Kimisinde ilkinde kimisinde doğumda bakireliğini kaybediyormus kimiside bir kaç ilişkiden ya da partnerden sonra
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 aybazılarının çok kalın olabiliyor o yüzden çok kanayabilir ve can yakabilir bazılarının jimnastik veya spor geçmişi varsa kendilinden yırtılmış olabilir eğer bisiklet sürüyorsan o şekilde bile bekaret dediğiniz şey gidebilir bazlarının doğuştan olmayabiliyor ya da ilişkiye girdiği adam oral oral orrrrbevladı olabilirse de kanayabilir
16 Yorumla
Soran4 aySpor gecmisi kızlığı bozmaz esneklestirir
Soran4 ayRus kadınların cogusu spor ile uğraştıkları için esnek zara sahipler
- 4 ay
evet esneyebilen bir şey ama yırtılma olasılığı oldukça yüksek yanlış bilmiyorsun ama eksik biliyorsun
Soran4 ayÖyle olsa Rusların patlak olması lazım ya da sporcuların 😂ayrıca çocukluğumda bende sporcuydum bu olaya bakarsak patlak olmam lazımdı ama esnek zar olmami spora bağlıyorum
Soran4 ayBizim ailede esnek zar yok ama ben esnek zara sahibim demeki spor kaynaklı
- 4 ay
sen öylesin diye herkes öyle sayılmıyor ayrıca rusların senin kaba ve iğrenç tabirinle ''patlak'' olmadığını nerden biliyorsun açıp baktın sanarım bende sporcuyum dövüş sporlarıyla ilgileniyorum kaslarım oldukça sıkı dolayısıyla ne kadar uğraşırsam uğraşayım senin kadar kendimi esnetemiyorum kısacası her kadın aynı değil
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
4 ayKanama hymen denilen et dokusunun şekli ve yoğunluğu ile ilgili, bazı kadınlarda hiç yoktur, bazı kadınlarda ise çok esnektir, dokunun yırtılması ve kanama oranı penisin ebatları ile farklılık gösterebilir. Penis ince ise az kanama olur.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. İlk sevişmede herkeste kanama olacak diye bir şey yok. Bazıları esnek oluyor yırtılmıyor kanamıyor. Bazıları yırtılıyor ama kanamıyor sadece acı hissediyorsun. Bağcılar'da sular seller gibi kanıyor bilemezsin.
04 Yorumla
Soran4 ayBazılarında defalarca kanama oluyor bazılarında bir kez kanıyor bazılarındada ilkinde kanamiyor sonradan kaniyor
Soran4 ayYarım esnek ve tam esnek zar cesitleride var ayrıca her esnek zarda aynı değilmiş
- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
4 aytam dediğin gibi bir sürü değişkeni var. bazılarını bekareti yok ya da doğumda gidiyor bazılarınınkisi de çok esnek ve giren her penis bozmuyor bazılarınınkisi de hemen bozuluyor.
07 Yorumla
Soran4 ayKimisinde bir kaç ilişkiden sonra ya da partnerden sonrada bozulan var
- 4 ay
esnek oluyor ve ilk ilişkilerdeki partnerlerin penisi küçük oluyor ya da sokmasını bilmiyor gibi şeyler etkiliyor
Soran4 ayKadindandan kadına görede değişiyor
- 4 ay
esnek olan olmayan diye değişiyor genelde hep aynı mesafede olur zar 3 cm civarında ama bazıları delikli olur bazıları gergin bazıları da esnek öyle değişiyor
Soran4 ayBenim 2 cm
Soran4 ayEsnek zarli arkadaşımın da 2 cmdi ama onunkisi düşük kenarlı benimkisinin ise yüksek kenarliydi o bile aynı değildi
- 4 ay
bana direkt yazar mısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
İyi akşamlar
Tabiki bir çok insanda dediğiniz gibi ilk ilişkide olmaya bilir06 Yorumla
Soran4 ayVe sonradanda olabilir ya da birden fazla kanamada olabilir
Soran4 ayEvet ama halen erkekler kanı bakirelik göstergesi sanıyorlar yazık
Soran4 ayBakire olmayıp kanama olanda çok bakire olup kanamayanda bilemezsin
- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
4 ayKim diyo onu ya
12 Yorumla
Soran4 ayNeyi
- 4 ay
Doğum yaparken patladığını. Cinsellik yaptı patlamadı da doğumda mı patlicak
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
4 ayEsnek zar doğum da patlar oda normal dogumsa
02 Yorumla
Soran4 ayHer esnek doğumda olmuyor bazilarinda bir kaç ilişkiden sonrada kanayan oluyor güvenmemek lazım esnek diye
- 4 ay
Çokta takılmamak lazım zaten
4 ayİlk te olurmuş daha hiç karşılaşmadım
06 Yorumla
Soran4 ayHayır ya değişiyor kan gelmeside bakirelik göstergesi değil hatta bakire olmayıp kanaması olanlar bile oluyormuş
- 4 ay
İlginç bilgi
Soran4 ayİlginç değil doğru bilgi
- 4 ay
Hiç bir kimseyle olmadım duyduğum kadar söyledim bilmiyorum daha, doğrusu
Soran4 ayBende duyduğum kadarını sana söylüyorum bakire olmayıp kanayan bile var bakire olup kanamayan bile var tamamen kişiden kişiye göre değişiyor
- 4 ay
Peki
4 ayBende olmadı hahahahahaha
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sağlam skrse olur bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Böyle şeyler oluyor duymuştum
00 Yorumla
4 ayIlkinde olmadi ikinci birleşmede oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKan yoksa işkil. Umarım yaşamam bunu.
09 Yorumla
Soran4 ayKan olması bakirelik sembolü değildir bakire olmayan kadında bile kanama olabilir
Cevap sahibi4 aySıkıntı yaa. Takıl geç en iyisi. Evlilik saçma
Soran4 ayDiktirende var regl gününe denk getirende var regl bitse bile vajina şişkin morluk olduğu için hassas yine kanama oluyor ya da tahrişten kanamada oluyor kadınsal hastalığı varsa ondan sebebte gelebilir doğuştan kızlık zarı olmayabilir ya da kapalı ya da yahut esnek olabilir ondan dolayı kanamada olmayabilir
Cevap sahibi4 ayKızım sana bişi deyim mi açık konuşayım eğer diktirir kandırı da bana yamanırsa ben bunu öğrenirsem onu öldürürüm. Babasını da bana bozuk mal sattıpı için öldürürüm umrum değil ister cani de ister ne dersen de. Öldürürüm gebertirim onu. Amel defterini kapatırım. Madem şereflisiniz madem eşitiz la itiraf edin madem hayatıjıza giren kişiye. Erkek yaparsa bende yaparım yok eşitiz e niye söylemiyon itiraf etmiyon? Kaybetmekten korktum. Yok yaa hakkın ölüm senin o zaman esc derim o kıza ben
Soran4 ayDiktirdigini anlayamazsınki hiçbir doktorda bu riske almazlar
Cevap sahibi4 ayBaşka şekilde açığa çıkar.
Cevap sahibi4 ayKan kustura kustura öldürürüm esc yi
Soran4 ayNasıl cikicak kanama oluyor bildiğin kızlık zarı kanaması anlamazsinki hatta bazıları hap gibi bir şey oluyor vajinasına yerlestiriyor erkek soktuğu an patlayıp kan geliyor
Cevap sahibi4 ayİtiraf araştırma kıskançlıkla söyleyen ex. O zaman işte sülalesini düzerim onun
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olur
00 Yorumla
4 aySenin nasıl oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayBen anal yaptigimda oldu
02 Yorumla
Soran4 ayArkadan mi geldi
Cevap sahibi4 ayEvet arkadasimin penisi kalindi zorladi bayagi
Gizli Üye(36-45)4 ayIlkinde oldu ya
00 Yorumla
4 ayHer kezde olmalı
02 Yorumla
Soran4 ayOlmuyor
- 4 ay
Niye
4 aySende oldu peki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlk cinsel ilişkide kanama herkeste olur mu, sizde kaçıncı ilişkide oldu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat