Evli olup kadınını tatmin edemeyen erkek ne düşünür ne hisseder?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)4 ayYazdıkların hepsini okudum. Bu sadece senin değil evli bayanların en az %80’in sorunu maalesef. Ama çoğu kabulleniyor. Bir kadın orgazm olamıyorsa bilinçaltı artık uğraşma diyor. Buda kadının seksten ve kocasından uzaklaşmasına neden oluyor. Cinsellikten soğuyor. 15 günde 1 2-3 dk sadece eşi işini görsün diye dişini sıkıyor. Orgazm olamayan kadın gergin, sinirli ve tahammülsüz oluyor. Bu hep evliliğe hemde sosyal yaşama yansıyor. Kadın mastürbasyon ile işini görmeye çalışıyor ama mastürbasyon bırak yetmeyi her masttan sonra canın daha da fazla istiyor. Üst üstte mastlar yapmana karşın isteğin her seferinde artıyor.
Yani mastla asla orgazm olamıyorsun maalesef. Bu hatalı mastürbasyon tekniği kullanmadan alakalı. Çok yönlü uyarılma sağlayan ve en az 15 dk süren mastürbasyon teknikeri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim 😊😊😊.
Şu erken boşalma olayına gelince😊😊 Erken boşalma sorununun nedeni kendine güven eksikliği. Yani sorun psikolojik. Eşinin kendine güveni kalmamış. Eşinin Bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşur ve bilinçaltı sevişme sırasında ona ereksiyon problemi yaşayacağını söyleyip duruyor rahat olamadığı için de kontrolü kaybediyor. normal olarak ya sorun yaşıyor ondan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon sorunu olmadığını ispat etmektir.
Bunun için gece ereksiyonu kullanacağız erkeğin en uzun erekte olduğu andır.
Nasıl yapacaksın 😊😊
Sabaha doğru ara ara uyanıp kontrol edeceksin. Erekte olup olmadığını erekte olduğu an işe koyulacaksın. 😊😊
Baktım sertliği iyi hemen kendine kıvama getireceksin yani ön sevişme olayını kendin yapacaksın.😊😊Sana bunu istersen daua sonra anlatırım😊😊
Kendini ilişki için hazırladım ve eşin erekte durumunda😊😊 onun yavaş yavaş okşayarak uyandıracaksın ama çok yavaş okşa😊😊 Uyandıktan sonra ondan 30 Saniyelik bir oral seks yapıp biraz daha sertleşmesini sağlar ama uzun süreli yapma😊😊 daha sonra onun üstüne otur ve cinsel birleşmeye başladı Üstünde ileri geri ileri iki geri yapınca Sen müthiş bir zevk alacaksın 😊Senin zevk aldığını görünce oda çıldıracak çok kolay orgazmı olmaya başladığının ve inlemeleri duyduğunda çıldıracak😊😊 Seni hemen altına alıp içine sert bir şekilde girmeye başlayacak sen orgazm oldukça inlemeleri duydukça daha da çıldıracak sana en az 10 dakikalık bir cinsel birleşme vadediyorum. 😊😊😊
eşini 10-15 dk çıkardık, peki iş bitti mi? Tabiki bitmedi. Sende kolay orgazm olma alışkanlığını kazanman lazım 😊😊 istersen bunun da bir ara bahsederim. 😊😊01 Yorumla
Cevap sahibi4 ayDediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim 😊😊
En İyi Cevaplar
