8 Yıllık Evliyim, eşimle ne zaman İlişkiye girsek boşalamıyorum. Her ilişki sonrası kendimi tecavüz edilmiş gibi hissediyorum. Her şeyi deniyorum doktora bile gittim bi çare bulamadım. Cinsel isteğimde Zaten hiç yok. Eşimin zoru ile ayda 1-2 kez ilişkiye giriyoruz. Bana önerebileceğiniz bir şey var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzelim yaşın çok genç olmasına rağmen seks hayatiız 80 yaşında gibi, bu hale gelmenin sebebi benim tahminim adamın erken bosalma problemi, adam ilişkilerde seni iyi ateşleyen zevkli dikişler yapanadigindan o ilişkinin tadını anlamamışsın, oysaki o tada bir ulaşsın bir sonraki yapacağın ilişkiyi iple çeker tekrar tekrar istersin. Anladığım kadarıyla adam seninle bir öpüşmeyle başlar alet kalktimı sokar 3-5 gitgelle boşalır sonra gider dusunu alır yatar, seni yapay şişme kadın gibi görüp öyle işini görüyor. Oysa sende bir ruh var seninde bu konuda doyurulman gerektiğinin farkında değil, seni ateşleme için birlikte bir duş alıp birbirinizi öperek okşayarak vücutları temas ettirerek düşü alsak, sonra heryerini bir kurulayın kucağıma alıp yatağa uzatıp, önce dudaklarından başlayarak yüzünü gerdaninı 5 dakika öpsem yaşasam sonra göğüslerine insem onları okşayıp etsem yaşasam 10 dakikada orada her yerini öpsem sonra göbeğine ve balkutuna inip klitoris ve dudaklarını 20 dakika öpüp yaşasam defalarca vakum yapsam dille içine girecek şekilde orayı dillesem bacak içlerini kalcalarinı öpsem seninki sulanması için yeterli olmazmı. Bundan sonrasida yarım saat içinde toplam bir saat seni cinsel yönden etkilemezmi, bunun cevabına göre çözüm söyleyeceğim
03 Yorumla
Soran+1 yılYani Tabiki de öyle dediğiniz gibi olsa her şey değişir. Amaa öyle değil. Öpmeyi bırak yan odadan şeyi kalkık şekilde gelip sadece indirmeye yer arıyor maalesef
- +1 yıl
Elbette ilişki tek taraflı değildir, birisi bosaliyorsa diğerine partnerinin de bosalmasinı sağlaması gereklidir. Sen aletini kaldırır bosalmaya gelirsen tecavüze uğramış gibi hissedersin, oysaki ilişkiler tek kişilik değil iki kişininde boşalmasını, hatta ben ikimizinde aynı anda bosalmasinı sağlarım o zaman alınan zevk ve haz daha başka oluyor, esinde benimde aldığım haş dahada yükseliyor. Peki eşin baştan birimi öyledi sonradanmı o hale geldi
En İyi Cevaplar
+1 yılterapiste gitmeniz gerekiyor cinsel terapiste bu neden altındaki sebep ne
belki de eşinizi gerçekten arzulamıyor hissetmiyorsunuz istediğiniz bir evlilik değildi bu konuda da oluyor olabilir
hisleriniz ne diyor cinsellik hislerle alakalı biraz..06 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsiniz, psikolojik destek de alıyorum. Ama yinede olmuyor. Galiba eşime olan hislerim tükendi diye böyle oluyorum 🥲
- +1 yıl
his yoksa..
sanırım hiçbir şeyin anlamı yok hissiyat olmazsa bedenlerin dokunması bir anlam ifade etmiyor bence
aslında bir çok kadın böyle.. yani evliliklerinde rol yaparak sürdürüyorlar
hissiyattan daha farklı şeylere önem verdikleri için
Soran+1 yılBenim Ruhumu Tatmin edemedikden sonra beni cinsel anlamda tatmin etmesede sorun yok. İki kızım var, onlar için bu evliliği sürdürmek zorundayım.
