman gelişiyor.
@Merops yavaşlık çekici değil bence ama faydaları olabilir. İdeal olan coşkulu sert ve uzun süreli bir s2iş
Doğaclama anlık olarak karar verılmelı
Yavaşlık daha iyi.
her zaman erkek sürüklemeli.
Yavaştannhızlıya doğru bir tempo en güzeli
İsteğe arzuya bağlı o heycan seni nereye götürürse
Ben dempolu ve heyecanlı olmaktan yanayım
Romantik olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?