Bir kadın erkeğe durduk yere yükselmez erkeğin çabalaması gerekir yani biraz da kadını arzulaması ona yükselmesi gerekir ki kadında yükselsin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 aykadın ve erkeğin anatomisi farklı ama tamamlayıcı şeyler , insan çift yaratılmış " sözü buradan gelir , yani erkeğin bazı aktiviteler yapması gerek ki kadını hazırlasın, kafın duygusal varlıktır , o yüzden seks öncesi hediye, söylem, şiir vs vs önü açık kadını beslemen gerek sulaman gerek ki çiçekler açsın , kadın ilgi sevgi, hissetmek ister , erkek ise bilinç altında onu elde etmek için bazı yetileri vardır , çaba , çalışmak, güç ve erdem , yani hepsi iç güdüsel davranış aslında , soruya göre erkeğin öncesinde kadına kimliğini yansıtması, kadına onun için geldiğini, ve sonrasında onu himayesine ya da kanatları altına alması gerektiğini göstermesi gerekki kadın tüm düğümlerini açsın , ama galiba 25 yaş altında bu kalmadı erkil yapı ve dişil yapı değişti ve şimdikş gençler sahiplenme ve kzanma duygusunu yitirdi , neyse sorunun cevabı 🤣 erkek bişeyler yapmadan kadını elde edemez , istisnlar hariç
16 Yorumla
Soran5 ayEn güzelini siz yazmıssınız keşke bu düşünce yapısına sahip olsa tüm erkeklerimiz size sonuna kadar katılıyorum
- 5 ay
👍 evet ama gerçekler maalesef , erkeğin bu akla gelmesi 35 yaş üzerinde başlar , ama kadınlar de aynı formatta leşke açık ve net olabilsek her iki cins içinde , bazı şeyleri kırınca telafisi olmuyor , bence eğitim ve dialog her şeyi düzeltiyor , en azından ortak noktayı buluyoruz
Soran5 ayEvet haklısınız Eğitim gerekli dediğiniz gibi evlilik eğitimi kadın erkek farkları üzerine eğitimler yoksa cinsiyrtsizleştirmeye gidiyor yeni eğitim düzeni.
Kadın her şeyi yapar erkekle aynıdır diyorlar ya bunu neye dayanarak söylüyorlar acaba.
Kadın erkek gibi itfaiye olabilir mi? Kamyon şoförü olabilir mi ya da madende calısabilir mi hayır tabiki bunlar güç gerektiren işler ama yeni eğitim sistemi hatta şeytanı olan desek daha doğru sırf aile yapısı bozulsun diye kadın ve erkek eşittir diyorlar- 5 ay
eşitlik var ama ben eşitliğe insan eşitliği olarak bakarım , ilişkilerde evet eşitmiyiz farklı kulvarlarda koşan ama aynı yerde koşan kişileriz tatmalyıcı olduğumuzu anlamamız lazım , evet kadın madende çalışmaz ama madenin hesabını erkekten iyi yapar, çocuğu anne büyütür ama baba geleceğini saplar herlez yerini bilip öğrenmesi gerek fakat sistem çok fazla evrildi, ben eğitim sistemini değil bence eğitim aşlede başlar aileleörre suç buluyorum erkek gibi kız kız gibi erkek büyütülmez anatomik farklılıklar yaratır , düşünsene şu an 18 yaşında genci 2000 yıl öncesine götürsen açlıktan ölür , bu örnek genelleme yapabiliriz ama sistemi bozmuşuz bence eğitim aileden başlıyor , erkeği bu hale getirisen , ' çiçek almaz işi biter evine gider , bişeyler icat etmez gelişime jatkısı olmaz , körelşr , aynı şekilde kadında ben çocuk bakamam der " bunun nedeni aşleler , ki eğitim sistemide tuz biber , bu yazdıklarımın hepsinde şiddet yok bakın despotluk ogoistlik yok net sadece yerimizş bilmemeiz lazı dedim..
sonrasında kızlar aile kuracak adam bulamazlar , ruhlarını okşayacak bir erkek bulamazlar , kanatları altına girecek bir çatı olmaz , (şimdi feminen olanlar yazar ihtiyaçımız yok diye genetik kodları değiştiremezsin sadece bozarsım) erkek içinde bir anne bir sarılacak sıcak kalp bulamazsın...
cinselliğe gelince ne tutku romantizm kalır p*rno* gibi geçer gider 1 saat - 5 ay
üf bee ne yazdım 😅
Soran5 ayEvet doğru katılıyorum
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Genel hatlarıyla doğru. Kadınlar erkeklere göre daha duygusaldır. Duygusal yakınlaşma yoksa, cinsel yakınlaşma da olmaz. Kadınların çoğunda var olsa da tamamı böyle değil. Hatta bazı kadınlar bir noktadan sonra doğalarına karşı geliyor. Gecelik ilişkiler, f*ck tarzı ilişkiler de bunun kanıtı. Bu tipler de genelde cinselliği sıradanlaştırıp, erkekler gibi düşünenler. Yani seks olsun da, duygu olmasa da olur kafasındalar. Az olsa da varlar. Tabi başta da dediğim gibi kadınların çoğu, naif, nazik, düşünceli erkeklere daha çok açılır. Yani bir erkeğin, kadını kazanması için, çaba göstermesi gerekir. Bazen bir güzel söz, bir küçük hediye, kadını değerli hissettiren bir küçük davranış çok etkili olur.
10 Yorumla
5 ayKadın önce kendi cinsel isteğini okuyup anlamayı becersin bir zahmet, sonra erkekten bir el atmasını ister.
Kadın olarak ya da erkek olarak birbirinize bir borcunuz olmadığı gibi, senin bedenini senden başkası anlayamaz. Sizler kendi zevkinizden az evvel adama keyif vermenin keyfine varın (ki düzgün cinsellik böyle olur) o bunu hissedecektir ve uyum içinde sevişirsiniz. Oturup adamın bir şey yapmasını beklerseniz avucunuzu yalarsınız. Ez cümle, artık ben senden ne bekliyorum yerine gel beraber şunu bulalım desenize?06 Yorumla- 5 ay
Saçma sapan bir kadını farklı, daha zor, emek gerektiren cart curt yapmaya ve hayal kırıklığı yaşayıp erkekleri daha da darlama komplosu bu. Kızlar kendi ayağınıza sıkıyorsunuz anlasanıza
Soran5 ayKadınjn cinsel keşfinden bahsetmiyorum. Kadının yapısal olarak nasıl yükseldiğinde bahsediyorum.
Soran5 ayKadın erkeği görünce cinsel istek uyanmaz kadınlae görsel varlıklar değil duysuklarından emek ve ilgiden etkilenir.
Erkek gördüğüne tahrik olabiliyor biz sizin gibi değiliz!- 5 ay
Evet de bunun mantıklı sonucu erkekten beklemek değil. Ona bakarsan asıl işi her şekilde erkek yapıyor ona destek olunması lazım, orgazm sonrası gevşeme de bu yüzden. maalesef sizlerde de ezmişler o yüzden herşeyi hakedip bekliyoruz… Bu tavırdan usandı erkekler çünkü somut zindanvari sonuçlar mevcut, kadın beyanı da maalesef fayda değil zarar getiriyor. 4. Dalga feminizm özçekim narsisistliğinde etraftan yüce varlığımı iyi etmem için neler eksik toplamakla meşgul. Erkeğin görsel tahrik yumsurlarından etkilenmesi onu daha aşağı yapmaz ki, farklılığı kabul ediyoruz penisle vajina da farklı. Ama bir tane fark var ki arşa değdirdiniz: sapık erkekler ve rahibe hanımlar. Şimdi kadınlar ve erkekler eşit derecede azgındırlar hatta kadınlar türün amsalaklarıdır/siksalaklarıdır. Yeterince becerilmemiş kadınım histeri nöbetleri dağınık ilerleyen düzensiz hormon salınımlarıyla kaotik bir yumak biraz fikfik le insana dönüyor, gözle görünür bir fark. Erkekte böyle nirşey yok, sevişmezde sevişmez. Ama kadın sevişmezse, vay haline önünde duranın!
Soran5 ayFarkındaysan kadın ve erkek aynı olamaz diyorum aşağı yapar demiyorum! Bu sonuca nereden vardın?