Ama 31 yaşındayım, hayatımın en zevkl yılları olması gerekirken, cinsel anlamda Ölmüşüm- +1 yıl
zorundalıklar..
bastıracaksınız kendinizi o zaman rol yapacaksınız geçip gideceksiniz her kadın gibi..
Soran+1 yılZaten Rol yapmakdan başka bir şey gelmiyor elimden. Bana Tatmin oluyormusun olmuyormusun, hoşuna gidiyor mı gitmiyor mı bile anlamıyorum diyor
- +1 yıl
sizi gerçekten hissetse bunu anlardı..
demekki bu konuda eksik olduğundan dolayı sadece hal ve hareketlerinizden bir çıkarımda bulunuyor..
hepsi bu..
biraz daha rol sonra bu sorular da biter
- Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli aynı şeyleri yaparsanız böyle olur sürekli aynı yerde ilişkiye girmeyin sürekli aynı pozisyonu tercih etmeyin sürekli aynı saatte yaşamayın sürekli aynı yatak odasında ilişkiye girmeyin tatile çıkın cinsel ilişkiye girmek için oyuncakları alabilirsiniz yeni şeyler deneyin geri pozisyonlar deneyin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
37Cevap
- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bu kadar isteksizlik var eşin zamanında sert mi davrandı kalbini kıracak sözler mi söyledi eşinle normal de aranız nasıl
06 Yorumla
Soran+1 yılAramız normal.
- +1 yıl
İlişkinin neyi zor geliyor sana neden yapmak istemiyorsun
Soran+1 yılBana yaklaşması bile zoruma gidiyor.
Bi tarafı kalkıp geliyor, zorunlu şekilde şartlanmışcasına yapıyorum- +1 yıl
Bu durum evlendiğiniz ilk günden beri aynı mı sonradan mı değişiklik oldu
Soran+1 yılSonradan değişti. 2-3 ay sonra
- +1 yıl
O zaman sana istemediğin seni üzecek ve ilişkiden soğutacak bişiler yaptı
- Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEşin önce sana yönelmiyor mu seninle ilgilenmiyorum ya da sen sadece eşinle olan ilişki esnasında mi böylesin hiç kendin birşeyler yapmayı denemedin mi yablis anlama kendin derken mastürbasyon anlamında söylüyorum
020 Yorumla- +1 yıl
Birde yaş kaç ayrıca doktor derken nasıl bir doktora gittin belki yanlış bir doktora gittin
- +1 yıl
Bide ilk zamanlardan beri mi böyle sonradan mı böyle olmaya basladi
Soran+1 yılEşimin bi tarafı kalkınca yanıma gelir, alacağını alır ve gider. Alamadığı zaman yüzü asılır. Kadın Doktoruna gittim ve psikoloğa gidiyorum.
Kendi kendime birşeh yapmıyorum çünkü isteğim yok- +1 yıl
Peki hiç telkin yoluyla veya video izleyerek hikayeler okuyarak oluşmuyor mu belki yaşla alakalı olabilir belki yumurtalıklarla ilgili belkide eskiden oluyorsa şimdi olmuyorsa eşin o zamanlarki davranışı seni etkiliyordu şimdiki davranışları bencilceyse ters tepki oluşturuyordur kendi kendine bir şey yapmayı deneyerek istek olmasada alıştırma yapman açısından belki fayda sağlayabilir sana
- +1 yıl
Psikologa gittiğini söyledin kullandığın ilaçlar varsa oda etkileyebilir ya da geçmişte yaşadığın kötü bir olay varsa o etkileyebilir sağlık problemi yaşıyor olabilirsin gittiğin kadın doktoru bulamamış olabilir iyi araştırmada fayda var doktor işini
Soran+1 yılİlaç kullanmıyorum
- +1 yıl
Bu durumunu kocan bilipte sana gerekli ilgi alakayı gostermiyorsa senin hevesinde kaçar bu şekilde istek olacağı varsada kaybolur anlatmana gore
Soran+1 yılAynen öyle, olmayanda Gitti bitti
- +1 yıl
Eşin sana yardımcı olması destek olması lazım bencil davranmamasi lazım böyle bir durumda işini gördukten sonra arkasını dönüp yatmakla çözülmez bu durumun
Soran+1 yılİşini görüp duşa gidip yatıp uyuyor.
