Bir erkeğin yatakta unutamadığı şey beden mi, enerji mi¿
Yaşattığı his mi, cesurluğu mu..

Bir erkeğin yatakta unutamadığı şey beden mi, enerji mi¿
Yaşattığı his mi, cesurluğu mu..

Kessinlikle ateşliyi çünkü ateşli kadının sınırı olmaz ve ilişkiyi dibine kadar yaşar elbette güzel olmasıda güzel bir etken olur ama yatakta güzelliğin değil alev alev yanan bir partner âlevi ile yangınlar çıkaran bir petner her zaman doyuma ulaştırır.
Sadece saygı.. değer görme, takdir edilme hissi.
Cinsel dürtü hayvanlarda da var.. bizi onlardan ayıran hisler, tutku ve karşılıklı arzudur.
Görsel olarak herkesin bir "standart"ı olabilir, vardır. O aşama geçince, tutku ve saygı başlar. Tek bir göz devirme bile bunu ateşleyebilir.
"Ben seninim" hissi önemli.
Fazla uzun yazdım ama kısaca tarifi yok.
Cinsellikte erkegi şaşırtan yani yatakta beklenmedik derecede erkeği mutlu eden bir kadını hatırlar.. ama benim için önce beni yanındayken heyecanlandıran ve beni tahrik eden birisi olmasıdır..
Ateşli kadın kolay kolay unutulmaz
Kadının ruhundaki Ateş Ahenk Cilve, bedenindeki güzellikten çok daha değerli ve önemlidir
Ruhu bitmiş ise fiziği güzel olsa da tadı olmaz
Cevap
68Cevap
Sevdiğim ve aşık olduğum kadını unutmam tabi ki de. bunun dışında ayrıldıysam ve sildiysem her türlü unuturum kim olduğu önemli değil.
Bu soruyu daha önce cevaplayamadım. XP yetmiyordu. Şimdi cevaplayayım dedim.
Kadının yataktaki hissiyatı/enerjisi; bana olan arzusunu, duygusunu, bağlılığını kanıtlıyorsa bu benim için unutulmazdır.
Bana duygu hissetmeyen bir kadınla yapacağım seks, iki kişiyle yapılmış mastürbasyondur benim için. Hiçbir anısı, değeri yoktur Bir kadın, yalnızca para kapısı olarak gördüğü erkekle donuk seks yapar.
O kadının yüzü istediği kadar güzel olsun, vücudu ne kadar ateşli olursa olsun. İçinde duygu yoksa erkek bunu hisseder ve senin bedenin o erkeğe buz gibi gelir. Bu soğuğu hisseden, motivasyonunu yitirir. Sonra birdenbire seksin ortasında bir bakmışsın sertleşme biter ya da erken boşalma gerçekleşir.
Sonra da kadınlar bize saydırıyor; YAAAV ARKADAŞ 5 DAKİKADA BEŞİKTAŞ OLUYONUZ. BİZ DAHA HAVAYA GİREMEDEN BOŞALIYONUZ deyip zenci erkek peşinde koşmaya başlıyorlar Karabük'teki gibi. Sonra da hastalık kapıyorlar.
Bence ikiside değil aklında sevişemediği kadın kalır 🤣🤣
Bu iyiydi tuttum bunu
Genelde sonuncuyu hatırlarlar, az kişi de olsa sevdiğini hatırlayan var.
Sonuncu 🙄
Hmm zor soru hemde çok zor
(🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥)
Değil 🙄
Neden ironilerimi anlamıyorsun , bakma ağlarım bak ahahah
😂 anlamadığımı nerden biliyorsun
Çok arzuladığı birine sahip olmak. Çok arzulamak, çok hatırlamak 🙂
Öyle tutkularım yok efenim... Ne güzel yemek yedim demekle eş değer bir şey bana göre :D Bugüne kadar yediğim yemeği unutamadığım olmadı hsafhas
Standart dışı her şey hatırlanır.
Mesela sütlaç ikram edilmesi gibi, mesela çilekli popkek+ çay gibi. O an olağan dışı olan her şey çok akılda kalıcıdır.
Karşı tarafta bıraktığı kalici etkiyi hatırlar. Çok önceden bir eskort kadınla birlikte olmustum. İki dega bosalmistim dogy pozisyonunda kısa da sürmüştü kadında inlemeler olmuştu. İşin bitince donup bana sahici bir ifadeyle çok iyisin demişti. Baktığında kadın fiziken ve yuz olarak güzel değildi, duygu yoktu ama onda bıraktığım etkiden dolayı aklımda kalan bir cinsellik oldu. Halbuki çok kadınla birlikte oldum ama bir çoğu aklımda yok.
Bence ikisini de hatırlarlar güzel olmak zaten avantaj ateşli olmak da ayrı bir şeydir yani
Herkes ateşliyi, o hissi verebileni hatırlar bence
Her zaman geçerli değil
Bence sadece beden değil, enerji ve hisler kalıcı oluyor. Ateşli ve cesur biri, hissettirdiği heyecan ve tutkuyla uzun süre akılda kalıyor bence.
Cinsel dürtüleri yüksek bir kadınla testosteron seviyesi yüksek bir adam ölümcül bir kombinasyona dönüşür 🫣
Neden yatağa giriyoruz ki… Elbette yanmak, kavrulmak , alev alev olmak için. Atesliyi hatırlıyorum ben hep. Hatırladıkça da ısınıyorum.
İkisi de kendi içerisinde önemli ama ruh yoksa dünyanın en iyi fiziğine de sahip olsa boş tabi.
Ben tenden aldığım uyuma isteğe ve arzulara bakarım.
Çünkü bazen güzel kadınların aşırı trip ve kaprisleri cinsellikte alınan hazzın bile önüne geçer.
Net ateşliyi ömrü boyunca unutamaz. Çok güzel fizik olsa neye yarar ateşli olmadıktan sonra.
İkisi de bence ya ama ateşli bi tık daha fazla
Erkek ateşliyi hatırlar çünkü yatakta hedef kadının güzelliğinden önce ateşli olmasıdır.
Bir erkek, eşini helali görür, her şeyi onunla yaşar.
Gezici durak olanlar da midesizlikleriyle artık ne düşünürler bilemiyorum.
Benim fikrim ilk satırdır.
Şahsen hiçbirini hatırlayacağımı sanmıyorum bende deli psikopat olursa belki
İyi geçti ise hiçbir şeyi unutmaz erkek cinsellik ile ilgili. ama çok çok İyi geçti ise.
İlişkiden ilişkiye değişir ama tabii ki zevk ve tutku
Beden ufak bi detay tutku arzu ve doyumsuzluğu unutmak zor
Bence ateşliyi hatırlar tutkusunu dile getireni
+1
🫠🌸
Onlara nefes alsın yeter 😅
😅😅
Eskorta gideriz öyle olsa
Kazın ayağı o kadar uzun değil
Geçmişi hatırlamıyoruz
🤦🏼♀️
Ateşliyi hatırlar...
İvit.
Niye erkekler 🙄 kadınlar hatırlamaz mı
Hatırlar.
Güzel ve ateşli olmuyor mu
Olmuyo
Kendini mi yok sayıyorsun
Atesliyi çünkü kadınlar ateslendigi zaman durdurulamaz erkek bsldgi zaman yarın saat durur ama kadın Durmaz buda kadini doyemak önemli olan
Kesinlikle enerji beden bulunur enerji ise uyumlamadır
İkisini de hatırlasak olmaz mı 😀
Olmaz.
Niye olmasın kim koydu bu kuralı
Soran koydu.
Soran da çok şekil ama yaa😀😀
O zaman enerjisi ve yaşayıp yaşattığı seçeneğine oy veriyorum
Kadının enerjisi önemli. Ama oldu bittiye getirmeden uzun uzun duygulu olmasi lazim. Duygu olmaza zevk almıyorum
Ateşliyi hatırlıyoruz
Bence hepsiini
Kesinlikle istekli ve ateşli olanı
Enerji olur muhtemelen.
Ben sevdiğimi hep güzel hatırlarım
Yakıp kavuran o ateşi unutamam 🤩😂
Ikisinide hatirlar valla net
Güzel tabiki güzel olan zaten ateşli olur
Ateşliyi hatırlar …
Ateş beni çağırıyor her seferinde.
Aşk ile olanı hatırlar hanfendi...
Mutlu hissettireni
Hepsini hatırlayabilir bilemeyiz
Onların istediği şey belli zaten
İçine girmek çıkmaksa onu her şekilde yaparsın enerji istek ten uyumu bunlar daha önemli
Niye kadın istemiyor mu?
Ateş hatırlatır.
Yaşadığı his kadın içinde aynısı geçerli
Ateşli tabii napsın güzeli
Güzeli tabiki
Beden değil, enerji hatırlanır
Ateşli hanim baska olur
Çoğunluk ateşli der
Ben ne verebildiğini hatırlarım
Enerjisi, arzusu, isteği ve teni hatırlatır.
Ateşli güzeli 😂
İki seçeneği karıştırmıyoruz birbirine
Aman iyi be güzel olan o zaman
İyi hissettireni.
Her ikisi de olabilir