Yavaş olmalı en başta. Koklayarak okşayarak kulağına usulca ürpertircesine sözler fısıldamalı. Hiç bitmeyecek gibi usulca ruhuna dokunmalı bunu kendini sana bırakana dek devam ettirmeli. Zaten karşındakinin nasıl istediğini o anda anlarsın ve filmine o şekilde devam edersin :) Yanlız finale 3 5 dakika kala sert ve hırçınca olmalı diye düşünüyorum.
Bu olay biraz da partnerini iyi analiz etmene bağlı.. Bazı kızlar var sertlikten hiç hoşlanmıyor.. Bazıları ise adeta kendinden geçiyor ; kendini tamamen teslim ediyor erkeğe.. Bir erkek ilişkide ikisini de zaman zaman denemeli ; kız istemiyorsa şayet zaten belli edecektir.. Ama can yakmadan tatlı sert olmak herzaman iyidir... :)
Romantik güzelde seviyorum cap cupuşapır şupur öpüşmeyi de
Saçını eline dolayacan çökücen beline avucunu koycan tam bel gamzesine şamarıvurdun mu şlap diye ses gelecek, yüzüne yüzüne vurucan dogy pozisyonda heyt beee
ikisi de olur benim ilişkilerimde, bazen gayet romantiktir, 2 saat yumuşak sevişmeyle başlar, bazen de kapı kapanır, ilk koltuk kolunda domaltılır ve sorgusuz seks başlar. ne verdiyse artık...