Ayrıca yazmıssın ki kadın sevişmeye vay haline önünde duranın o yüzden mi tecavüzr uğrayanların zarar ugrayanların çoğunluğu kadınlar erkekler içinde bastırdıgı cinsel dürtüyü orada acıga çıkarıyor bilmediğin çok şey var asıl işi erkek yapıyor erkeğin uyarılması lazım vs demişsin. Açıkca fizyolojik yapıdan bahsediyorum 1. Kadın uyarılmazsa ıslanmaz, ıslanmazsa yasadığı birliktelik çok çok acı verir.
Zevk haline gelmez yani. Kadın doğusunda gereği narin, nazik, nazende yapıdadır.
Siz erkekler bunu anlamak için ölmeyi beklemeyin artık!
Soran5 ayKadınlar ve erkekler eşit derece istekli değildir! Yazan atılan mesajların çoğunluğu sapık nitelikte Kadınlara kaç kadın acık giyiniyor diye bakıslara maruz kalıyor, kaç kadın tecavüze uğruyor tacize uğruyor ya siz kafayı yemişsiniz ERKEKLE KADINI KIYASLAMAZSIN. KADININ NAZİK NAİF NEDENİYLE ERKEĞİN ÖKÜZLÜĞÜ BİR DEĞİL AL KENDİNİ GİT ŞİMDİ
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Kadının aşkıyla, erkeğin ilgisiyle artar.
Erkek ilgiliyse, kadına değer veriyorsa, cinsellikte kadını düşünüp bol ön sevişmeyle 1,2 saat boyunca doyuruyorsa, ruhuna işleyecek sözler söylüyorsa, kendinden önce kadınının mutlu olmasına öncelik veriyorsa o kadın her anlamda arzularında tavan yapar. Erkeğin bişey demesine bile kalmadan kadın hergün adama aşkla, arzuyla, şehvetle yaklaşır. Birlikte mutlu olurlar böylece.
Not:Evlenmeden cinsellik yaşamayın, eşinize sadık olun, ❗33 Yorumla
Soran5 ayTaktir ettim cidden kadınları çok iyi anlamışsın çok da doğru
Soran5 ayEvet maalesef
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 5 ayMerhaba! Bence yanlış düşünüyorsun elbette erkeğin veya kadının bşr birini tahrik edip yükselme daha kolay olabilir ama sürekli erkekten çaba beklemek bence saçma olur.
03 Yorumla
Soran5 ayKadının kalbinin kapısı açılmadan bedenin kapısı açılmaz. Yaratılıs gereği erkek gördüğü kadından cinsel etkileşim alır hatta tek gecelik yatmak da isteyebilir ama kadın için durum bu değil. Kadın sevdiği adam tarafından arzulanır ve ilgi sevgi görürse bedenini açar.
Ama diğer türlü kendimi kullanılmıs hisseder açmaz istesede açamaz- 5 ay
Varsayım
Soran5 ayBenim ki psikolojik bir gösterge hatta ispatlarım
Adamın tahrik olması için çok fazla sebep var kadın adamın bedenini görüp azmaz sizin aksinize.
Gizli Üye(30-35)5 ayKadının cinsel isteğini arttıran erkektir
Dün bir arkadaşım bunu bana bizzat sordu yüzüme karşı
Kız arkadaşı yani normal arkadaşım dedim ki bak ben seni tahrik ederim dedi ki edemezsin dedim bu işin sonu iyiye gitmez
Ben kadın ruhundan çok iyi anlarım çünkü o da biliyor
Ve söylemeye başladım öyle tahrik oldu ki yani nefes alışverişleri bile değişti
Yani sorunun cevabı evet kadının cinsel isteğini erkek arttırabilir12 Yorumla
Soran5 ayKadın arzulandıgında ama erkeği tarafından o zaman o da arzular ama başlatan hep erkek olmalı kendini güvende hissetmesi için
Cevap sahibi5 ayEvet erkek başlatmalı doğru
5 ayEvet bu yüzden size çiçek alan ilgi veren erkeklerin hep öyle kalacağını sanmayın ve beni seviyor diye yatmayın.
