Cinsel Yaşam Ten uyumunun nirvanasına çıktığınız biri oldu mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 🔥🔥🔥 yakan Ten uyumunun nirvanasına çıktığınız biri oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
KelebekBlossom Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Sevgilim olmadı ki o olsun sevmek sevilmek ciddi ilişki 3 1 Yorumla GHOST-VENOM 5 ay Neden bu yasa kadar iliskin olmadı? Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Evet zaten bu heyecan ve farklilik seven partnerle muhtesem olur✅ 1 4 Yorumla Soran 5 ay Unuttun mu peki Cevap sahibi 5 ay Ten uyumunun olduğu biri unutulur mu her tende onu ararsın Soran 5 ay Evlendin mi peki Cevap sahibi 5 ay Yo sen evlendin mi
Gizli Üye (30-35) 5 ay Tutku ve sevgiyle oluşur ten uyumu. Ben daha yaşamadım ama yapmak istediğim sevdiğim kişi oldu. Siz kaç yaşındasınız? 0 14 Yorumla Soran 5 ay 32 Yorumla Cevap sahibi 5 ay Sadece bir kişiyle mi yaptınız? Onunla olan uyumumu özlüyorsunuz? Yorumla Soran 5 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 5 ay Bir başkası olmadan anlayamazsın. Bence dediğim gibi tutku ve hislerin etkisi oldukça yüksek. Sevgiliniz miydi? Yorumla Soran 5 ay Aynen Yorumla Cevap sahibi 5 ay Ben de 34 yaşında bakirim. Bilmiyorum aslında :) Yorumla Soran 5 ay Ben de ilk 32 yaşında oldu çok iyiydi ama tatmasam beklentiye girmezdim en azından Yorumla Cevap sahibi 5 ay Hala beraber değil misiniz? Sevgiliniz değil mi yoksa anlık bir şey miydi? Yorumla Soran 5 ay Yok ayrıldık 🥺 Yorumla Cevap sahibi 5 ay Birisine yine aynı duyguları hissederseniz ve partneriniz bencil davranmayıp ön sevişmeye sizin zevk almanızı önemserse yine sizin için mükemmel bir cinsel deneyim olur :) Yorumla Soran 5 ay Evet. Yorumla Cevap sahibi 5 ay Gizliden çıksam yazar mısınız? Yorumla Soran 5 ay Hayır Yorumla Cevap sahibi 5 ay Peki :) Karşınıza iyi seven tutkulu biri çıkar umarım :) Yorumla
breastlover Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 5 ay Sanalda oldu reel bir şey yaşamayanlardanım 1 3 Yorumla breastlover 5 ay Seni anlıyorum, aynı şeyleri yaşamışız, bende beni nirvanaya çıkaran kişiyi hala unutamadım, acaba o kişi sen misini Yorumla Soran 5 ay Benimki reel Yorumla breastlover 5 ay Hımm, sanalda oldu mu hiç, benim konuştuğum Trabzon lu idi Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evet oldu sabaha kadar yapmıştık hemde durmadan ☺☺ 1 10 Yorumla Soran 5 ay Unuttun mu peki Yorumla HeadSh0t 5 ay Unutmadım niye unutayım ki ☺ Yorumla Soran 5 ay Hep o hazzı mı aradın Yorumla HeadSh0t 5 ay Zaten ondan sonra kimseyle yapmadım ki o zirve idi çünkü Yorumla Soran 5 ay Tek gecelik miydi ilişki Yorumla HeadSh0t 5 ay Evet ama ondan sonra olmadı sevgilim de olmadı tek gecelik de olmadı Yorumla Soran 5 ay İlginç Yorumla HeadSh0t 5 ay Neden ilginç olsun ki Yorumla Soran 5 ay Bilmem kendini tamamen kapatmışsın Yorumla HeadSh0t 5 ay Şans kapatma değil de bulamadık denk gelmiyor ki ☺ Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hemde. nasilll 1 kere olduuu 1 3 Yorumla Soran 5 ay Unuttun mu peki Yorumla CAGRI16 5 ay Asla unutmamm Yorumla CAGRI16 5 ay Oda unutmuyor Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Olmadı, ben temassız severim. 1 1 Yorumla Soran 5 ay Neyi 😆 Yorumla