Peşine İkinci bi ilişkiyi hiç yaşamadım.- +1 yıl
Yani eşin çok bencil davranıyor sen eşinden cinsellikten ziyade ilgi hoşgörü sevgi bekliyorsun ama o bencillik yaptığı içinde sendeki heveste kayboluyor ama bu ona karşı isteğinin yok olmasına sebep olur video izlerken hikaye okurken veya mastürbasyon yoluyla kendini tatmin etmene bir sorun yaratmamasi lazım eğer ayrıca bir sağlık sorunun yoksa bir denemeni tavsiye ederim en azından eşinden kaynaklı mi sağlık sorunumu olduğunu cozmen adına aldatma yolundan uzak kafanı karıştırma durumlarından uzak şekilde kendince birşeyler yapma anlamında deneyebilirsin
Soran+1 yılDeneyeceğim, bakalım belki bi işe yarar 😢
- +1 yıl
Sendeki tek sorun eşin bence başka bir sebep değil isteksizlik değil olay eşinden kaynaklı bir hayal kırıklığı mutlu olamama durumu bilmiyorum başka bir şey goremiyorum
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Anlattıklarına göre yorumlardan bu çıkıyor maalesef
- +1 yıl
Yani sana kalmış bir durum eşin bencillik ediyor diye bu kendi kendine birşeyler yapmayacağın anlamına gelmez hatta bir defa eşinin yanında dene o görsün duysun ne yaptığını belki hatasını anlar bilemiyorum
- +1 yıl
Umarım birseyler olur da eşinle aran düzelir daha önceki zamanlarını bilmiyorum ama eğer önceden iyiydi şimdi böyle olduysa inşaallah eski güzel gunlerinize dönersiniz diye dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden bu durumunuzun biran önce düzelmesini temenni ederim iyi geceler
Soran+1 yılEskidendr kötüydü şimdi dahada kötü
- +1 yıl
Valla bir şey diyemiyorum umarım düzelir demekten başka yani eşin değişmediği müddetçe ona olan sevgin saygın alevlenmedigi onun seninle ilgilenmesi olmadığı müddetçe ilaç falan fayda etme şu an bence isteklisin belki ugrassan birşeyler yapıp çabalasan kendin o isteği yerine getirirsin ama işte eşin senin tüm hevesini isteğini tüketiyor onun hal hareketleri konuşmaları davranışları belki şu an onun her yaptığı her konuştuğu sana batiyordur zor geliyordur ama işte eldende bir şey gelmiyor bazen çocuklar için yapman gerekeni yapamıyorsun onlar seni bağlamış oluyor
- +1 yıl
Neyse size iyi geceler benim çıkmam lazım konuşmak istersen yazabilirsin umarım içinden istediğin güzel duygulari günleri biran önce duzelerek yaşamaya başlarsın sen ilk adımı at kendin birşeyler yapmaya çalış kişinin kendisine kendinden başka kimseden fayda gelmez anca sen kendine faydalı olabilirsin onuda istersen görüşmek dileği ile
Aranızdaki ten uyumu bitmiş bunun bi çözümü bu saatten sonra zor diye düşünüyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum 😭
Soran+1 yılBöyle devam etmeli. 2 kızım var, onlar için bu durumu devam etmeliyim. Onlar olmazsa ayrılırdım
Soran+1 yılBi kız arkadaşım var ve eşini aldattı. Bana diyor böyle bir şey yok. Sende yap ama ben vicdanen yapamam. Çocuklarımın yüzüne bakamam.
Soran+1 yılEşimi sevmiyorum, 31 Yaşındayım.
- Cinsellik konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBurada uzman seksolog üyeler var onlar bu işin uzmanı (ırıspısı)
04 Yorumla
Soran+1 yılYardımcı olurlar mı?
