Uzun ve ateşli bir öpüşmeden sonra ilişkiye girmemek imkansız mıdır sizce? Siz kendinizi durdurabilir misiniz? Daha fazla ileri gitmek istemediğim için soruyorum. Ben kendime hakim olabileceğimi düşünüyorum ama sevgilimi zora sokmak istemiyorum 😊 Sizin görüşleriniz nedir bu konuda?
Uzun bir öpüşmeden sonra illa sevişmek mi gerekir?
Hic bir kızla hiçbir şey yaşamadım nefsime düşmedim Hadi misali diyelim o denli bir kız oldu diyelim zaten o kız beni bilir ve bende onu bilirim Öpmek istermiydim diye kendime sorcak olursam isterdim çünkü onu o denli kızda isterdi masum öpüşmek masume şeyler olur belki aramızda ama hayvani duygular ile degil bir kızı cinsel obje görmüyorum
Biz bunu skamda gördük. Ne kadar cabalarsan çabala o işlere bir kez girince hep aklında o işler oluyor. O gün olmazsa bir ay sonra kafanda bunları normalleştirmiş ve buna daha sıcak bakıyor buluyorsun kendini ve baaam ! Bir gün yapiveriyorsun :)
Kisa opusmede sorun olmaz ama Uzun ve atesli opusmeden sonra erkek iyi. Bir agzin teke ise seni sikmeden birakmaz kendimden biliyorum ama zaten ilk opusme esnasinda bosalmistir o anda kactin kactin yoksa kurtulusun yok 😁
Tamam şimdi dur falan denilmez yani kız istiyorsa zaten istediğini ona veririm ama şehvetli hızlı olduğun anlarda ama ilişki girmek istemiyrsa kendimizi orada durdururuz yani konuşmam pek sevişirken ama öpüşme diye başladığım şey kucağımda göğüslerine emerken son bulmuştu 😂
Yani zorla yapmam asla canı yandım mı bir anlamı yok ama çekiniyorsa kıvama getiririm çok kolay. Senin canını yakanı yakarım ulen 😂 gel bakalım bir senle rahat konuşuruz ya
En İyi Cevaplar