Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla erkek olan kişi bana kalırsa enerjisini atıyordur, hem zaten en istediği bir şeye bu kızlar bu kadar kolay sundukları için Milyon TL harcayan erkeğin aklından şüphe ederler.
Ne de olsa hiç bir masrafa girmeden istediğini alıyor.
Onun için Kızlar, Evlilik dışı cinsellik yaşamayın. Bizim kültürde böyle bir şey yoktur. Lütfen yapmayınnnnnnnnnnnnn011 Yorumla
Soran4 ayEninde sonunda evlenip harcayacak yine o parayı ama
Soran4 ayBüyük konuşmayın Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
- 4 ay
Aminnn, büyük konuşmak istemiyorum zaten. Farkındalık oluşturmaya çalışıyorum. Bu yeni nesil tamamen bilinçsizce, yarını hiç hesap etmeden istediğini yapıyor. Yarın ağlamaya hakkı yok bunların.
insanların kendine göre doğrusu olmaz, Doğru 1 tanedir o da Doğru olandır. Sana göre bana göre doğru olmaz.
Ben sözü senin için kullanmadım, KS sayesinde insanlardan nefret etmeye başladım. Ülkem ne hale gelmiş, Aile hayatımızla iyi oynamışlar. Bi 50 sene sonra full Ahlaksız millet olacak. Bir anda bozulmaz zaten ama şu an bozulma tavan yapmış, 50 seneye bile kalmaz. Yazık oldu milletimize.
Soran4 ayÇoktan bozuldu maalesef artık evlenen kimse bakir bakire değil
Soran4 ayKim merak ettim
- 4 ay
Hani bir söz var ya duymuşsundur. Kadınların düşmanı yine kadındır diye...
Bu kızlarda veren olmazsa erkekler de gidecek yer bulamazlar. Yani bunun önünü yine sizin cinsiniz açıyor. Eskiden bizim kızlar iffetliydi. Şimdikiler için aynını söyleyemiyorum. Sebebi kızların kendisidir. Her şeyin mahvolmasına sebep.
Soran4 ayHayır yanlışınız var şimdili erkekler de cinsellik olmadan ilişki yürütmüyor buna sürüklüyor
- 4 ay
işte Onlar sizi mecbur bırakıyor, Erkeklerin suçu yok, tüm suç veren kızlarda. Bir kaç kişi bu işi başlattı, sonra sanki sistem böyleymiş de siz yanlış yapıyomuşsunuz olayı olmaya başladı.
Yaa düşünemiyorum yaa bi kızın onun bunun altından çıkıp ötekinin altında olmayı. Kafam beynim almıyor. Genel evden tek farkı sayısı oraya göre daha az olması. Acayip iğrenç bir durum bu...
Erkekler diyorsun ama ben kimsenin kızına göz dikmedim, kimseyle bir şey yaşamadım. Şimdikiler hamile bile kalıyor. Allahım ne günlere kaldık yaaaa. Sakın erkeklere suç atmayın, tüm kusur kızlarda. Yapmasalar erkekler kime gidecek?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
4 ayBen evliyim ve gece kulübünde başka kadınlarla sevişiyom. Karımın ruhu bile duymuyor. Evde çocuk bakıyor garibim. 😂
00 YorumlaBende şu beynin tedavisi vsemı onu merak ediyorum millet evli sevgili vs bunların seks haystını merak etmek ne
00 Yorumla
4 ayBence düşünmezler düşünseler bile evlilikleri mutlu devam etmez
04 Yorumla
Soran4 ayNedne ki
- 4 ay
Çünkü evlilikte yaşaması gereken şeyleri evlilik öncesi yaşıyorlar evliliğe bir şey bırakmıyorlar o yğzden tatsız sıkıcı geliyor ve erkenden boşamıyorlar
Soran4 ayYani evlenme amacı sadece cinsellik ise devam etmez doğru
- 4 ay
Onu demek istemedim mesela benim hiç kız arkadaşım olmadı kız eli de tutmadım evlilik benim için zevkli geçer çünkü ilk defa bir kızla yan yana geleceksin sadece cinsellik değil diğer tüm yapmak istediklerini evlilikte yapacaksın istediğin zaman ama sevgililikte yaparsan sıkılırsın başkasına kaçarsın zaten günümüzde erken boşanmlar çoğaldı
- Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı.
4 ayEvliliklerde bile çok nadir düzenli sevişme ve cinsellik
00 Yorumla Tabi ki düşünür neden olmasın
11 YorumlaNeden düşünmesinler ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
4 ayDüzenli senişen neden evlensin ki
02 Yorumla
Soran4 ayNeden
- 4 ay
İsteidği zaman beraber doluyor. Genelde fakrlı kişi ile evleniyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
4 ayGerek yok evliliğe
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Düşünceler bir çoğu evlenir zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBence hayır. Artık alışkanlık ilmustur. Sen hiç seviştin mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
4 ayDüşünen de var düşünmeyen de
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayZamanla kaçınılmaz olur zaten🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayHayır nıye evlensin ki
00 Yorumla
4 ayDüşünende vardır düşünmeyende
00 Yorumla
4 aysenin sevgilin var mı
00 Yorumla
4 ayEderler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yarısı değil
00 YorumlaGünah günah yapmayin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Zannetmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
4 aySen evli misin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayHerkes değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 393 cevap paylaştı.
4 ayHayır cinki Geek yok
00 Yorumla
4 ayBen düşünmem sjssjjs
00 Yorumla
4 ayZorrr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayFb modu
02 Yorumla
Soran4 ayNe alaka yıllardır sevgili olanlar var
Cevap sahibi4 ayPompa işte
Gizli Üye(18-24)4 ayDeğişir
00 Yorumla