Sevgilim beni gerçekten seviyor mu yoksa sadece cinsel olarak mı arzuluyor?

Sevgilimle 4 senedir birbirimizi tanıyoruz ve 1 senedir sevgiliyizbundan öncede ilk tanıştığımız sene 8 ay sevgili kalmıştık ilk askerdeyken kötü olduğunu söyledi bana anlatamadığını bende buyur anlat aramızda gizli saklı olmasın diyince elinde olmadan kendini beni düşlerken bulduğunu söyledi utana sıkıla gözümün önünden gitmiyorsun felan dedi askerden döndü ilk 2 buluşmada herhangi bir aşırı yanaşması olmadı ama ondan sonra öpuşmek istedi ilk reddettim ama oldu bir şekilde ufak öpuşme şimdi her başbaşa kalışımızda direk dudağıma yapışıyor bunu yaparken hep soruyor istemiyorsan asla yapmam diye ama bu 2 seferdir öyle ufak bir öpme değil baya baya öpüyor ve öperken nefes nefese kalıyor kalbi hızla atıyor bana bakışları bile değişiyor bayık bakıyor resmen kendinden geçiyor eli bir kere yanlışlıkla göğsüme gitti bende elimle indirdim yavaşça hemen özür diledi bir daha öyle girişimi olmadıda öpuştukten sonra tamamen kendinden geçmiş oluyor ve ben çok fena oldum diyor beni ailesiylede tanıştırdı ama acaba kendimi kullandırtıyormuyum diyede düşünüyorum sizce normal mi

Sevgilim beni gerçekten seviyor mu yoksa sadece cinsel olarak mı arzuluyor?