- +1 yıl
Ohooo neler neler yaparlar
Soran+1 yılNasıl ulaşacağım onlara
- +1 yıl
Pilli bebek var reda var orkide var
Bazı farklı şeyler deneyin üst üste gibi iki üç gün gibi ve uzun sürsün ilişkiniz de
02 Yorumla
Soran+1 yılBen adam bana uzak allaha yakın olsun diyorum, sen uzun sürsün diyorsun 🥲🥲
+1 yılfantezi deneyin ön sevilmeyi uzun tutun zevk aldığın şeyler yap
02 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişme mi. Yanıma gelen kalkık bi şeyle sokmaha yer arıyor
- +1 yıl
O zaman sorunu kendinde arama bunu konuşsana onunla
+1 yılonerebileceğimiz her şeyi yapmışsınız üzgünüm ama boşanmalısınız düzen veya çocuk yoksa...
00 YorumlaCinsellik konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sen istemediğin süreçte ne desek boş zaten ve neden seks yapmak istemiyorsun
00 Yorumlaeşinle konuş konuyu nebileyim farklı fanteziler desem ben bile çıkamadım işin içinden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep mı duşuk lıbıdoluydun? Yoksa eşını mı beğenmiyorsun
021 Yorumla
Soran+1 yılHep düşükdü ama artık libido kalmadı
Cevap sahibi+1 yılEşını beğenıyor musun? Fızık olarak
Soran+1 yılBeğeniyorum
Cevap sahibi+1 yılBenımde lıbıdom düşuk. Sadece aşık olduğumda ısteklı oluyorum
Soran+1 yılBen aşık değilim artık bunu biliyorum..
Aynı evin içinde iki kardeş gibiyiz artık
Cevap sahibi+1 yılEn korktuğum şey. Evlı olmak bıle sana ışkence gıbı gelıyordur. Boşanmayı düşünüyor musun
Soran+1 yılTabi ki İşkence ne demek. Evlenmeyin diye bas bas bağırıyorum etrafımdakilere.
Boşanmayı çol düşündüm. 2 kızım var onlar için mecburum bu durumu sürdürmeye
Cevap sahibi+1 yılBen bekarım ve çevrem ısrarla goruculerımden bırıyle evlenmem ıçın baskı yapıyor.
Soran+1 yılKaç yaşındasın ki baskı yapıyorlar?
Ciddi anlamda sevmediğin birisi ile evlenme. Sonra katlanamıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl28 yaşındayım. Evet ısteklı bır kız olsam belkı beğenmedığım bırı ıle evlensem bıle olurdu. Bırını çok beğenmem lazım bırşeyler hısetmem ıçın
Soran+1 yılBen Eşimi seviyordum ama Aşık değildim. Zamanda ona olan hislerimde gitti. Diyorum ya evde iki kardeş gibiyiz. Ne aşkı ne sevgisi.
Ruhuma dokunamayan adam bedenime dokunuyor. İşte bu çok acı
Cevap sahibi+1 yılPekı hıç aşık olmuş muydun
Soran+1 yılEvet oldum, belkidr oldum sandım. Yıllarca duygusal şarkıda aklıma o gelirdi. Evli olan kız arkadaşımla birlikte olduğunu öğrendikden sonra sadece tiksindim. Gerçekten sevmişmiydim aşık olmuşmuydum. Onu bile bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSenı çok ıyı anladım. Benım gıbı normalde pek ısteklı bırı değilsın ama aşk farklı ve onunla olsaydın emınım boyle olmazdın. Eğer madı durumun ıyıse boşan derım
Cevap sahibi+1 yılSanırım hıç ılışkınız olmadı, sadece platonik sevdın oyle mı?
Soran+1 yılBenim ona ihtiyaçım yok. Ne maddi nede manevi anlamda. Ama Kızlarımın ona ihtiyaçı var 😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılIyı bır baba mı? Kızlarının yaşı kaç? Ayda 2 kezde çok hafı eşın hıç ıstemese anlarımda boyle omur geçmez kı
Soran+1 yılİyi bi Baba ilgili bi baba. 6 ve 3 yaşındalar.