4 ayYa ben sana şöyle bir şey söyleyeyim hani benim gibi böyle yıllardır kadın yüzü görmemiş erkekleri var tamam mı İlk girdiğinde belki kadının vücuduna attırır direkt zevk suyunu ikinci birleşme de üçüncü birleşmede belki tat veririz bilmiyorum ama tatmin edilmiyorsa yani benim için bir anlamı yoktur hayatın ya. Ve başka bir şey söyleyeyim mi Hani bir kadını gördüğüm zaman o kadar çok istek gelse bile belki bir kadını tatmin edemeyeceği Aklıma da geliyor yani çünkü yani Yaşım 35 36 artık ben Kırktan sonrasını yaşamanın bir anlamı olduğunu da düşünmüyorum biliyor musun Hani bu yüzden mi Evet bu yüzden yani nedenini * düşünüyorum ha s***** de onun zevki veremeyeceğimi düşünüyorum yani bilmiyorum Bir kadın yüzü görmek hasretim ama bazen O kadar zoruma gidiyor ki bu duygu ne denir biliyor musun Ben 18-20 yaşında 30 yaşında O kadar canım isteyip de birine ulaşamamak kötü bir şeyken 40 yaşından sonra istersen 18 yaşında kız gelsin ne yapacağım ya Yani hayatında anlamı yok ya
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
4 ayBir erkek için en kötü senaryo bence evli olmasan bilahare görüşmem dersin ama bu bambaşka ömrünü adadigin biri ki erkek karşı tarafi mutlu edip zevke ulastiramiyorsa bu iş ya aldatmaya ya boşanmaya götürür o erkeğin erkekliğini sorgulama kadın tartışma sırasında filan kavga sebebi yani yok dahası la daha ne olsun sevdiğim evlendiğim kadın beni tatmin edemiyorsun dese ozguvenim bile kırılır
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 4 ayBu çok moru bir his bşr erkek için resmen ölüm demek çünkğ elinde olmadan yapamıyorsa psikolojik çöküş sebebi bu durumda kadın bence ona hissettirmeden yardım etmeye çalışmalıdır. Ön sebişmeleri uzun tutmak oral yapmayı daha sık denemek olabilir.
016 Yorumla- 4 ay
E hiç birini istemiyorsa boşansın çünkü her insan evlenip bir seks hayatının olmasını ister
- 4 ay
- 4 ay
O zaman seks isteği ypk
- 4 ay
- 4 ay
1-hangi dağda kurt öldü de ne öğrenip öğrenmeyeceğime sen karar vermeye başladın?
2- ne abazalığı sorması ayıp kıza sevginin her şeyi çözmediğini söyledim diye abaza mı oldum ben şimdi?
3- Allah rızası için bana ahlaktan bahsetme o kadar sıkıldım ki keyfi ahlak anlayışınızdan, evlilikte cinselliğin gereksinimi hangi ara ahlaksızlık oldu bilmiyorum bilmekte istemiyorum ama bundan bahsettim diye bana ahlaksız diyorsan sana neye göre ahlak kime göre ahlak diye sorarım, topluma göre dersen faşistsin demektir ahlaklı değil bana göre dersen de sen kimsin de ben senin ahlak anlayışına uyuyorum derim.
uzun lafın kısası gece gece tartışmak istemiyorum tanımadığım bir herifle yazdıklarımı görmek istemiyorduysan beni engelleyebilirdin istediğin zaman muhtemelen benim buna cevap verirsen sana cevap verdikten sonra daha fazla dinleyesim olmadığı için yapacağım gibi. - 4 ay
- 4 ay
- 4 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
125Cevap
4 ayerkek için çok ağır bir durum direkt özgüveni yerle bir olur yani kendini yetersiz ve eksik hisseder büyük ihtimalle utançtan konuyu bile açamaz kaçmaya çalışır sürekli kafasında kurar acaba benden soğudu mu diye düşünmekten kafayı yer hatta bazen bu eziklik hissi yüzünden agresifleşen tipler bile oluyor yani bence tam bir yıkım sebebi
00 YorumlaKadınlar her seferinde tatmin olmaz ama çoğunlukla tatmin edilmesi gerekir.
Hatta kadınlar genelde rol yapar
Rol yapmayın ki size değer veren bilsin durumu ona göre çabalasın.
Ben üzülürdüm edemediysem ama rol yaptığını bilsem daha çok üzülürdüm.00 Yorumla
4 ayAmacı kendini tatmin etmektir zaten. Karısını tatmin etmek isteyipte edemeyen erkek yoktur.
