Cinsel Yaşam Tek bir öpücük yeterli mi yoksa devamı gelmeli mi? s LastGuest Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 73 Selamm,Yükselmek için tek bir öpücük yeterli midir? Tek bir öpücük yeterli mi yoksa devamı gelmeli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. sevgilimin her yerini öperim. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tek öpücükle baslasin uzerini ben tamamlarim 4 1 Yorumla s LastGuest 4 ay :D Yorumla
Belayımdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Öpen kişiye göre değişir bu durum, tek öpücükle aklını da alabilir karşındaki kişi soğutadabilir 2 1 Yorumla s LastGuest 4 ay tabisii
m Bichoteva0 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 4 ay Tek bir öpücük olursa zaten devamı gelir ne bilmemezlik yapıyonuz asdfasdfa 2 2 Yorumla s LastGuest 4 ay fghsfdg m Bichoteva0 4 ay 😅🤦♀️.
Evelynyilmaz Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 4 ay Kişiye ilişkiye bağlı. Genelde ilk öpücük diğerlerinin temelini oluşturur 2 0 Yorumla
Darkist344 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Yükselmek için yeter ama öyle kalmaz devamı gelir 2 0 Yorumla
MassiveStroke00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. Toplum içinde yeterli ama başbaşa kalınırsa devamı gelse daha iyi olur 1 0 Yorumla
berfin0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 4 ay Bazen tek bir öpücük yeterli olur 😄 ama çoğu zaman olay sadece o anla sınırlı değil 2 0 Yorumla
suskunprensinöpücüğü Takip Et Xper 7 Yaş: 36 4 ay Devamı gelmeyecekse umutlandırmaya gerek yok 1 0 Yorumla
gokmenseyhan0101 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 4 ay Devamı tabiki gelmeli buda soru mu 2 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. İkili karşılıklı çekim varsa kendiliğinden gelir. 2 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. öpucuk herseyın atesleyıcısı 2 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Romantik öpücükler olabilir 2 0 Yorumla
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı. Kendi kendine gelir ztn 😝 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Devamk gelmeli 1 1 Yorumla Phhml00016 4 ay Kesinlikle Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Devamı gelmezse bu beni üzer 😂 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Bana yetmez 2 0 Yorumla
Arzuahmet Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Gelmeli 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fark etmez öpsün de 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
sevgilimin her yerini öperim.
Tek öpücükle baslasin uzerini ben tamamlarim
:D
Öpen kişiye göre değişir bu durum, tek öpücükle aklını da alabilir karşındaki kişi soğutadabilir
tabisii
Tek bir öpücük olursa zaten devamı gelir ne bilmemezlik yapıyonuz asdfasdfa
fghsfdg
😅🤦♀️.
Kişiye ilişkiye bağlı. Genelde ilk öpücük diğerlerinin temelini oluşturur
Yükselmek için yeter ama öyle kalmaz devamı gelir
Toplum içinde yeterli ama başbaşa kalınırsa devamı gelse daha iyi olur
Bazen tek bir öpücük yeterli olur 😄 ama çoğu zaman olay sadece o anla sınırlı değil
Devamı gelmeyecekse umutlandırmaya gerek yok
Devamı tabiki gelmeli buda soru mu
İkili karşılıklı çekim varsa kendiliğinden gelir.
Yarım bırakmak olmaz
öpucuk herseyın atesleyıcısı
Romantik öpücükler olabilir
Kendi kendine gelir ztn 😝
Devamk gelmeli
Kesinlikle
Hic öpen olmadi ki 🫠
Devamı gelmezse bu beni üzer 😂
devamı yoksa bana müsade
Gelmeli tek öpücük yetmez
Gelmeli
Bana yetmez