47 Yorumla
Soran5 ayÖyle tabiki ama kadın da kendi kendine yükselmez ki olmuyor yani karsı tarafın arzulu ilgili sevgili olması lâzım birde emek vermesi
- 5 ay
O yüzden erkeğin evlilikte romantik olması çabalaması falan çok önemli çoğu kişi karısını umursamadığı için kadınlar cinsellik bile yaşamak istemiyor
Soran5 ayBir psikolog vardı, kadının kalp kapısı açılmadan bedenin kapısı da acılmaz diyordu. Erkekler vermeden almayı beklıyor daha çok beklerler 😂
- 5 ay
Evlendiklerinde artık elde ediyorlar ya o yüzden umursamıyorlar
Soran5 ayYa valla hepsinden bıktım😂
- 5 ay
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kadınların erkeklerden daha fazla libidoya sahip olduğunu düşünüyorum. Erkeklerin çabasıyla kadının libidosu artmaz ama erkeğin çabasıyla kadın libidosunu göstermekten çekinmez hale gelebilir
12 Yorumla
Soran5 ayKadın her şeye tahrik olmaz erkekler gibi görsele tahrik olmuyoruz genelde dokunma ilgi kulaktan duyulan şeyler ama öncesinde çaba yani kadın için bişey yapmadan kadını direk yatağa atmayı bekliyorlar ama kadınlarda öyle olmuyor o iş
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sonra da erkek spk damgası yesin uğraşmasa da işi bitmiş erkek damgası yesin oğlum ne istiyorsunuz lan siz
12 Yorumla
Soran5 ayHayır tabiki erkek arzu duymazdan kadın kendine kendine istemez ki bunu saçma
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 ayEvet yazdıkların doğru. Erkeğin kadını harekete geçirmesi gerekir. Bunun dışında da var olan bir gerçek var ki, kadın durup dururken erkeğe yükselmez fakat , erkekten bağımsız şekilde tamamen biyolojik ve düşünsel olarak kendi dünyasında yükseldiği olur
00 Yorumla
5 ayKadının içinde istek yoksa erkek istediği kadar cabalasin fayda etmez yani tez yanlis
57 Yorumla
Soran5 ayTez tamamen doğru:) kadın erkeği sevse dahi adamda çaba emrk ilgi sevgi arzu yoksa ilerlemez:)
Soran5 ayHatta kadın böyle bir adamı sevse dahi yükselmez
- 5 ay
Bacım bende aynı şeyi yazmışım zaten
Soran5 ayKadın cilve yapsın erotik giyinsin adamı yükseltsin bu hepimize söylenen bir yalan biliyor musun adam seni normal kıyafet giydiğinde de seni arzulayabilir, hatta ilk başta böyle evlenir arzusu Yüksektir.
Ama sonra birbirlerine ebeveyn gibi davrandıkca arzu azalır. Kadın erkeğe annesi gibi davranırsa, erkeğin beyninde cinsel çağırım Alan bölge azalır.
Davranıslarını eşlestirir beyin ve ister istemez artık cinsek çağrışım almamaya başlar. Bu psikolojik bir neden
Erkeğr annesi gibi yaklaşmak hata ama bize anne ol kadın olma dendi yemek yap temizlik yap hasta olursa basında bekle sırtına havlu koy sen bunları yap
Adamda ona yemek yapmayan birisiyle cinselliği yasasın
Bu böyledir arastır bak çevrende görüceksin sacını süpürge Eden kadın kaybeder.- 5 ay
Dediklerinin her kelimesine katılıyorum. Bize öğretilen yemek yap temizlik yap. Benim 4 yıllık ilişkim var tek yaşıyorum temizlik ve yemek yapmayı pek bilmiyorum arada o gelip yapar temizliği de aynı şekilde. Karşındakini hep partner olarak görünce ilişki hep sağlıklı şekilde gidebilir ama ne zaman ki kadın anne rolüne girip erkeğe annelik eder elini sıcak sudan soğuk suya sokmazsa erkek o zaman yeni arayislar içine girer çünkü evdeki psikolojikmen onun gözünde annedir zaten.