92 Yorumla- 4 ay
Bunu yazmaya geliyordum
- 4 ay
Kadın zor tatmin oluyor hatta hiç orgazma ulaşmıyan kadında varmış
Gizli Üye(25-29)4 ayBelki bu yüzleşmede kendini yeterince ifade edememiş olabilirsin. Yaptığının arkasında mı bilmiyorum ama senden bir pişmanlık bekleyip görememiş olabilir. Ya da birden fazla kişiyle yaşamışsan bundan rahatsız olmuş olabilir. Ama eğer bunlardan biri değilse, yani gerçekten sen bir defa ilişki yaşadın diye ayrılıyorsa bırak gitsin. Sen özgüvenli davranınca o mutlaka bir kez duygusuna yenilip sana bir adım atacaktır, sevdiyse tabi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayEvli değilde daha önceden takıldıgım biri vardı kendi kendine zevke gelir boşalırdı ben mi daha ne olduğunu bilmeden bi bakıyorum ki adam işini bitirmiş ben zevk aldım mı boşaldım mı adamın umrunda değildi
58 Yorumla- 4 ay
Jakqmanqnansjsjwjw
Cevap sahibi4 ay@egoluyumartık çok aptal erkekler var adam boşa havaya gir çık yapıyor bana değil kendi kendine boşalıyor
- 4 ay
Sen ciddi misin
Cevap sahibi4 ay@egoluyumartık evet hatta bu bana hakaret gibi geldi ne işim var bu aptalla diye nasl si. ki. le. ce. gimizde ögretmiyelim başka canım sönmüş balon gibi şeyleriyle gelmiş 2 saat sertleştirmek için ugraş sonunda bırakıyorum zorla millete kendimizi si. ktiricez p*rno ki kadını hayal ederler ama kendileri ne ordaki adam nede ordaki adam kadar iyiler
- 4 ay
Ya ben ne şanssız adamım be benim kalktımı sabaha kadar inmiyor ama partnerim yok işte
Cevap sahibi4 ay@egoluyumartık neden fb bulmuyorsun
- 4 ay
Nasıl bulcam ki cahilim bu konulara , tipim fena değil sertleşmedede sıkıntı yok ama partner yok , şeyi kalkmayan adamlar nasıl partner buluyor anlamıyorum adaletsizlik
- 4 ay
Moralim çok bozuk
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
4 ayBu resmen zulümdür ve zalim olursunuz. Cinsellik ilişkilerin %75'idir. Kimse bu konuyu hafife almasın, sıradanlaştırmasın. Kadını orgazm olmayan her erkek kendisini yetersiz ve güçsüz hisseder, mutsuz olur, soğur ve kaybeder...
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
4 ayBencil erkek profilidir bu. Cinsel yaşantıdan anladığı şey kendisinin tatmin olması / boşalmasıdır. Karşısındakini düşünen kişi zaten önce kadını tatmin etmesi gerektiğini bilir. Yani hiç bir şey hissetmiyordur bu konuda.
01 Yorumla- 4 ay
İki tarafta tatmin olmazsa zevk alamazsın boşalsan bile yeterli değil
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Onu bilmem ama anında gonderirdim onun ikdidarsizligini çekemem
51 Yorumla- 4 ay
Çok zor bir durum tatminsizlik
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. valla o duruma hiç düşmedim ama öyle bir şey olsa erkekliğimden fena utanırdım tüm herşeyi dener tatmin ederdim şahsen
11 Yorumla
Soran4 ayHmmm
Eğer düşünceli birisi ise rahatsız olur bir daha da o kadına yaklaşırken endişeyle yaklaşır düşüncesiz birisi ise çok da önemli değil sok çıkar geçsin der
00 YorumlaErken boşalma var sanırım ve kesin sebebini dar olusuna bağlar çünkü erken gelenlerin hepsi bunu sebep gösteriyor oysa alakası yok kişiye göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tatmin etmek için oldukça fazla yol var. Herhengi bı sorunu varsa bile bunu yapabilir. Ama ona azda olsa bı ikgin olması lazım ona karşı istekli olman lazım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayGenelde erkekler kendi tatmin oluncanyeterli görüyorlar. Evli kadınlar bu yüzden genelde hep mutsuzdur
02 Yorumla
Soran4 ayMaalesef ki..
