+1 yılBu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Her kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen psikolojik bir durum bu yapınca sürekli istersin yapmayınca da çok fazla istek olur iki arada bir derede kalmak zor ama kararını verirken güzel düşün bence bu iş bağımlılık yapar sonra kendine dur diyemezsin adım at
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılYani Evleneceğin insanla yaşarsan daha güzel olur ama o da senin kadar temiz olsa bence güzel olur yoksa bir anlamı yok erkeğin de ilki olmalı kadının olduğu gibi o zaman anlamlı olur
10 Yorumla
+1 yılEvlendiğinde birliktelik yaşayacağını düşünerek şimdiye kadar beklediysen bence beklemeye devam et. Daha sonrasında pişman olabilirsin ama elbette seçim senin elinde, orası ayrı.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEe tabiki yaşayacaksın düşünsene 26 sene bekleyip evleniyorsun kocan çıkıyor 5 cm vah giden 26 seneye o halde
00 Yorumla Yani buradakilerin yorumuna göre hareket etmemen gerektirecek bir olgunluktasın bence içinden geleni yap
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama ne yapacağımı bilemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden sakın bir şey yapma. Sonra üzülürsün. Bu yaşa kadar korumuşsun namusunu.
222 Yorumla
Soran+1 yılYaşım çok mu büyük ki öyle bir dedin de
- +1 yıl
Yok bacım, öyle demek istemedim. Günümüz kızları daha erken yaşta tanışıyor cinsellikle. Bunu kastederek bu yaşa kadar namusunuzu koruduğunuzu vurguladım. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
Soran+1 yılYok anladım onu da sence iyi bir şey mi benim yaptığım. Artık zorlanıyorum ama
- +1 yıl
Neye zorlanıyorsunuz? Gören de bir hastalığa yakalandı zanneder sizi. Zorlanıyorum deyip de nefsinize teslim olacaksanız nasıl gezeceksiniz namusluyum diye? Babanızın, ananızın, akrabalarınızın yüzüne nasıl bakacaksınız? Sizi, nikahsız birileriyle ilişkiye girin diye mi yetiştirdiler? Kusura bakmayın ama bu millet namus üzerine yaşar. Viyana'ya kadar kese kese gittiysek, kafiri Mohaç'ta ezdiysek namus uğruna can veren yiğitler sayesinde. Atalarınızı ve İslam'ı unutup da nikahız olarak elin adamının koynuna girmek büyük bir ihanet değil mi?
Soran+1 yılevet o tarafı da doğru fakat günümüzde yapmayanlar tuhaf karşılanıyor. neden böyle sizce?
Soran+1 yılcevabınız için tebrik ederim gerçekten çok guzel açıklamışsınız
- +1 yıl
Tuhaf karşılanıyor çünkü zinanın normalleştirilmesi söz konusu. Zina normalleştikçe namuslu olanlar garipseniyor. İşte bu yüzden böyle oluyor.
Soran+1 yılsizi gibisine denk gelmek zor bu sitede. buradakiler aşırı rahat
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Yardımcı olduysam ne mutlu.
Soran+1 yılsiz ne güzel nefsinize hakimsiniz. çoğu erkrk böyle değil
- +1 yıl
Bakirim zaten. Değil ilişki, el ele bile tutuşmadım.
Soran+1 yılerkekte hiç olmaz sanardım ama helal olsun.
- +1 yıl
En büyük yiğitlik nefsine karşı olandır.
Soran+1 yılİstanbul'da yaşayan herkesi rahat sanıyorlar
- +1 yıl
Rahat sanmaktan ziyade öyle olmalarını diliyorlar. Erkeklerin bekaret önemsiz diye yaygara koparmasındaki amaç ise kızları kullanılacak duruma getirmek. Bekaret önemsiz diye yaygara koparanların çoğu da evlenirken bekaret arayacak. Olan ise bunlara kanıp da namusundan olanlara olacak.
