Biraz cinsel icerikli bi soru olucak lutfen rahatsiz oluyorsaniz okumayin.
Sevgilimle haftada birkac kere beraber oluyoruz ama her seferinde bi kere yapiyor ben ikinciyi istedigimde ben yoruldum, surekli olmaz, ztn kimse 2-3 kere yapamaz onlar yalan uydurma falan diyor ben baska biriyle beraber olmadıgım icin de inandırmaya calisiyor ama sorun bende mi bilemiyorum artik, her beraberlik öncesi sacimi makyajımı yaparim camasirlarimi özenle secerim sırf ikimiz de mutlu olalim diye ama o hic özenmez. M*syoner yaparken de sürekli ben yoruldm diyor ya da ben kucagına geleyim dedigimde de ben tasıyamam agırsın diyor öyle demesi gercekten zoruma gitti 49 kilo civarı biriyim ama gercekten assagılanmıs hissediyorum ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sana şunu söyleyeyim 2-3 yapamazsın diyen sevgilim beni çağırsın seninle de beni yalnız bıraksın 4'ü yapamazsam hiçbir şey demiyorum madem bu kadar güveniyor kendine çağırsın beni Senin benimle serbest bıraksın Bana 3 saatte zaman versin Bu kadar iddialı konuşurum
01 Yorumla- 4 ay
Bak 3 saatte 4 sefer ilişki yaşama garantisi 4 seferin 4'ünde farklı pozisyon ve ister misyoner isterim Koçak 49 kilo kızı kucağına taşıyamayan erkek bir zahmet o kızı kirletmesin ya böyle canımsın yatağında rezil oluyorsunuz var ya her ilişki için makyaj yapıp özel giyinen bir kızı Hani hiç yoksa En azından üçüncüyü yapması gerekir
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)4 ayBir konuda doğru, erkekler biz kızlardan farklı olarak hemen ikinciyi üçüncüyü yapamıyorlar. Tekrar ön sevişme yapıp onu kıvama getirmen gerekiyor. Ama cinsellik sırasında durmadan ben yoruldum, üstüme çıkma ağırsın falan demesi çekilir çile değil o an zevkten insan ne yaptığını bilmiyor. Birbirine tokat atan, yatak kıran var yani. Hem 48 kiloya ağır demesi de ayrı bir komedi kendisi zargana heralde
22 Yorumla
Soran4 ayAskim inan bana ben ondan cok caba sarf ediyorum ama onda tık yok ve agırsın falan demesi cok zoruma gitti
Cevap sahibi4 ayOnunla konuşmalısın bunu. Aranızda olan bir şey, neyden rahatsız oluyorsan, neyden hoşlandığını vs. dile getir. Yoksa bu böyle devam eder
Gizli Üye(25-29)4 ayBir zamanlar evli bir kadınla sevgili olmuştum kadın 45 yaşında ama oda senin gibi bu güne kadar hiç 2 defa yapamamış kocası oda ona yalan söylemiş kadında inanmış ben kadınla görüntülü görüşme yaparken 2 defa üst üste mastürbasyon yaparak boşalınca kadın şok oldu demek ki çocukta iş yok sen bana gel ben değil 2 defa seni bayıltana kadar skrim aşkım 😊😘🥰🌹
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 985 cevap paylaştı. Of bu ne ya böyle nazlı erkek mi olur. Onu yapmam bunu yapmam. Tam bir prenses erkek. Asıl ikincide zevk alınır daha uzun sürer. Hiç mi bir şey bilmiyor bu prenses erkek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
30Cevap
4 ayBenim rekorum 6, sen o sevgilim dediğin dümbüğü değiştir, kendini o’na harcatıp zamanını ve cinselliğini heba etme, seni zirvelere çıkaracak uçuracak birini bul hemen.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı.
4 ayYapabilir ama tecrube ve istek onemli. Erken bosalma sorunu varsa ciddi bir sorun. Krem falan kullaniyormu
02 Yorumla
Soran4 ayDoktora gidelim demeye getirdim lafı ben konusmadan reddetti
- 4 ay
Doktorluk pek bisey yok geciktirici krem bu isi cozer
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ayrıl biz en son yaptığımız da 5 olmuştu bi gecede ikinciyi yapmamak nedir ya ayrıca tek pozisyon ile ilişki olmaz ki ya 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Ağırsın ne demek ne kadar kırıcı ya sırf yapmak için yapıyor resmen bencil bayağı
04 Yorumla
Soran4 ayGercekten cok zoruma gitti kac gündür bunu düsünüyorum
Soran4 ayAma seviyorum
4 aybenimle birlikte olsan yeter artık dersin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayDoğru söylüyor burada şimdi sana 3/5 çakarım diyenler olacakdır onlara aldanma onlar daha adam akıllı girmeden boşalan tiplerdir yani bir bile yapamayan klavye vamyasi onlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ay20li yaslar icin tuhaf, 1 saat kadar ara verip deneyebilirsin. Her gun yapip 1. nin suresini uzatabilirsin
10 YorumlaNasıl ikinciyi yapmıyor ya hani tamam birinciyi yaptı aradan belli bir süre sonra gittikten sonra tekrar kalkmıyor mu
05 Yorumla
Soran4 ayKalkmiyor ben deneyelim diye ısrar ettigimde de kiziyor sürekli olmaz ztn diyr
Soran4 ay2-3 dk
Soran4 ayOnunki 2-3 dk
Gizli Üye(30-35)4 ayYanlış anlama ama sevgilin biraz tırt. Kaç yaşın da?
02 Yorumla
Soran4 ay20li yaşlardayız
Cevap sahibi4 ayİlk i kç dk sürüyor?
Gizli Üye(30-35)4 ayAçıkca 2 olması gerekir,
49 kilo isen o kaç kilo ki seni taşıyamıyor
02 Yorumla
Soran4 ayBen 49
O 67 civarı
Cevap sahibi4 ayolması gerekiyor, seni taşır neden sana bu kadar soğuk yapıyor
4 ayseninle sadece ihtiyacını karşılamak için beraber oluyor zevkini aldıktan sonra da istemiyor yoksa tutkulu bir ilişkide İki veya üç en az olmalı olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySenin sevgilinin bu yaşta pili bitmiş. Ben duz duvara tırmanıyordum😂
00 Yorumla
4 ayBazı erkekler cinselliği ön planda tutmaz yani çok düşkün değildir ve biraz da kırıcı konuşmuş. Eğer senin için bu ön plandaysa geleceğiniz ayrılık
00 Yorumla
4 ayYani çok garip nasıl erkek o ben 3 yapıyorum ve birini kucakta yapıyorum kesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Süre ne kadar peki
02 Yorumla
Soran4 ayOnun 2-3dk ben gelemiyorm maalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
4 ay49 kiloya göre boyun kaç
04 Yorumla
Soran4 ay1.69 belki 70
- 4 ay
güzel bir vücudun varmış. kıymet bilmeli bence. burcun nedir
Soran4 ayAkrep
- 4 ay
o zaman burcunun hakkını veriyorsun. okuyor olmalısın?
Sebebi seni çok yüksek derece de arzulamıyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı.
4 ay8 yaptığım oldu :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayÇok bi beklenti içinde olma sevgilinden
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen normalsin. Erkeğin olacak kişi anormal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
4 ayYapamıyormu
03 Yorumla
Soran4 ayEr*ksiyon olamiyor
- 4 ay
Hiçmi olamıyor hepmi 1
- 4 ay
Birde iyimi bari
Yapanı mı isterdin🙃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Prenses erkekmis o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ay4 plus biri mi senin sevgilinde yorulup bırakıyor
04 Yorumla