Cinsel Yaşam Sekste partnerinin yaşı önemli mi sence? (Sayfa 2) nirhamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 115 Sekste partnerinin yaşı önemli mi sence? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
Feverish Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 83% 4 ay Önemli 2 7 Yorumla SertKaan 4 ay @Feverish senin için kaç aralığında olmalı Yorumla Feverish 4 ay Max 35 Yorumla SertKaan 4 ay başka ne gibi kriterin olurdu mesela seçme şansın olsa Yorumla Feverish 4 ay seninle burada onun konusmasını yapamam Yorumla SertKaan 4 ay saygı duyarım :) Yorumla Murat3469 4 ay Kaç olmasını istersin. 38. Nasıl Yorumla Sedat272727 4 ay Çok mu önemli Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence degil amasyada 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. E tabi.. 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
Mr_Director Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. olgun sevmesi önemli 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. 25 ten az olmasın... 0 0 Yorumla
Aslan1806 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı. Evet önemli 0 0 Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 878 cevap paylaştı. Sence 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Önemli 0 0 Yorumla
MelekHanimm Takip Et Xper 4 Yaş: 26 4 ay Hayır 1 8 Yorumla mrtbey38 4 ay Pardon sizin yaşınız doğrumu @MelekHanimm Yorumla MelekHanimm 4 ay 25 doğrusu Yorumla mrtbey38 4 ay Hmm, evlimsniz? Yorumla MelekHanimm 4 ay Durumum pek öyle değil Yorumla mrtbey38 4 ay Detaylı konusmk istedim ama mesaj kapalı☹️ Yorumla MelekHanimm 4 ay Erkeklerden hoşlanmıyorum Yorumla mrtbey38 4 ay Anladım pardon. Yorumla Omer2730 4 ay Melek hanım biseks misiniz? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Olgun olsun o daha güzel... 45 - 55
Önemli değil her yaşın ayrı fantezisi var
Önemli
@Feverish senin için kaç aralığında olmalı
Max 35
başka ne gibi kriterin olurdu mesela seçme şansın olsa
seninle burada onun konusmasını yapamam
saygı duyarım :)
Kaç olmasını istersin. 38. Nasıl
Çok mu önemli
Olgun olması önemli tecrübesizin değeri yok
Bence deneyimi ve tecrübesi daha onemli
Elbette önemli
Hiç de değil mk
Bence degil amasyada
Önemli tabi ki
18-50 arası problem değil
Elbette çocuklar ve teyzeler hariç
E tabi..
Seviliyorsa önemi yok bence
Hayır
Değil
olgun sevmesi önemli
Evett
25 ten az olmasın...
Önemli çocuk avutmayalım
Yaşın önemi yok uyum önemli ama çocukta olmaz
Evet önemli
önemli
Değil😎 sen kaç yaşındasın, partnerin kaç yaşında?
Sence
Önemli
Bence çok önemli
Önemli
Yokk
Kesinlikle yok, uyum önemli
Evet benim için önemli
Hayır
Pardon sizin yaşınız doğrumu @MelekHanimm
25 doğrusu
Hmm, evlimsniz?
Durumum pek öyle değil