Soran+1 yılYorumlara bakınca kizlar bile yaşa tabi diyor. Neden böyle? Herkes rahat mı bu kadar onu gectim nasil güveniyorlar belki o adam evlenmeyip birakacak
- +1 yıl
Dinsizlik almış başını gidiyor. Avrupa'da bile bu kadarı yok. Gerçi bizim millet, namus deyince işi sadece kadında arar yani biraz da kendimiz ettik, kendimiz bulduk ama yine de namusumuzu korumalıyız.
- +1 yıl
Nasıl olsa bakirelik artık önemsiz diye yaygara yapanlara inanıyorlar. Diyelim ki bekaret artık önemsiz. Niye gidip diktiriyor bu kadar kadın zarını? İşin esası şu ki takılmak için kadın arayanlara bekaret önemsiz, evlilik hedeflemeyip de sadece ilişki isteyenler için de önemsiz. Ama işler evliliğe geldi mi erkek bekaret talep ediyor. Kızlar da şaşırıp ''Hani önemsizdi?'' diye söylene söylene gidip diktiriyor. Olan bu.
Soran+1 yılEvet çoğu erkek önemi yok diyir burada çok okuyorum. Sence yalan mı söylüyorlar?
- +1 yıl
Takılmak için önemi yok ama evlenecekleri zaman ya bakire isterler ya da hiç evlenmezler. Erkeklere sakın güvenmeyin bu konuda. Hele ki bizim milletin erkeklerine hiç güvenmeyin.
Soran+1 yılAnlıyorum size bir şey sorma imkanım var mı özelden? Bakış açınız hoşuma gitti cok
- +1 yıl
Elbette, dinlemek isterim sizi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüvendiğin kişiyle yaşa yoksa o istek sana hata yaptırır
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma unutma güvenebileceğin insan çok önemli
Soran+1 yılOnu naisl. bulucamm
Cevap sahibi+1 yılBiraz konuşunca az çok anlaşılıyor sadece seks için olmasın kafa dengi filanda olsun her konuda iyi gelsin sana
Soran+1 yılUmarım yaa
Cevap sahibi+1 yılÇok mu zorlamaya başladı seni bu durum
Soran+1 yılEvet😔 sürekli aklıma geliyor gün içinde
Cevap sahibi+1 yılSeni tanıyabilir miyim merak ettim kafa dengi biriysen aşırı iyi anlaşıp güvenebileceğin biriyim
Cevap sahibi+1 yılÖnce birbirimizi tanırız hem kafan dağılır
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen ben evliliği bekledim ilerde pişmanlıpın olmasın boş ver bide millet kızlık zarı diktirmekle uğraşıyor sonra
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de istiyorum ama evleneceğim biriyle olur benim olmayacak biriyle yapsam o gitse acı çekerim
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl24 olacam sevgilim bile olmadı aq sevip ciddi ilişki istiyom da zor be
Soran+1 yılOf ne yapicaz ki böyle zor geliyor artik
Cevap sahibi+1 yılEvet zor arada yapabileceğim biri olsa belki bu iş evliliğe de gider yani 🤭😂😂
Soran+1 yılEver sürekli aklımda cinsellik var ya artık zor geliyor yaşayamamak
Cevap sahibi+1 yıl2 ay oldu askerden geldim çoğunlukla istiyom sevgili eş onunla tatmin olalım veya bunu yaptığıma değecek biri haftada 2 saat yiyissem ruhum doyar heralde o kızı yiyerek
Soran+1 yılBen de öyleyim:))
Cevap sahibi+1 yılAynı ildeysek bunu konuşalım bi 🤭
Soran+1 yılYaşın kac
Cevap sahibi+1 yıl24e 3 hafta
Soran+1 yılKüçüksün benden😅
Cevap sahibi+1 yılOlsun 3 yaş bile değil o sorun olmaz da anlaşıp bakarsak buna belki çok memnun kalırız 🤭
Soran+1 yılEvlenir miyiz ahaha
Cevap sahibi+1 yılOraya da gidebilir belli olmaz
Cevap sahibi+1 yılİstlda isen söyle de ınstada devam edelim yani
Cevap sahibi+1 yılEee.
+1 yılBu ekonomik ortamda evlenmen samanlıkta iğne bulman kadar zordur. Bu sebeple şehrinde güvenilir birisi varsa 1 kere dene hoşlanırsan aktif seks arkadaşlığınıs olsun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. İlk cinselliği yaşayan devamını istiyormuş zaten kendini evliliğe saklayıp o günaha girmemelisin bence
10 YorumlaCinselliğe yoğun duygusal bir anlam katarsan evlenmeden yapmak senin için pişmanlık olacaktır
20 YorumlaBirini bulmak çok kolay burada bile çok var güven falan boş bunlarda hepsi ağzı laf yapar sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılAma evleneyim istiyorum yasadigm kişiyle
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenebileceğin biriyle istediğin kadarını yapabilirsin
Güven önemli senin istediğin yerde durmasını sana saygı duymadı önemli00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEger ask işlerinden yorulduysan düzgün birisiyle ihtiyaç arkadaşlıgı yap tavsiye ederim
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKafa dengi birisiyden yazabilirsin
Ben sadece güvenilir aramıyorum şahsen aşık olduğum insanla olsun sadece
00 YorumlaBen de senin gibiyim ben kendimi eşime saklıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılama artık beden istiyor
+1 yılSabret bak ben bile yaşamadım
110 Yorumla
Soran+1 yıl36 da ciddi misin yalan bence
- +1 yıl
Neden yalan söyleyeyim sana
Soran+1 yılNasıl dayandın ya
- +1 yıl
Çok zor evleneceğim insana kendimi sakladım ama ne kızlar reddettim 😅
Soran+1 yılHelal olsun valla iyi dayanmissin zor cok
- +1 yıl
Ya bir de bana sor 😅 gel dertleşelim neden gizlisin
Soran+1 yılUtanıyorum cunku:)))
- +1 yıl
İstek atar mısın? Emin ol çok saf duruyorsun böyle utanılacak bir şey yapmadın tam aksine kendini kontrol ediyorsun
Soran+1 yılAmaa yanlış anlarsın belki
- +1 yıl
Tam aksine doğru anladım seni ben
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılBen evlenilmeden yaşanmaması taraftarıyım
16 Yorumla
Soran+1 yılAma zor geliyor artık bana
- +1 yıl
Valla bana da zor geliyor. Yedi sene oldu hemen hemen. Yaşanınca acı çekiyorsun. Şartların çok iyi olması lazım. O da zor ya bu devirde. Gelişine vuruşurum diyorsan sen bilirsin ama yok üzücü oluyor.
Soran+1 yılİşte kullanıp atılmak istemiyorum bu beni daha çok uzer
- +1 yıl
Bilemiyorum ya. Bir yandan boşluk hissi var. Can sıkıntısı var. Bazen insan tedirgin oluyor hep böyle mi gidecek diye. Sonra bir deneyim diyorsun sonuç aynı. Evlen evlenebiliyorsan. Free takılmak sıkıntı ben söyleyim.
Soran+1 yılEvet umarım guvenebilecegim biri çıkar canıma tak etti
- +1 yıl
Kader kısmet hayatım.
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenilir birini bul yap
17 Yorumla
Soran+1 yılGüvenilir yok soru orada
- +1 yıl
Biriyle muhabbete sohbete girmeden, tanımadan, vakit geçirmeden anlayamıyorsun zaten güvenilir olup olmadığını.
Soran+1 yılAslında ben evlenebilecegimi gördüğüm. insqnla yaşamak istiyorum
Soran+1 yılÖbür türlü kullanılmış hissederim ayrilirsam
- +1 yıl
O zaman işin daha zor.
Madem evlenebileceğin biriyle istiyorsun evlendikten sonra yapman daha mantıklı öyle bir insanla.
Soran+1 yılAma. ne zaman evlenirim ki bilmiyorum onu da :)) off ne yapicam böyle ya
- +1 yıl
Ablacım ne kullanılması. İnsansın sen insan. Obje misin? Bir erkek s.. kince sen zevk almayacak mısın? Sadece erkek mi zevk alacakta sen de onun zevki için kullandığı obje olacaksın? Kendine niye şişme bebek muamelesi yapıyorsun?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeyi bekle bence eğer müslğmansan hele evlenmen lazım yapma zine zaten 26 yaşına gelmişsin
00 YorumlaBurdamisin bilmiyorum fakat hayat senin hayatın karar senin kararin ne istiyorsan yapmakta özgürsün sadece pişman olup olmayacağını kendin tartman lazim bu konu ile ilgili cok cesitli yorumlar yapanlar olacaktir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlkini tecrübeli birine verir misin? Yaş 20 mutlu olursun bence hem güvenilirimdir
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma sendende aynısını beklerim yani kendini kasmayıp rahatlamanı isticem
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet evlenmeden olmamalı
10 Yorumla
+1 yılTanış biriyle
129 Yorumla
Soran+1 yılİşte tanışınca da icim sinmiyor evlilik düşüncesinde erkek az
- +1 yıl
İstekli olupta yalnız olmak zor kolay gelsin gizlicim
Soran+1 yılNe yapicam
- +1 yıl
Şimdilik sanaldan takıl biriyle güvenirsende gerçeğe taşı ne diyim
Soran+1 yılCok zor durumdayim :)) her şeyde aklıma cinsellik geliyor
- +1 yıl
mastürbasyon yapsana
Soran+1 yılYetmiyor
- +1 yıl
Anal yap biriyle kafaya takıyorsan bekareti istekli üye :))
Soran+1 yılAnal istemem ya:))
Soran+1 yılBekaret takmıyorum ki ben sadece ciddi düşünen ekrkrle yapmak isterim
- +1 yıl
Ben istiyorum valla sevgilim olunca snsjjs bulursun inş birini :))
Soran+1 yılUmarım deliricem yoksa shahhss
- +1 yıl
İstekli kadın candır devam öyle cano :))
Soran+1 yılOff ama zor artik ya :))
- +1 yıl
Ders çalışmam lazım beni de kendin gibi yapma ahaha bulursun illaki :))
Soran+1 yılBenim de ders çalışmam lazım ama aklıma. geliyor :))
- +1 yıl
Yapma yanarız :)) ders daha önemli 😬
Soran+1 yılNe yapicaz off bugün bir set gördüm aklıma yine geldi her şey bana onu hatırlatıyor;))
- +1 yıl
Set ne djdjdj sınavlarım olmasa görürdün sen de neyse ben de kötüyüm bu aralar :))
Soran+1 yılŞey diyecektim bir anahtarlık gördüm de yuh dedim resmen resimleri koymuşlar anahtarliga ahaha
- +1 yıl
Ne resimleri bunlar shsjdjjd
Soran+1 yılBildiğin pozisyonlari anahtarlık yapmışlar cidden diyorum şok oldum ajsjs
- +1 yıl
Kucakta pozisyonu fav snsjdjd
Soran+1 yılAa getirme aklıma ahhsjs
- +1 yıl
Duşta dogyyde anal of of snsjdjdjdj
Soran+1 yılHani ders çalışıyordun😅😅
- +1 yıl
Benide kendine benzettin aklım takıldı snsjsj
Soran+1 yılders nasıl gidiyor ahah
- +1 yıl
Bitti :))
Güvendiğin kişiyle yap
12 Yorumla
Soran+1 yılOnu nasıl anlayacagim
+1 yılYapam için yapma bence
01 Yorumla
Soran+1 yılAma vücut istiyor artik
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılhangisinden pişman olmaz isen onu yaa
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. yaşayacağın biri var mı
00 Yorumla
+1 yılYaşamalıyız artık beraber
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüvenecegin neye göre seçiyorsun anlındamı yazıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenebilecegime inandığım kisi
Cevap sahibi+1 yılevlenince yaşa ozaman gühana niye giriyon gerçi inanmıyorsan bir şey diyemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılPişman olmak istemiyorsan yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyice kızışma var değil mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHangi şehirdesin ben de hiç yaşamadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. haftaya çarşamba yaşa
00 YorumlaNormal mastürbasyon ile devam et
04 Yorumla
Soran+1 yılO da bir yere kadar :(
Soran+1 yılO ilişkiye olumlu bakmam ben
+1 yılGüvenebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizim zinadan uzak dur. cok buyuk gunah
00 Yorumla
+1 yılVerr4