Sevgilim beni gerçekten seviyor mu yoksa cinsellik mi istiyor emin değilim ne yapabilirim?

Yaşadığımız tek yakınlaşma arabada falan öpüşmek. Arka koltukta değil ama. Aramızda da mesafe var yani. Libidosu biraz yüksek öpüşürken eliyle kalçama falan dokunmaya çalışıyor ama zaptediyorum. Cinselliğe yönlendiren herhangi bir hareketi olmadı. O an yükseldiği için kendini de pek kontrol edemiyor gibi. Yalnızca bir kez kalçama doğru eli taytımın içine girer gibi oldu hemen uyardım bir daha da yapmadı. Herhangi bir yere davet etme eve gitme durumu olmadı. Ama tatile gitmek istediğini söylediği oldu, ben de aynı odada kalmam dedim. Biz onunla reelde tanıştık beni güzelliğim, ağırbaşlı ve oturaklı oluşum için tanımak istedi. Sonra instagramdan ekleştik. Instagramda elbise etek giydiğim fotolar var. Böyle davranmasının sebebinin Instagram fotolarım biraz rahat diye acaba başta gerçekten duygusal şeyler hissedip sonradan benimle cinsellik mi düşündü diye kafaya takıyorum. Tatile gitme fikri de ortaya attı birkaç kez ben sıcak bakmadım ayrı odalarda olursa belki falan dedim. Sizce bakış açısı nasıl? Eğer böyleyse çok üzülürüm. Çünkü ben cinsellik yaşamak isteyen birisi değilim. Lütfen içtenlikle cevap verin.

Sevgilim beni gerçekten seviyor mu yoksa cinsellik mi istiyor emin değilim ne yapabilirim?