Erkeğin / kadının hangi hareketleri cinsel isteğini arttırır? Mesela, araba kullanırken sevgilisinin elini tutan erkek oldukça çekici gelebilir. O hakimiyet bunu sağlar; ya da banyodan yeni çıkmış kadın, ıslak teni, doğallığı ve masumiyetiyle isteğini arttırabilir.
Erkeğin / kadının hangi hareketleri cinsel isteğini arttırır?
Farkında olmadan frikik vermesi, dekoltesinin gözükmesi ve bunu anlayıp utanması. Yanlışlıkla, erkekle kadının cinsel istek uyandıracak yerlerinin birbirine teması, mesela dar bir koridordan geçerken göğüslerin değmesi.
Bunun için bence özel bir harekete gerek yok zaten Eğer birbirine arzulayan bir çift olduktan sonra Yani gerçek anlamda birbirini istiyorsa gerekse anlamda gerek aşk anlamında ne biraz da tavuğuna hormonları da işin içine katarsak eger zaten otomatikman bir kişi diğerine bunu gerek vücut dili ile gerek sözleri ile zaten belli edecektir Ama dediğim gibi yani bunun için özel bir çaba ya Veya özel bir konuşma harekete gerek yok tahrik olan insan Her anlamda tahrik olabilir ama altını çizerek söylüyorum Tabii ki sadece sevdiği kadına veya erkeğe
Kadının gözlerini kısıp alt dudağını ısırması Diliyle dişini yalaması Ojeli tırnağını dudağına götürüp ısırması Yakasından tutup erkeğini kendine çekip nefesini hissettirmesi Önündeki kabarıklığa sertçe dokunması. 😎
Kadinin erkegi kendine cekmesi kolaydir cilveli nazli ve erkegin dilinden anliyorsa cinsel istegi arttirir Erkek de kadinin dilinden anlarsa cinsel iliski olusur
Ben çok güzel yemek yaparım içki ile beraber hoş geceden sonra hiç red edilmedim kadınlar için sanırım gözleri hafif frikik vermeleri masum ve nazlı tavırları birde borda seksi bir iç çamaşırı varsa beni benden alır
Sakso çekmesi, sexting yapmak için konuşmaya başlamadan güzel sexy bir foto atması, inlemeli sesler çıkarması, göğüs dekoltesini göstermesi falan bunlar hep isteği tavan yaptıran şeyler