Eşim istiyorda ben hep bahaneler buluyorum. Ama işte arada mecburen yapmam gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılAnladımda. Her yok dedığınde gunah kazanıyorsun tabı senın ıçınde çok zor
Soran+1 yılEvet bana zaten hep diyor, bu konuda senden razı değilim. Cehennemde yanacaksın. Artık öyle bi durumdayım ki, Allah rızası için yapıyorum o 1-2 defa yı 😭
Cevap sahibi+1 yılBu çok kötü, bence boşan, boyle hayat ıkınız ıçınde geçmez
Sanırım ya eşinde beceri yok ya da aklında başkası var
00 Yorumla
+1 yılyok mu hiç fantezi veya ön sevişme? Direkt gir boşal uyu modu mu kocan?
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle
- +1 yıl
Yazık yani oysaki klitorisine odaklansa adam uçurur seni keza göğüslerinin de büyük olduğunu düşünüyorum haliyle ilgi çeker. Kadına karşı bakış açı cinsel obje ise zaten değişmez ki en basından beri böyle olduğu aşikar. Haliyle sana eziyet ilişkiler
Soran+1 yılHemde ne eziyet
- +1 yıl
Yazık yani iki de çocuk doğurmuşsun. Artık keyifle yaşaman gerekir boşalsa da kalksa üzerimden modu. Baya can sıkıcı
Soran+1 yılEvet işini gör ve kalk modundayım. O kadar miğdem bulanıyor ki yastığımı ısırıyorum kusmamak için
- +1 yıl
Harbiden can sıkıcı mecburen evde yokken mastürbasyonla oyalıyorsun herhalde kendini
Soran+1 yılHayır mastürbasyon da yapmıyorum, isteğim hiç yok çünkü
- +1 yıl
Olmaması normal bir kere baştan kacıran var
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız yoksa sen benim eşim misin bende evliyim karımda aynı sıkıntı var ama bende bazen erken bosalma oluyor?
06 Yorumla
Soran+1 yılVallahi eşim alacağını aldı şu an harış huruş horluyor
Cevap sahibi+1 yılerken mi boşalıyor arkadaş?
Soran+1 yılOda var
Cevap sahibi+1 yılkarşılıklı anlayış olmalı ama sana da yazık. Ara ara emdirsen?
Soran+1 yılNe yapsa Boş
Cevap sahibi+1 yılfarklı seyler deneyın artık ne desem bılemedım esınde sıkıntı olmasın bu konularda
- Cinsellik konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yıleşin seninle ilgilenmiyor mu bu konuda seni hazırlamıyor mu
01 Yorumla- +1 yıl
bencil ve öküz bir eşin var galiba
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın kadına yap. Bi kadın seni çok daha iyi tatmin eder
20 Yorumla
+1 yıl1 2 çok az değilmi sencede
02 Yorumla
Soran+1 yılAz evet ama zaten isteğim yok, ve o 1-2 kez dede kendimi çok kötü hissediyorum
- +1 yıl
Tedavi ol bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki Kendi kendine denesin mi bunu eşin Yokken aynı durum oluyor mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır denemedim. İsteksizliğim var zaten. Hiç istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBunu deme bence. Eşin Yokken hoşuna gidecek tarzda video aç ve doğru şekilde odaklanıp tekrar dene
Soran+1 yılDiyelim kendi kendime yaptım, eşimle ilişkiye girerken isteğim olacak mı?
Cevap sahibi+1 yılİlk önce kendi kendine bunu yapıp tatmin olmayı dene ve sonrasında ilişki esnasında sana haz verecek şeyler ne ise onu öğrenmiş olursun
Cevap sahibi+1 yılAslında bunun sebeplerinden bir tanesi de eşinin cinsel bilgi yetersizliği de olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşimde senin gibi. Keşke hiç evlenmese idim. Sen de adama işkence olsun diye evlenmissin
07 Yorumla
Soran+1 yıl😭
Cevap sahibi+1 yılOna da sana da kızıyorum işte
Cevap sahibi+1 yılBir de sorun bende görüyor ya ona kızıyorum
Soran+1 yılErken boşalmada bi sorun 😅
Cevap sahibi+1 yılYani gec olsa sorun bitecek mi sen isteyecek misin
Soran+1 yılYok değilde ama belki bı ıslanmaya felan başlar. Yoksa sende benim ki gibi, 40 yılda bir yaparsam Tabiki tabanca erken patlar diyenlerdenmisin
Cevap sahibi+1 yılBenimki erken patlamaz patlasa da ikinciye daha kuvvetli patlar. Beni dert etme sen
Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence konuyla alakalı bir uzmana gitmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılUzman olmazsa bile psikoloğa gidiyorum
Esin erken mi erekte oluyor.
