Merhaba,
6 aylık bir ilişkim var. Kız arkadaşımın geçmişte 3 yıllık bir ilişkisi olmuş ve bakire değil. Sevgisinden ve değer verdiğinden eminim bana karşı. Cinsellik yaşıyoruz fakat benim kadar istediğini düşünmüyorum. Konuştuğumuzda bazen ertelemek istiyor. Sebebini sorduğumda bir cevap alamıyorum. Ama ilişki yaşarken gayet mutlu ve istekli. Bende geçmişi ve bana karşı cok istekli olmayaşından dolayı rest çekiyorum daha olmasın gibi. Sizce nasıl davranmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ne zamandan beri cinsellik yaşıyorsunuz? 6 aydır çıkıyorsunuz. İlk aydan mi basladiniz sexe? Her buluşmada seks oluyor mu? Haftada kaç gün bulusuyorsunuz?
sen ondan daha isteksiz ol ama tavur tafra ile değil istemediğini tatlı tatlı söyle , 3 de bir yapma yanç bçraz gelişme kat edersin
Biraz daha detay verir misin
açalım, şimdi ne sıklıkla red alıyosun, ve davranışı nasıl... sen kendini yavaş yavaş geri çek ama ona sevgşni azaltma , her yaklaştığında sevişeceğiz sanıyor o yğzden geri çeklme var ve görev düşğncesi, görev gşbş düşğnme nedenş aşleden ya da büyüme şekli ama senşnde baskın onu geri çekilmeye itmiş, yapman gereken sevgiye devam okşama sarılma tam gaz , ama sevime kısmına gelme hatta o istediğlnde 3 de 1 reddet yorgun ya da başka tatlı mazeret, ona sakın istemiyosun yapmıyosunlu konuşma , ayrıca ön sevişmede bırak bazen tv izlerken vs , okşa sev vs vs sonra bırak , yanş kadını germe dostum
sıkışırsan yine yazıver bana
Erkeği soğutan çok büyük bı hata ama kendini böyle nimet gibi gördüğü sürece değişmez onunn dötü kalkmış
İsteksiz davranıyorsa istemiyordur. Zorlamaya gerek yok
Mikip. Bırakacak mısın evlilik düşünüyor musun
Evlilik düşünüyorum
Başkasının çaktığıyla mı?
Seni rahatsız etmez mi senin başka ilişkin oldu mu
Çok oldu
hadi ordan kızlardan birini nikahına alır mısın sen
Miktiğin kızlardan
Abicim aslanım depolar eş zamanlı dolmuyor olabilir kadınları anlamak zor
Zorlama sende bırak kendisi gelsin
Yapacak birsey yok amasyada
Eskisini hatırlıyooor