Cinsel Yaşam İlk cinsel ilişki kaç yaşında yaşadınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 İlk cinsel ilişki kaç yaşında yaşadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Muhammet35354270 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Yapmadım yaş 27 bunla da gurur duyuyorum çünkü zamanı geldiğinde olur hepsi bide yok kız bulsa yapar diyen olursa da istesem okurdu ama yapmadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 4 ay benimki oraldi sayılır mı 0 15 Yorumla Soran 4 ay Olur Yorumla Cevap sahibi 4 ay 13 Yorumla Soran 4 ay Oha Yorumla Cevap sahibi 4 ay evet Yorumla Soran 4 ay Kimle Yorumla Cevap sahibi 4 ay Kuzen Yorumla Soran 4 ay Yapma be Yorumla Cevap sahibi 4 ay genelde öyle olur Yorumla Soran 4 ay 13 yaşında kuzenle olmamış en azından cekseydi iyiydi Yorumla Cevap sahibi 4 ay anlamadım Yorumla Soran 4 ay Çok küçük yaşta yapmışsın şimdi aranız nasıl kuzeninle Yorumla Cevap sahibi 4 ay çoktan evlendi. 3 oğlu var. Ben de evlendim. Yorumla Soran 4 ay Arkası dönük kıza bakınca ne hissediyorsun Yorumla Cevap sahibi 4 ay hiççç... Şİmdi olsa asla yapmam. Çirkinleşti. Yorumla Soran 4 ay İyi o zaman Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. 32 yaşında 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yapmadım yaş 27 bunla da gurur duyuyorum çünkü zamanı geldiğinde olur hepsi bide yok kız bulsa yapar diyen olursa da istesem okurdu ama yapmadım
32 😆
benimki oraldi sayılır mı
Olur
13
Oha
evet
Kimle
Kuzen
Yapma be
genelde öyle olur
13 yaşında kuzenle olmamış en azından cekseydi iyiydi
anlamadım
Çok küçük yaşta yapmışsın şimdi aranız nasıl kuzeninle
çoktan evlendi. 3 oğlu var. Ben de evlendim.
Arkası dönük kıza bakınca ne hissediyorsun
hiççç... Şİmdi olsa asla yapmam. Çirkinleşti.
İyi o zaman
32 yaşında
20 yaşında
18 di
18 veya 19 du
Yaşamadım
20 sonu
Zamanında almışsın gibi 😅
26 jsjsl
15 yaşında
27 .