Çok bencillik bu. Sonra kadın sürekli reddediyor oluyor adımız.- 4 ay
maalesef öyle kadının tatmin olması önceliklidir bence. sen evli misin?
4 ayEvli değilim ama öyle bir şey olsaydı tatmin değilse bnden yolu acik olsun ayrılabilir... ama sıfır tazminat nafaka flan yok... popo ünü tutup dogru babasinin evine...
02 Yorumla- 4 ay
Elimden geleni yapardım tabi ki ama ne yapsam da tatmin olamıyorsa yolu acık olsun uğraşmam zorlamam ayrılabilir.
4 ayErkeklerin çoğu zaten bencil, kendi işini bitirince kadını umursayan kim
Ama bunu ona söylediğinde kabul etmez ve dışarıda egosunu tatmin etmek için arayışa girer01 Yorumla- 4 ay
İki tsrafında birbirini anlaması ve fedekarlık yapması lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayBunu biliyorsa rezil hisseder erkek gibi hissedemez
Umarım evli ve tatmin olmayan bir kadın değilsindir034 Yorumla
Soran4 ayMaalesef öyleyim🤦♀️
- 4 ay
Buna üzüldüm
Biliyor mu?
Soran4 ayBiliyor artık söyledim kendisine de. Zevk alamıyorum tatmin olmuyorum dedim ama yine ayni🤦♀️
- 4 ay
Kaç yaşındasın sen kaç yıllık evlisin
Soran4 ay24 yaşındayım
Yaklaşık 1 yıldır ki evliyim- 4 ay
Hmm.. Peki sen ne yapıyorsun
O rahatladıktan sonra mastürbasyon mı yapıyorsun
Soran4 ayGenelde evet
- 4 ay
Bu kötüymüş ya
Peki sende ne eksik oral falan mı yapmıyor
Soran4 ayYa yapıyor ama kısa tutuyor, bazen yapmıyor. Cinsel olarak uyum yok bence. İlişkiye başlıyor hemen ve zaten erken bosaliyor yani 🤦♀️
- 4 ay
Kötü bir durummuş
Peki ne hissediyor bunu söyledin ona ne dedi
Soran4 ayBen ne yapayım daha sen çok dar olduğun için erken geliyorum falan diyor. Daha bir sinir oluyorum. Benim yüzümden sanki
- 4 ay
Bu adam aptal mı
Dar diye seni mi suçluyor
Dar olması mükemmel
Soran4 ayEvet beni suçluyor ve buna ekstra sinir oluyorum. Bakire kızla evlenmeseydi o zaman.
- 4 ay
Bu küçük çüklü bir çocuk belli ki
Dar olması mükemmel
Ayrıca erken boşalmak senin suçun ilaç al barı mal
- 4 ay
Sen de kendini suçlsmıyorsun değil mi
Soran4 ayBen söylüyorum çözümünü bul birlikte bulalım falan diye ben uğraşıyorum hep ama bende sorun yok. Sen çözüm bul bence kendine diyor
Artık ilişki bile yaşamak istemiyorum ben. Zevk değil zulüm resmen benim için- 4 ay
Bu adam mal ya
Sen çözüm bul ne demek
Sana söylediği sorun vajinanın dar olması
O zaman çözüm basit.. Büyük bir penisle ilişkiye girmek - 4 ay
Bunu mu istiyor
Soran4 ayGeçen gün öyle söyleyince ben de buna benzer bisey söyledim. Bekarken izin verseydin genişlettirip evlenseydim o zaman dedim. Ne biçim konuşuyorsun sen falan dedi o kadar sinirlendi ki. Ne yapayım yani bende
- 4 ay
Doğru söylemişsin
Siniri de yalandan bencede neyse
Evde mi bugün yine yaptınız mı
Soran4 ayşu an evde değil. Disarda işleri vardı çıktı. Yapmadık bisey
Bu aralar zaten çocuk istiyor yoktan da anlamıyor. Ben ne diye şimdi çocuk yapayım ya- 4 ay
Zor bir durum gerçekten
Ayrılmayı düşünüyor musun
Soran4 ayYa bilmiyorum daha da yeni evliyiz kafam çok karışık. Normal hayatta bana karşı iyi bir eş yani ne desem ne istesem yapiyor alıyor ilgisiz de degil ama cinsellikte odun gerçekten..
- 4 ay
O zaman ayrılmak istemiyorsun ama bunu da çözülmesini istiyorsun.
Konuşmak ister misin - 4 ay
Yanlış anlamazsan
- 4 ay
Muhtemelen amacının seninle cinsellik olduğunu düşünüp yanlış anlarsın 🤦
- 4 ay
Rahatsız ettiysem. Pardon
- 4 ay
Siz ne kadar şanssızsınız
Nasıl bir erkek karım istekli diye dertlenir - 4 ay
Aptal ya. Onun doktoru sen olacaksın.. O isteği dindireceksin
Aaaah Ah
4 ayAkıllı adam karısını nasıl tatmin edebileceğini bilir ancak boş bir erko bunu beceremez bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
4 ayMuhtemelen aşırı kötü hisseder yetersiz hisseder ve erkekliğinden utanır Allah düşmanıma yaşatmasın bunu
00 Yorumla Kadınları tatmin etmek biraz zor ama genelde ben eşimi tatmin ederim ilkinde biraz kısa da sürse 2. Mutlaka ikimizi de tatmin ederim.
00 YorumlaTabi ki berbat hisseder , kadinini kaybedicek endişesi bir mahcubiyet adama cikolata haplardan al ytd
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
4 ayÇoğu erkek bunu bilmez ve bilse de umursamaz. Ben nice orgazm oluyorum diyen kadına orgazmı uasattigimda ben bunca yılı mal gibi geçirmişim dedi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Kendini tatmin ediyorsa umursamıyordur çogu bazıları kendini bilen bi sekilde tatmin etmeye çalısır öyle bırakmak istemez
00 YorumlaÖnemli şey şu tatmin edemediğini. Kadın ona hissettirir mi acaba? Bilirse tamam. Bilmezse kötü.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beceriksiz hisseder yetersiz hisseder erkek olamadığını diğer erkeklerden çok daha aşağılık olduğunu hisseder
00 YorumlaÇok kötü bir dirum kadın anlayışlı olmalı ve karsilikli çözülmeli değilse bu işin sonu çok kötü yerlere gidiyor...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kötü hissetmeli çare aramak lazım yoksa kadınla ilgilenen illaki çıkar ve kadın farklılığa dışardan aldığı hazza alışır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
4 ayEmpati yapabilme hassasiyeti var ise kötü ve huzursuz hisseder, yok ise hiç bir şey hissedeceğini sanmıyorum
00 Yorumla
4 ayZor bir durum yani bunu evli olmadan da anlayabilirsin evli olmaya gerek yok yani bunu hissetmek için erkek açısından kötü bir şey tabii ki de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayIste bu buyuk sorun kadin tatmin olmuyorsa bu isin sonu kötüye gider gozu dışarı kayar geneli tatmin olmayan kadinlar erkeğin penisi küçüktür ya da iyi sevismiyordur
00 Yorumla
4 ayBana denk gelenlerde yeter artık boşalmaktan perişan oldum diye dert yanıyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
4 ayEziklik başarısızlık ve onunla bir süre ilişkiye girmeme isteği
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayKadının tatmin olduğu ya da gerekliliği aklına gelmiyordur. Kendi olduya işlem tamam düşüncesindedir
00 Yorumla
4 ayKendini yetersiz hisseder hatta bu hayatta ezik birisi olarak hisseder kendini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben olsam kendimi kötü hissederim yetemediği i düşünürüm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Erkeğin temeli karşı tarafı tatmin etmek üzerinden geçiyor bence
00 Yorumla
4 ayKötü bir durum be, kadının aldatabileceğini düşünüp durur herhalde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Bilgisi yoktur ya da acemidir. Tatmin edemeyen erkek mümkünse sevişmesini öğrensin gelsiin..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayÜzülür. Kafaya takar. İleri düzeyde kadını suçlayabilir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bunu biliyor sa ve eşini seviyorsa çözüm arar ama kendini mükemmel sanıyor sa hiç bir şey yapmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı.