00 YorumlaGeçmiş olsun sorun nedir peki sizcs
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. doktor bişey demedi mi
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAzdırıcı ilaçlar ve de farklı fanteziler
00 Yorumla
+1 yılBayan azdırıcı damlalar var bir dene istersen
02 Yorumla
Soran+1 yılNerede bulabilirim
- +1 yıl
İnternette var googla yaz cıkıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn sevişme falan uzun sürüyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişme yok, bi tarafı kalkar gelir verirsem alır vermezsem arkasını döner gider
Cevap sahibi+1 yılÖyle şey mi olur ya ben hiç ilişkiye girmedim mesela ama hayatta yapmam öyle bir şey kaldır sok çıkar olmaz ki
+1 yılGel ben bosaltirim seni
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tahrik olmuyomusn hiç
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır olmuyorum. Dakikalarca yalasa islanmıyorum bile
Soran+1 yılÖyle galiba
- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAfrodizyak gıda ve takviyeler almalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnerebileceğiniz bir şey var mı
- +1 yıl
Keçiboynuzu, bal, çikolata, fındık, zencefil , vanilya gibi gibi
- Cinsellik konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önceleri nasıldı
04 Yorumla
Soran+1 yılÖnceleri de ara ara böyle oluyordum. Ama artık önüne geçemiyorum
- +1 yıl
Bu öyle istemekle olmuyor içten gelecek libido falan kalmamış zor durum
Soran+1 yılBayanlar içim libido yükseltici ilaç bile baktım. Yok maalesef
- +1 yıl
Her şey beyinde bitiyor vajinal ıslanmayı bile beyin emir veriyor bartolin dokusuna
Gizli Üye(36-45)+1 yılpsıkolog cınsel terapı sart sıze
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden isteksizsin, stress falan m8
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten hiç bi zaman böyle ilişki delisi olmadım. Haftada 1 olurdu ama artık oda yok. Doktora gittim bütün tahlilleri yaptırdım ama hiçbir şey çıkmadı
Cevap sahibi+1 yılseks, yeme icme kadar olagan bir ihtiyac.
Fiziksel tahlillerfr bisey yoksa acaba sorun partnerinizle aranda olabilir mi
bunu kendisi ile konuş ama kırmadan
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten benim boşalamadığımı görünce baya kırılıyor
- Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAzdirici ic
02 Yorumla
Soran+1 yılvar mı bildiğin?
- +1 yıl
Var da burada nas anlatacam arkadasim😀
+1 yılHiç mi boşalamiyon
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç
- +1 yıl
Boşalmak mi istiyon
Gizli Üye(30-35)+1 yılBol bol tatlı ye abla
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadın kadına denedin mi
Soran+1 yılHayır denemedim
Cevap sahibi+1 yılBir kere dene belki kendi cinsine çok ilgin vardır bu yüzden cinsellikten uzaklaşmış olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılYaşınız kaç?
Soran+1 yıl31
Cevap sahibi+1 yılBir kere hemcinsiniz ile cinsel ilişki yaşayın ve o sizin istediklerinizi yapsın sadece
Cevap sahibi+1 yılEğer bu da olmazsa bol bol tatlı yemelisin
+1 yılKeşbiş olsun
00 Yorumla
+1 yılTerapi alman lazım.
00 Yorumla
+1 yılTecavuz guzel olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucukken olumsuz seyler mi yasadin
00 Yorumla
+1 yılÇabuk yaşlanın
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım