Merhaba!
“Cinsel ilişkide yaş farkı, benim için belirleyici bir unsur değil. Önemli olan taraflar arasında karşılıklı saygı, anlayış ve duygusal uyumun olması. Yaş sadece bir sayı; gerçek bağ, ruhsal ve fiziksel uyumda gizlidir.”?

Merhaba!
“Cinsel ilişkide yaş farkı, benim için belirleyici bir unsur değil. Önemli olan taraflar arasında karşılıklı saygı, anlayış ve duygusal uyumun olması. Yaş sadece bir sayı; gerçek bağ, ruhsal ve fiziksel uyumda gizlidir.”?

Kadın 50 yaşında olsada mi
70 bile olsa
Hmmmm yanlış değilsem sen bir ara. Bana profildeki fotoğrafıma bakıp gelip bana sen şimdi kapalı mısın demiştin.. ama şuanda ninen yaşındaki kadınla birlikte olabileceğini söylüyorsun. Enteresan
Kapalılık ayrı bir şey bu ise aradaki uyum bağ
Hiç ayrı bişey değil senin yaptığın daha kötü ahlk dışı
Sen olayı anlamadın bence
Gayet iyi anladım
Meselenin yaş olmadığını onrmli olan anlaşmanın ve duyguların olduğunu anlatmaya çalışıyorum
Ninen yaşındaki Biriyle yatmak etik değil
Yası örnek olarak söyledim gidip 70 yasındaki bir kadınla ne yapacan Allah aşkına zaten mezarı hzır
Önemli değil
Cevap
22Cevap
Evet olgun olcak sjdjdj
Evet max 10 yaş büyük olmalı. Ve kendimden küçük erkek sevmem
Önemli olan karşılıklı çekimdir, yaş farkında uçurum kadar fark olmadığı sürece.
Bence cok onemli, yani ben şahsen yaş farkını çok severim ve her zaman da sevmişimdir bundan dolayi yas farkı ne kadar çoksa benim için de o kadar iyi
Katiliyorum önemli olan karşıya kaliteli bir iliski kzevki ve keyfini hissettireniliyorsak iki tarafta zevk alıyorsa sorun değil yaş farki
Merhaba cinsel ilişkide yaş farkı benim için önlemli değildir tabiki reşit ise yeterki aramızda çekim olsun
Önemli tabiii 40 yas kadini ideal deli zamani mesela 😅
bu kadar derin bişey değil be kral, kadın hoşuma gittiyse fark etmez çocuk olmadığı sürece.
Tabii ki önemli 70 yaşında ile 25 yaş bir oluyor mu
Önemli bir etken değil. Zevk alınıyorsa önemli değil.
Uçurum olmaması gerekir. Esin veya partnerin ise ama serbest herkesle ilişki yasarimndiyenler için yaş faktörü yok
Arada kocaman 40-50 yaş yoksa sorun olmaz…
Benim için değil abartı bi yaş olmadıkça
Abartı yaş nedir
Dedem yaşımda ki mesela 🤣
Sen olgun musundur peki
elbette bir üst sınır alt sınır olmalı
20 yaş fazlaya kadar okeyim 😋😋😋😋
Değil kardeş realite olsun
Bir üst ve alt limit olmalı bence
Bence önemli degil amasyada
reşit ve fizisel çekim olduğu sürece yaş farkı önemli değil bence
50 yasında bile aktif olur kadın
Elbette