4 ayHoş durum değil ama tadmin edilemeyen erkek durumunda olmak da çok kötü yaşıyorum biliyorum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
4 ayKadını birçok şekilde tatmin edebilirsiniz yani kadında sıkıntı yoksa
04 Yorumla- 4 ay
Bazı kadınlar zor tatmin oluyor
- 4 ay
@Kartal2321 değişik pozisyon ve fanteziler deneyecekler
- 4 ay
Denenmesi lazım oral sekste kadınları uçurmanın en güzel ve hızlı tarafı eğer bu şekilde isterse erkekte yaparsa kadın çok güzel orgazm olur
- 4 ay
Tatmin olmak tatmin etmek Mutluğun sırrı
4 ayKaç yaşındasın, ikinci kez yaptığınızda ilk seni rahatlatsın konuştun mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Erkek edemiyorsa bence burada düşünecek olan kadın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. O duruma düşmediğim için bu konuda empati yeteneğim yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Üzülür büyük ihtimalle
21 Yorumla
4 ayYeni evliyim Eşim isteksiz haftada 1 zorla oda tek sefer o yüzden zor bir durum insan bazen benden kaynaklı olabilir mi diye soruyor ama Kadın Seks yapmayı sevecek yoksa erkek için zor bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayBir dönem Ben de eşime tatmin edemiyordum ama elimden gelen her şeyi yaptım tedavi oldum ve Şimdi makine gibiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayyarım kaldığını hissettikleri için ya cc buluyorlar ya da aldattığını bilip ses etmiyorlar.
ikisi de aynı kapıya çıkıyor sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayOnu kabul edebilen erkek var mı 😅 Sonra kadın neden başkasıyla takılıyor 😅 Sorunu kabul etse bilse okadar takılmaz kadın belki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayİyi hissetmiyordum. Ama cuckolda başladık. Şimdi eşim memnun
02 Yorumla- 4 ay
Bende öyleydim erken boşalıyordum çok sıkıntılıydı oral ve elle uyarıyordım ama sonuca ulaşıyordum daha sonra düzeldi kten sonra bir saati geçen zamanlarda oluyordı geç boşanmada erkek için sıkıntı yaratıyordu
- 4 ay
Çok iyi olmuş
Gizli Üye(45 üstü)4 ayBen edemedigim icin vibrator aldim boyle iyiyiz artik
01 Yorumla- 4 ay
En güzelini yspmışsın
Gizli Üye(36-45)4 ayEşim edemiyor bence umrunda değil
90 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
4 ayHerkesin psikolojisi farkli kimse kimsenin ne hissettigini bilemez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u 4 ayKendisi tatmin oluyorsa umursamaz
51 Yorumla
4 ayKendini yetersiz hisseder ama bunun çaresi mutlaka vardır.
10 Yorumla
4 ayGenç sporcu bir erkekle fb ol mesela ister miydin üst üste 2 posta yemeyi
11 Yorumla- 4 ay
Cevapp
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
4 ayPerformansı düşük erkektir ne olacak
40 Yorumla
4 ayyetersiz olduğunu ve partnerine layık olmadığını düşünebilir
00 Yorumla
4 ayO ne demek şimdi? Konuyu açar mısınız, tam anlayamadım.
00 Yorumla
4 ayberbat histir ama sorunu gurur meselesi yapmak da mallık
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası