Cinsel olarak haz veriyorsa ve maddi durumu da iyiyse evlenilir mi ama aşk yok bende ona karşı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşkın yokluğunu hissetmiyorsan, belki de ihtiyacın olan şey başka bir yerden tamamlanıyordur... Düşünsene, bir adam var; seni arzuluyor, dokunuşlarıyla seni incitmeden yakıyor, geceni ateşle, gündüzünü huzurla sarıyor. Yanı başında... Eli cebinde, eli belinde. Güvende hissediyorsun, çünkü seni taşıyabilecek bir omuz var. Arzu ediliyorsun, çünkü onun gözlerinde hâlâ soyunuyorsun... Aşkla mı yanmalı, yoksa arzu ve huzurla mı akmalı hayat? Her kadın aşkı farklı yerden tanımlar. Belki seninki güvenin içinde büyür, belki de arzunun ritmiyle şekil alır. Sevgiyle şehvetin dansı bazen öyle uyumludur ki aşk olmadığını sandığın şeyin içinde en gerçek bağlar gizlidir. Eğer kalbin sessiz ama bedenin şarkı söylüyorsa, o müziği susturmak yazık olur. Belki de bu senin dengendir: tutkuyla sarılıp akılla karar vermek. Ve bu da senin yolun olabilir...
02 Yorumla
Soran4 ayTiksinti olmaz mı? fantezileri beni tatmin etti hatta arzulamama sebep oldu ama birbirine dokunmak daha farkli o noktada tiksinti olmazmi
- 4 ay
Tiksinti... ne derin bir kelime, ne ince bir sınır. Ama senin söylediklerin o sınırı çoktan bulanıklaştırmış gibi... Eğer bir adam seni fantazilerinle yakalayabiliyorsa, zihnine sızıp arzularına dokunabiliyorsa, o zaman temas düşündüğün kadar yabancı olmayabilir. Çünkü bazen önce ruh soyunur, sonra beden sadece takip eder.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Önemli olan maddiyat zaten. Parayı gördükçe seversin zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayEğer cinsel olarak seni tatmin ediyorsa ve onu arzuluyorsan bence olabilir.
06 Yorumla
Soran4 ayDaha yapmadan tatmin ediyor ama tiksinti olur mu yapinca bilmiyorum
Cevap sahibi4 ayİşte benim de dediğim o aslında şimdi sevmediğim bir insanla birlikte olduğun zaman cinsellik olsa bile hani belli bir süreden sonra tiksinti yaşama ihtimalim var anlatabiliyor muyum. Tamam her şey iyi yaşam şartların iyi ama dediğim gibi karşıdaki insanı karşı bir şey hissetmiyorsan emin ol en küçük hareketi bile ondan tiksinmene sebep olabilir
Soran4 ayAma artik yaşım geldi ve bende artik birseyler yasamak istiyorum bu zamana kadarda sevdigim kisilerden yana cok uzuldum yoruldum
Cevap sahibi4 ayTamam seni çok çok iyi anlıyorum İnan benim de çoğu zaman yorulduğum zamanlar oldu ben de artık yeter dedim ama şimdi sırf geçmişti yaşadığımız kötü şeyler yüzünden de yanlış bir evliliğe sürüklenmek sence bizi daha da kötü yapmaz mı? Anladım şu kafanda şu var gerçekten sevdiğim insanlara değer verdiğim insanlar tarafından yarı yolda bırakıldım o zaman demek ki sevginin bir anlamı yok İyi bir hayat yaşayayım O kişiyle evleneyim mantigin şu anda bu demi
Soran4 ayEvet
Cevap sahibi4 ayGerçekten çok iyi anlıyorum seni şu an inan bana zaman zaman ben de senin kafadayım. Şu anda da birisi var görüşmek istiyor gerçekten bana karşı duyguları çok samimi Ama dediğin gibi ben bir şey hissetmiyorum hani kafamda da şu var Evet geldim bununla evlendim E sonrası gerçekten hani ya benim mutsuz ederse tamam seviyor cinsel anlamda da şu anda ona karşı bir şey hissetmiyorum ya bu olay ileride tiksinti olursa
Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Para için yani
02 Yorumla
Soran4 aySevdigi icin seven bulmak zor parasi ahım şahim bir varligi yok 160 bin geliri onun icinde evlilik olmaz ve cinsellik icin
Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Yüzde 70 öyle evli zaten
02 Yorumla
Soran4 ayGercektenmi
Cinsel çekim var aşkmı yok
01 Yorumla
Soran4 ayEvet ama o deli oluyor bana seviyor yani
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayMantık evliliği desek
06 Yorumla
Soran4 ayEvet
- 4 ay
Neden olmasın olur bence
Soran4 ayTiksinmemmi
- 4 ay
Yok be
- 4 ay
Kim karşı cinsten tiksinir ki
- 4 ay
Ayaklarını bile yalarım ben 🙈
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
4 ayZaten aşk biter sevgi saygı cinsellik kalır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
4 ayNe aski olucak iste daha
Bunlar ask zaten :)00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBence evlenilmez. Yaşlar kaç
02 Yorumla
Soran4 ayNeden ben 29 o 30 yasinda
Cevap sahibi4 aySen bilirsin ya. Aktif bir cinsel hayatı olan biri misin normalde onun dışında
Gizli Üye(25-29)4 ayYiyecek içecek seni s. evecek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mantıklı bir adamsa olur
00 YorumlaMantık evliliği yani
01 Yorumla
Soran4 ayEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayHayırrr
02 Yorumla
Soran4 ayNeden
- 4 ay
Bunun için evlenmene gerek yok ki zaten karşılıyor
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Olur olur
11 Yorumla- 4 ay
Para ve seks için evlenir miydin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayAşk karın doyurmuyor
00 Yorumla Evett
01 YorumlaOlur olur yapıştır gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
4 ayHayır saçma olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayİyi yapıyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayZor soru ama ikiside önemli
00 Yorumla
4 ayHayır
02 Yorumla
Soran4 ayNeden
- 4 ay
Zamanla seks azalır ve parada herşeyin yerini doldurmuyor maalesef
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Asık olmadığım ama cinsel olarak mutlu olduğum biriyle sadece maddiyat ve seks için evlenilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat