Kendim usten olmuyor sevgilim yoruldum birazda sen gec diyor ben gecip yapamayinca sinirleniyor kendim ustune oturamiyorum hem huylaniyorum hemde aciycak diye korkudan cesaret edemiyorum. hep alta olmak istiyorum napabiliriz? Benim gibi var mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi şöyle yapabilirsin mesela bir tane yastık al zaten üstüne oturmak diye bir şey yoktu böyle bir saçmalık olamaz sadece oturmazsın aslında penis vajinaya girer sen onun üstünde böyle git gel yaparsın sadece hani zıplamak diye bir şey yoktur oturmak diye de bir şey oldu mesela bacaklarının arasına yastık al sürtün anlatabiliyor muyum ileri geri sanki böyle at sürüyormuş gibi düşün tamam mı daha sonra alışacaksın zaten farkında olmadan.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bir söz var aklıma gelen alamıcağın yar…ın üstüne oturma diye 😂😂😂 sende oturma madem öyle
40 YorumlaBunu açmak çok zor değil. Farklı yöntemlerle alıştıra alıştıra yapabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılKendi isteği ama öyle tepki vermesi garip kendi çok mu ilişki yaşamış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAltta nasılsın. İyi kökleyemiyor mu nasıl dayanıyosun ozmn
08 Yorumla
Soran+1 yılDayaniyorum bi sekil kendim cesaret edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇekingen misin ondan mı acaba 🙄
Soran+1 yılOlabilir yeni bide alisamadim daha
Cevap sahibi+1 yılHee yeni mi başladın ilişki yaşamaya. Dediğim gibi çekiniyosundur. Yoksa altta dayanıyosan üstte rahat zıplarsın. Yaşlarınız kaç ki
Soran+1 yıluste kendime kiyamiyorum pskiolojik olarak ondan oluyor😅 21 o 27
Cevap sahibi+1 yılZaten kadın heleki üstte olmak istrmiyosa kadını üste almak nedir ya. Erkek kontrol kendinde olsun ister 😅Yeni başladın ilişki yaşamaya ama cidden iyi köklese dayanabiliyor musun😃Çok bağırma oluyor mu ki
Soran+1 yılDaynmaya calisiyorum iste o zaten kafasina gore yapiyor hic ben umrunda degilim ki aglasamda sizlasamda umru disi
Cevap sahibi+1 yılSeninki seksi bilmiyor ondan olabilir mi. Bağırtmayı sever erkek o zevki aldı mı duramaz. Ama kızı hazırlama süreci olur öpüşme sevişme ile beraber. Kızın neyi sevdiği sevmediğini de kafasında tartar. Ona göre sevişmeye yön verir. Ben yoruldum devam et denmez. Uygun pozisyon bulunur. Çıkarırsın yalar yutardın kızı. Dediğim gbi kızında istediklerini önceden bilir. Yatakta ona göre hareket edersen ilerleyen anlarda bağırtsan ağlatsanda haz alır bundan kız
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Allah başka dert vermesin 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yavaş yavaş dene.. zamanla alışırsın..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Biraz p*rno. izle taktik al
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılZaten altta kal onda hata yerin altt
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu kprkunu yeniğdenemelerle atlamalısın
00 Yorumla
+1 yılFarklı pozisyonlar deneyin
00 Yorumla
+1 yılNiye kendini ezdiriyorsun?
00 YorumlaIçin fesatmis onu anladım :D
00 Yorumlahanginiz daha dolgun
02 Yorumla
Soran+1 yılkilo olarak erkek olarak o daha fazla tabikide
Alışkın değilsin
00 YorumlaTek derdiniz bu 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya çık zıpla iste