Nasıl dindar bu sen bunu biliyorsan demekki bu dinle değil alttaki ile alakalı eğer sana benimde ihtiyacım var diyorsa dümendir sjsjsjs kendi başına yapsın sen yokken ne yapıyordu 😂
Bastırır da psikolojisini de bozar sonra. Belki insanlar kızacak ama cinselliği o kadar bastırmak psikoloji bozuyor, marifet değil zararlı bir şey. Sana zaten ben yapmıyorum falan dese de yapıyordur inanma he de geç. En sağlıklısı herkesin yaptığını farz etmek.
Evet benim yakınlarım var öyle o isteği getirecek hatirlaticak sebeplerden uzak duruyo. mesela. gozune. cok dikkat eder kadınlarla klmjatap. olmaz pek çok edepli biri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Nasıl dindar bu sen bunu biliyorsan demekki bu dinle değil alttaki ile alakalı eğer sana benimde ihtiyacım var diyorsa dümendir sjsjsjs kendi başına yapsın sen yokken ne yapıyordu 😂
Hayır, dindarların testisleri yok, boşalamıyorlar.
😂onu demek istemedim. Mesela günah diye bastırabilir mi
Bastırır da psikolojisini de bozar sonra. Belki insanlar kızacak ama cinselliği o kadar bastırmak psikoloji bozuyor, marifet değil zararlı bir şey. Sana zaten ben yapmıyorum falan dese de yapıyordur inanma he de geç. En sağlıklısı herkesin yaptığını farz etmek.
Boşalması seni rahatsız ediyor mu onu anlamadım boşalsın ne var bunda. Ayrıca isteyerek yapmasa bile rüyada boşalır zaten istemdışı
Bunu manuel olarak yapmadığı zaman otomatik olarak vücut yapıyor zaten.
Yani istese de tutamaz öyle mi
Hayır gece uyurken birden uyanabilir.
Tabikide dindar olanlar bosalmiyormu anlamadim
Kadınlar kendini tutabilir ama erkekte bu yok
Çok zor kendine hakim olur nadirdir yani kendini tutan
Kendi yapmasa bile illaki rüyasın da boşalır.
Oda insan aynı duygular imdada var ama. bazilari. tutuyor. gercektende
İsteyen tutabiliyor mu aslında onu sormak istedim
Evet benim yakınlarım var öyle o isteği getirecek hatirlaticak sebeplerden uzak duruyo. mesela. gozune. cok dikkat eder kadınlarla klmjatap. olmaz pek çok edepli biri
Ne farkederki erkek dediğin nşraz geç gelecek erken boşalma nedşr ratmin etmezki o birde boşaldığında inerse vay haline
Tabi boşalmadan. rahatlama olmazki
Gerekir. Kimisi de rüya da boşalır
Ben seks yapınca bile bosalmadigim oldu
Tabi boşalması gerekli
Boşalmak önemli değil
Ne olursa olsun
Ağrı yapar, belli bir süre boşalmazsa.
E tabii ki anatomik bir ihtiyaç bu
evet tabi Şu an da keşke biri yardim etse
Evet her erkek değil her insanın
Gerekir ne farkeder ne olduğu
Bastırabilir mi bunu
Bir yere kadar
O insan deilmi
Evet istemli veya istemsiz oluyor
Gerekir illkali
Ne kadar sürede bir mesela
Aslında bende dediğin durumdayım
Kendi yapmazsa rüyada boşalır
Dindar olanda hormonlar çalışmıyor ki teyze
Fizyolojik bir şey bu dinle ne alakası var.
Elle olmazsa rüyada gece
Hasta ise boşalmaz
Gerekir
Günah mı ki
Evet olması gerekır
Fizyolojik olay zaten evet
Ne...
Evet gerekir
Sen mi yapacaksın
Evett