- 5 ay
Ayrıca erkeğe annelik edersen sana gelin getirir sözü de doğrudur. Aslında olay bu kadar basit. Hep partner olabilmek ona anaclik yapmamak. Sonra aldatiyorlar neden diyorsun sen zaten annesin onun gözünde. Erkekleri savundugum için demiyorum ancak kadınların tutumları da yanlıs, annelik yapmak çok yanlis
Soran5 ayEvet kesinlikle ama kadınlrın bilinç altıma böyle aktarılmış işte bence her kadına anlatılması gereken en temel şey bu evlilikte annelik rolü ile eş rolünün ayrılması
Aldatmak kesinlikle bahane değil ama yapamıyorsa bosanır ama bu seferde çözüm değil evlense yine başka adama o şekilde davranıcak işte
Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Mantıklı olabilir.
kadın istekliyse arzuluysa bişeyler yaşamak istiyorsa erkeğin çabasını görüyorsa niyetlenir..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKadının beğendiği bir erkek olmalı ve erkek tetiklemesini bilmeli
110 Yorumla
Cevap sahibi5 ayVe erkeğin kadın ruhundan kesin anlaması lazım ben mesela karşı tarafı yükseltmesini ayrı bir seviyorum böylesi bir kadının dahada hoşuna gidiyor
Cevap sahibi5 ayDoğuda mı yaşıyorsun düşünceni merak ettim umarım yorumu görüp cevap verirsin
Soran5 ayYok İstanbul
Cevap sahibi5 aySence bir erkeğin arzusunu hissettirerek davranış olarak kadını yükseltip kıvrandırması bir kadın için nasıl bir şey
Soran5 ayÖncesinde kadına ilgi sevgi vermeli ki kadın bu duruma gelsin sevmediği erkekle çoğu kadın yatmak yatagına girmek istemez.
Ama erkek emek verir ilgi verir ve kadını arzularsa o kadın erkeğin gözüne hayranlıkla bakar bakışları bir kedi gibi olur
Cevap sahibi5 ayKadın ruhundan anlamak bu yüzden önemli işte ilgi olmadan arzularsa erkek kadın uzaklaşır ama erkeğin ilgisini ve arzulanma hissini yaşayınca o içindeki ateşli insanı ortaya çıkartıyor bence
Cevap sahibi5 ayPeki bir ilişkide cinsel uyum çok önemli mi sence bana kalırsa temel özelliklerden sonra bu konudaki uyum o kadar önemli ki
Soran5 ayUyum önemli.
Evet birisi vardı ilgi göstermeden benimle cinsellik konuşmak istiyordu aşırı soğumustum ondan tiksinti gelmişti ve şu an nefret ediyorum o derece yani bir kadına ilgi sevgi vermeden cinsellik yaşamak istersen o kadın senden soğur
Cevap sahibi5 ayO ilgi göstermeden cinsellik konuşmak isteyen kişi öyle bir hata yapmış ki zaten ilgi gösterse ona olan arzuların onunkinden çok daha fazla olurdu bence kadınlar erkeklerden çok daha istekli bu arada dün cevap yazamadım kusura bakma
Soran5 aySanmıyorum, çünkü erkek tahrik olması için çok fazla sebep var kadının yok.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
5 ayİçinden gelmesi erekek sadece belki biraz tetikler sekstwn zev verdiği sürece.
10 Yorumla
5 ayBu anlık ya da çabayla değil direkt yapıyla ilgili
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
5 ayKadin bir erkekten hoslanmiyorsa erkek ne yaparsa yapsin onu arzulamaz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
5 ayKadını yükseltmek önemlidir ama kafasında o kii varken olabilir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
5 ayKanka yorulduk yorulduk. Napalım daha her şey bizden. Eee. Çaba çaba çaba. Amaaaan uğraşmam. Neyse odur.
02 Yorumla
Soran5 ayYorulmayan vardır illaki:)
- 5 ay
Valla taze bitti. Çıkmaz benden daha. Mazur görün ne diyeyim
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu konuda iki tarafta ateşle yanmaya hazur olmalı ilk temas kimden gelirseolumlu cevap alırsa iyi olur ilişkide keyifli olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
5 ayKadının arzulandığını bilmek kadını yükseltir. Kadına değer verilip hoş sözler kadını yükseltir. Kadına değer verilip pahalı hediyeler kadını yükseltir. Kadını kıskandırmak kadını yükseltir...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayDuygu arzu tutku olması lazım. Erkekle alakalı bir durum değil
00 Yorumla Yani bunun hakkında bişeylwr yazıyorum ama engelliyorlar maalesef özelden yazarsanız yardımcı olurum bu konuda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
5 ayEvet yükselmesine bu sebeb ama yeterli değil bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBu cok cok etkiliyor
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKadınım için her şey yaptım yaparım
14 Yorumla
Soran5 ayMaşallah bu değerli bişey çabalarınız
Cevap sahibi5 ayher şey olması gerek gibi değil mi sence erkek kadını yükseltir kadın da kur yapar bu doğanın kanunu değil mi
Soran5 ayDoğada genelde erkekler kur yapar ama:)
Kadının varlığı başlı basına cazibe ve kur değil mi kadının erkeği yükseltmeyi için çaba harcamasına gerek yok ama kadın arzulanmazsa istek duymaz
Cevap sahibi5 ayBeni takip etsene bi
5 ayÇabasız bir şey olmaz
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. E yani her şey karşılıklı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
5 ayEvet haklısın onu azdırmak lazım
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence öyle olmali amasyada
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
5 ayAnlim gelisiyor bu isler
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
5 ayAynen öyle çok haklısın ve dostoğru bir söz
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır var olan vardır zaten
04 Yorumla
Soran5 ayBiz sizin gibi görsele bakıp istek duymuyoruz bunun için erkeğin ilgisi arzusu emeği gerek
Burada bir adam yazmıştı tecrübelerine göre oku anlarsın ne demek istediğimi.
Soran5 ayYani erkeklerin kendini bizimle kıyaslamasına uyuz oluyorum biz aynı değiliz ki
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Her iki tarafta cabalayacak
01 Yorumla
Soran5 ayHe tamam
5 ayAteşli kadının kendi çabasıyla
02 Yorumla
Soran5 ayKadın erkeği görünce cinsel istek uyanmaz kadınlae görsel varlıklar değil duysuklarından emek ve ilgiden etkilenir.
Erkek gördüğüne tahrik olabiliyor biz sizin gibi değiliz!- 5 ay
Evet değilsiniz
Bu işler karşılıklı kanka
01 Yorumla
Soran5 aySiz erkekler kadınlaeı görünce tahrik olabiliyorsunuz ama biz kadınlar sizi görünce kasınızı gözünüzü cinsel istek uyanmıyor uyanması için kadının arzulanması ilgi sevgi emek görmesi lazım. Sen verirsen kadın sana karsılıgında verir.
Hem kadının bedenini isticeksin hemde kadın başlatıcak yok ya!
5 ayİkisi bir olunca akar gider
01 Yorumla
Soran5 ayErkek arzu ilgi göstermeyin kadın Yükselmiuor o yüzden bası ağrıyor:)
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
5 ayMütevazi olmak lazım, yükselmek yerine.
00 Yorumla
5 ayKendiliğinden artıyo
31 Yorumla
Soran5 ayOlmuyor o dediğin gibi öyle olsaydı erkekler gibi her Gördüğümüz erkeğe hallenirdik
Kadın yapısı gereği emek verilmesi ilgi gösterilmesi, arzulanması, gereken bir varlık ve böyle olduğunda arzu artar
Ben oyke oldugunu dusunuyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 735 cevap paylaştı. Katılıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 815 cevap paylaştı.
5 ayEvet bence bu şekilde artar
10 Yorumla
5 ayErkek cabalamalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Evet dogrudur
10 YorumlaEvet biraz
10 Yorumla
5 ayÖylemiymis 😊😊
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayErkeğin payı olsada kadının içinden gelecekk
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı.
5 aySende yok mu
02 Yorumla
Soran5 ayNe yokmı
- 5 ay
İstek
Cinsel Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı. Genel olarak öyle
00 YorumlaTamamdır seksolog
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayErkek kiö
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayEvet
30 Yorumla
5 ayyok yanlis
00 YorumlaGenel olarak evet
10 Yorumla
5 ayElbette etkiler
10 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kadının cinsel isteği erkeğin arzusu ve çabasıyla mı artar, siz ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler