- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılDostum şunu anlayın artık her kızdan kan gelecek diye bir kural yok bu zarın yapısına göre değişir belki ilk ilişkide kanar belki beşinci belkide hiç kanama olmaz cerrahi müdahale gerekir yani zarın esnek olma ihtimalide var zarı yerinde olup her şeyi yaşayan kızlarda var tabi bu durum onların karakterine kalmış yani zara çok takılı kalma ha demiyorum ki böyle birden faz ilişki yaşamış kişiyle evlen önceden başına istemediği bir olay gelmiştir kızlığı bozulmuştur sana karşı dürüst olur oda ayrı bir konu senin inanıp inanmamana kalmış
07 Yorumla
Soran1 yılTamam geldi işte ama sorun da şu gelmez diye bekliyorduk. Çünkü kız arkadaşım dedi ki zamanında kuzenim orami zorladı tecavüz etti ama içime girdi mi girmedi mi hatirlamiyorum sana yine de söylemek istiyorum dedi sonra cinsellik yaşadık ve onun da benim de tisortume kan bulaştı tabi biz de sevindik biraz yapamamış olduğuna nedense buna çok anlam bicmisti o almış olmasın hayatımda değer verdiğim biri almış olsun diye öyle yani ondan sordum biraz da soruyu
- 1 yıl
Anladım bak ne güzel dürüstçe söylemiş sana dediğim gibi küçükken başına bir olay gelmiş bunu sana anlatmış hem onun içi rahat etmiş hem senin
- 1 yıl
Peki kan gelmeseydi sen bu durumda ne yapacaktın
Soran1 yılOna yine güvenecektim çünkü girmedi diye hatırlıyorum ama bilmiyorum saniyelik bir şeydi bağırınca durdu tam yapamadı diye düşünüyorum dedi
- 1 yıl
Anladım ilişkide en etkili şey güven o varsa her şey yolunda gider mutluluklar dilerim
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ya bakiredir ya da vajina girisi dardir zedelenmistir
01 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım abi demek istediğini ben yaşadım sevgilimle de geldi kan tişörtumuze bile bulaştı
1 yılÖnden evet ilkisin ama gerisini bilmem
01 Yorumla
Soran1 yılArkadan da yaşadık orası da kanadı ama bilemem tabiki opmeden öpüşmeden öte bir şey yaşamadım dedi daha önce benimle de 6 ayda ilk kez yaşadık daha önce öyle uzun ilişkisi de olmamış
- Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı.
1 yılVajinismusta olabilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar