Cinsel Yaşam Cinsellikte erkeklerin hoşuna ne gider? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 015 Beyler en çok ne istersiniz ne sizi istekli bir boğaya cevirir Cinsellikte erkeklerin hoşuna ne gider? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl çenesiyle ya da burnuyla vajina dudaklarıma sürtmesi. :D çok tatlı geliyo dhd çenesinde sakal varsa da iyi olabilir :P sonra uzun uzun öpmesi. 8 3 Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl Eşin mi Yorumla erginoo 1 yıl Filörtünmü hayalinmii kocanmı😊😊 Yorumla Bayİstanbullu 1 yıl Oo en sevdiğim 😻😻 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi öpüşme ile başlayıp arzulu oral yapan kadını izlemek oral yaparken barınağında gömülüp çıkması acayip azdirir sonrası senin için zor olur. Cunki büyük alete dayanmam zor olur. 0 0 Yorumla
Serkozican34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. fantezi Bir giyim ve önümdeki kadın tam bir o*** dönüşecek sonrası bende darbeli matkap gibi üzerinde gider gelirim hayvan gibi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O... oluncada laf ediyonuz Yorumla Serkozican34 1 yıl Bende öyle bir şey yok olması gereken burdur Yorumla
Bayİstanbullu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 93% 1 yıl Oral yapması hatta ilk postacı ağzı ile yapıp yutması ikincisinde istekli bit boğa oluyorum 😻 0 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. gecelik çorap ve en önemlisi diş değdirmeden sağlam bir oral 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Kişiden kişiye değişir tabi ama, iç giyim beni benden alabilir ilk olarak 0 0 Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl İştahla yapılan oral seks ve o şekilde orgazma ulaşmak. 0 0 Yorumla
GriBeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 93% 1 yıl Kadinimin benden zevk aldığını gözlerinden görmek ve istekli olduğunu görmek delirtir beni 0 0 Yorumla
KINGAMAYALNIZ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl pozisyon denemek istemesi, oral yapması ve vahşice öpüşü 0 0 Yorumla
SensaulErkek95 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Giyiniş oyuncaklar roller gizli fanteziler Dirty talk 0 0 Yorumla
divisch Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Domalması ve oral yaparken gözümün içine bakması 0 0 Yorumla
Crayze Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence kontrolü kadına vermek ve onu seyretmek 0 1 Yorumla Crayze 1 yıl İstekli olduğunu göstermek Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Olgun ve genç erkek isteyen balıketli iri göğüslü bir kadın beni çok fazla isteklendirir☺️ 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden balık et Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha dolgun vücut hoş duruyor ve daha dişil enerjisi yüksek gibi geliyor nedense bilmiyorum☺️ senin ys kc boy kşlo kaç Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İç giyim önemli ve ateşli ve istekli olduğunu belli etmeli 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl belli etmeliyim Yorumla Hepyek42 1 yıl Ufak ufak dokunuşlar olabilir bakış olabilir o ortama göre degisebilir Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sen muhtemelen sevgilin için soruyorsun ama ben daha çok kadının zevklerine önem veriyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kadınsı olup bir kadın tarafından strapon ile becerilmek ve penis kilidi kullanmak 0 0 Yorumla
İiirkek Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Bol bol sevişmek benim en sevdiğim her noktaya temas 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yüzüme otursun nefesimi kessin istiyorum bazen oral seks bağımlısı olabilirim😂😂 0 0 Yorumla
beyefendi077 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Ten uyumu ve karşı tarafın istediğini cesurca belli etmesi 0 0 Yorumla
marcelostein Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. istekli bir dişi kişi 1 2 Yorumla Soran 1 yıl İstekli olduğumu nasıl belli ederim ona Yorumla marcelostein 1 yıl bakışlarınla, tavırlarınla, sözlerinle... Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kafinin istekli ve arxulu olmasi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Her erkeğin hayali Yorumla kalp-komutanı 1 yıl Sen peki oylemisin Yorumla
KaradenizliBeyfendi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Dominant bir partner 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hmm Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl Evet neden ki Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Bunun cevabı herkese göre farklılık gösterir 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Uyum olması iki tarafın da arzusunu yükseltir. 0 0 Yorumla
лíġHTMAgNeT Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. kadının pasif durmaması hareketli olması 0 0 Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 772 cevap paylaştı. güzel oral yapman 0 0 Yorumla
Sadecebiri080 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. Oral yaparken kalçalarımın okşanması 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ne istediğini bilen özgüvenli kadın 0 0 Yorumla
JohnCoffeyy Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Jedi kostümü giyinmeli… 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O ne Yorumla JohnCoffeyy 1 yıl Üzdün.. Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yüksek sesle inleyen kadınları severim 0 0 Yorumla
kadınımkolesi843 Takip Et Yoda Yaş: 25 1 yıl Yüzüme oturup nefessiz kalarak 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yalarmısın Yorumla kadınımkolesi843 1 yıl Evet cok severim Yorumla kadınımkolesi843 1 yıl Acayip hemde Yorumla
ibraaagim Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Abla beyaz ten büyük göğüs ve bordo sütyen 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hoşuna gidermi Yorumla ibraaagim 1 yıl Abla bu saydıkların libidomu baya yükseltiyor Yorumla ibraaagim 1 yıl Abla şu an duştayım mastürbasyon yapıyorum büyük göğüslü kadınlara bakarak yapıyorum çok iyi oluyor Yorumla ibraaagim 1 yıl ? Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sınırsız olması 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bir şok şey 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevişmek uzunca 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Deeptroat 0 1 Yorumla FakBadi48 1 yıl istekli bir kadın benide istekli boğaya çevirir Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İçine boşalmak 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Karsilikli tutku 0 0 Yorumla
muhasebeuzms Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Yalamasi 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Oral 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
çenesiyle ya da burnuyla vajina dudaklarıma sürtmesi. :D çok tatlı geliyo dhd çenesinde sakal varsa da iyi olabilir :P sonra uzun uzun öpmesi.
Eşin mi
Filörtünmü hayalinmii kocanmı😊😊
Oo en sevdiğim 😻😻
İyi öpüşme ile başlayıp arzulu oral yapan kadını izlemek oral yaparken barınağında gömülüp çıkması acayip azdirir sonrası senin için zor olur. Cunki büyük alete dayanmam zor olur.
fantezi Bir giyim ve önümdeki kadın tam bir o*** dönüşecek sonrası bende darbeli matkap gibi üzerinde gider gelirim hayvan gibi
O... oluncada laf ediyonuz
Bende öyle bir şey yok olması gereken burdur
Oral yapması hatta ilk postacı ağzı ile yapıp yutması ikincisinde istekli bit boğa oluyorum 😻
gecelik çorap ve en önemlisi diş değdirmeden sağlam bir oral
Kişiden kişiye değişir tabi ama, iç giyim beni benden alabilir ilk olarak
İştahla yapılan oral seks ve o şekilde orgazma ulaşmak.
Kadinimin benden zevk aldığını gözlerinden görmek ve istekli olduğunu görmek delirtir beni
pozisyon denemek istemesi, oral yapması ve vahşice öpüşü
Giyiniş oyuncaklar roller gizli fanteziler Dirty talk
Domalması ve oral yaparken gözümün içine bakması
Bence kontrolü kadına vermek ve onu seyretmek
İstekli olduğunu göstermek
Olgun ve genç erkek isteyen balıketli iri göğüslü bir kadın beni çok fazla isteklendirir☺️
Neden balık et
Daha dolgun vücut hoş duruyor ve daha dişil enerjisi yüksek gibi geliyor nedense bilmiyorum☺️ senin ys kc boy kşlo kaç
İç giyim önemli ve ateşli ve istekli olduğunu belli etmeli
Nasıl belli etmeliyim
Ufak ufak dokunuşlar olabilir bakış olabilir o ortama göre degisebilir
Beni emerken, geliyorum dediğimde daha da hızlanırsan deliririm
Sen muhtemelen sevgilin için soruyorsun ama ben daha çok kadının zevklerine önem veriyorum
Kadınsı olup bir kadın tarafından strapon ile becerilmek ve penis kilidi kullanmak
Bol bol sevişmek benim en sevdiğim her noktaya temas
Yüzüme otursun nefesimi kessin istiyorum bazen oral seks bağımlısı olabilirim😂😂
Ten uyumu ve karşı tarafın istediğini cesurca belli etmesi
istekli bir dişi kişi
İstekli olduğumu nasıl belli ederim ona
bakışlarınla, tavırlarınla, sözlerinle...
Kafinin istekli ve arxulu olmasi
Her erkeğin hayali
Sen peki oylemisin
Dominant bir partner
Hmm
Evet neden ki
Bir yandan parmaklayıp bir yandan Dilimle boşalmak o iniltileri
Bunun cevabı herkese göre farklılık gösterir
Uyum olması iki tarafın da arzusunu yükseltir.
İstekli bi hatun
kadının pasif durmaması hareketli olması
güzel oral yapman
Oral yaparken kalçalarımın okşanması
kucağıma oturup oynaşması
Ne istediğini bilen özgüvenli kadın
Sertlik ve dirty talk
Jedi kostümü giyinmeli…
O ne
Üzdün..
Yüksek sesle inleyen kadınları severim
İstekli arzulu olması ve Hard sevmesi
Son turda sert ıcerı bırakmak
beyaz dantelli iç çamaşırı, yalarım sabaha kadar
Oral yapmayı çok seviyorum valla, yüzüme otursun
Partnerinin istekli olması
kucağıma otururken opmesi
Yüzüme oturup nefessiz kalarak
Yalarmısın
Evet cok severim
Acayip hemde
Abla beyaz ten büyük göğüs ve bordo sütyen
Hoşuna gidermi
Abla bu saydıkların libidomu baya yükseltiyor
Abla şu an duştayım mastürbasyon yapıyorum büyük göğüslü kadınlara bakarak yapıyorum çok iyi oluyor
?
Argo konuşman küfürlü sert azdırıcı
Çok var
Mesela
Sınırsız olması
Bir şok şey
Sevişmek uzunca
Oral seks
Deeptroat
istekli bir kadın benide istekli boğaya çevirir
İçine boşalmak
Doggy isterim istekli kızgın boğayım