Merhaba!
Bence cinsel ilişkide yaş farkı çok da önemli değil, asıl mesele iki kişinin uyumu ve birbirini anlayabilmesi?

Merhaba!
Bence cinsel ilişkide yaş farkı çok da önemli değil, asıl mesele iki kişinin uyumu ve birbirini anlayabilmesi?

Kanka yaş farkı tek başına çok şey ifade etmez.
Asıl önemli olan uyum, istek ve birbirini anlamaktır.
Yaş sadece rakam, zevk ve bağ ise gerçek ölçüdür 😉🔥
Bence yaş farklı önemli en azından erkek kadından daha büyük olmalı ki daha olgun olsun ve kadını anlasın ve yönetsin 🤷♀️ ben öyle düşünüyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum
Onun dışında en fazla 7 8 yaş farkı iyidir
Yaşlar denkse nasıl olur
@meraklıbirpandaa eğer erkek kadından olgun ise olabilir ama değil ise o evlilik zehir gibi geçer
Evli miydiniz
@meraklıbirpandaa değilim
Bir şey daha sormuştum ama silinmiş
@meraklıbirpandaa ne sordun
Tekrar yazarsam hesabı sildirmeyelim şikayet ediyor birisi sanırım
@meraklıbirpandaa anlamadım
@meraklıbirpandaa heee anladım yok gizliyim zaten birine yazmak istesem yorumu açık birkirdim doğru bir işlem ama alındı iletişim amcası bir yorum
Siliniyor yazamıyorum
@meraklıbirpandaa yazma zaten
Bu görsel sübyancılık bence. Yaşı yaşına olmalı.
Sübyancılık ile alakası nedir
Yani atıyorum 30 ila 40, 45 olabilir. Ama daha yeni bir ergen bireyle, olgun bir bireyin birlikte olması benim adıma ki keza etik açılardan da sübyancılıktır. 18, 19 yaşındaki cinsiyet gerektirmeksizin birisinin 35, 40 yaşındaki birisiyle cinsel birlikteliği azgınlıktır. Hormonlardır. Aklı başında yapılan bir davranış değildir. Onun dışında atıyorum. 25, 35 olabilir. Çünkü reşit yaşa gelmiş bireyler ve aklı oturmuş iki kişidir. Ve dikkat çekerim de cinsiyet belirtmiyorum bile.
Cinsiyet onemsiz zaten görseli internette gördüm aklıma böyle bir soru geldi bende aşırı yaşa takılırım
Bak görselden yola çıkarsak eğer erkek bence 22 yaslarında olsaydı seks acısından ben sorun görmezdim
Senin yaşını bilmiyorum ama bence 22 yaş üstünden sonra arada 10 yaş olması bile benim için normal ama tabi olgunluk ve düşünceler önemli
Meseka sana 22 yas ile 35 yas aradı gayet uygun tabi kişilerin zevki kararı ayrı bir şey
Olabilir.
Yaşa değil de partnere bakarım ben.
Dimi iyi olması önemli
Evet
Cevap
8Cevap
Önemli değil uyum olsun yeter
Yaş farkı biraz göreceli bir kavram. En alt sınır önemli çünkü pedofili durumu ortaya çıkıyor.
Haklısın
Hiçbir önemi yok. Sadece tecrübe ve tecrübesizlik
Yatakta yaş ve boylar eşitlenir
Sanmam
Yaşı küçük olan canım değilse sorun olmaz
Önemsiz olan beğeni ve Haz
Yatakta Hersey esittir
Olgunlarsa tamam dir
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.