Standart_insan Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Yok daha denk gelemedim gelsem bırakmam zaten 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet oldu şu an halen var devam ediyoruz 1 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Yok öyle biri hayatımda maalesef 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Oldu. 1 2 Yorumla Soran 5 ay Unuttun mu peki Yorumla 34Constantine 5 ay Evet. Yorumla
sakinolöpeceğim Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 5 ay evet oldu 1 4 Yorumla Soran 5 ay Unuttun mu peki Yorumla sakinolöpeceğim 5 ay yo unutulmaz öyle kolay kolay. daha iyisini bulana kadar unutulmaz. hep kıyaslarsın Yorumla Soran 5 ay Bulamazsak peki Yorumla sakinolöpeceğim 5 ay aklımızda kalır öyle :) Yorumla
o-ne_la Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Oldu 1 2 Yorumla Soran 5 ay Unuttun mu peki Yorumla o-ne_la 5 ay Evet Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oldu mükemmeldi 1 7 Yorumla Soran 5 ay Unutabildin mi onu Yorumla Rhaast 5 ay Hissi unutmadım bidaha da pek aynı zevki bulamadım Yorumla Soran 5 ay İnsan hep o hazzı mı arıyor Yorumla Rhaast 5 ay Evet Yorumla Rhaast 5 ay Ama bulması çok zor bir gece denk geldim o kadına sonra bidaha onu bulamadım Yorumla Soran 5 ay Tek gecelik ilişki miydi Yorumla Rhaast 5 ay Evet öyleydi Yorumla
Natsu1906 Takip Et Bilge Yaş: 32 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Bir kişi 1 2 Yorumla Soran 5 ay Unuttun mu peki Yorumla Natsu1906 5 ay Evet. Ama ara ara yükseldiğimde aklıma gelir. Ama bu özlem gibi değil o anki zevkle alakali Yorumla
Juju26 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Evet oldu.. 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bir kaç kişi oldu hem de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 5 ay Oldu evet 1 10 Yorumla Soran 5 ay Unuttun mu peki Cevap sahibi 5 ay Hayır maalesef Soran 5 ay Hep o hazzı mı arıyorsun Cevap sahibi 5 ay Maalesef evet Soran 5 ay Evlendin mi peki Cevap sahibi 5 ay Evet Soran 5 ay Umduğunu buldun mu peki Cevap sahibi 5 ay Yok hayır Soran 5 ay Ben de bundan korkuyorum Cevap sahibi 5 ay Konuşmak ister misin
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet olmuştu 1 2 Yorumla Soran 5 ay Unuttun mu peki Yorumla emre00 5 ay Hayır nirvanaya çıktık Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Pek oldu denmez 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Olmadı 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. hiç olmadı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Sevgilim olmadı ki o olsun sevmek sevilmek ciddi ilişki
Neden bu yasa kadar iliskin olmadı?
Evet zaten bu heyecan ve farklilik seven partnerle muhtesem olur✅
Unuttun mu peki
Ten uyumunun olduğu biri unutulur mu her tende onu ararsın
Evlendin mi peki
Yo sen evlendin mi
Tutku ve sevgiyle oluşur ten uyumu. Ben daha yaşamadım ama yapmak istediğim sevdiğim kişi oldu. Siz kaç yaşındasınız?
32
Sadece bir kişiyle mi yaptınız? Onunla olan uyumumu özlüyorsunuz?
Evet
Bir başkası olmadan anlayamazsın. Bence dediğim gibi tutku ve hislerin etkisi oldukça yüksek. Sevgiliniz miydi?
Aynen
Ben de 34 yaşında bakirim. Bilmiyorum aslında :)
Ben de ilk 32 yaşında oldu çok iyiydi ama tatmasam beklentiye girmezdim en azından
Hala beraber değil misiniz? Sevgiliniz değil mi yoksa anlık bir şey miydi?
Yok ayrıldık 🥺
Birisine yine aynı duyguları hissederseniz ve partneriniz bencil davranmayıp ön sevişmeye sizin zevk almanızı önemserse yine sizin için mükemmel bir cinsel deneyim olur :)
Evet.
Gizliden çıksam yazar mısınız?
Hayır
Peki :) Karşınıza iyi seven tutkulu biri çıkar umarım :)
Sanalda oldu reel bir şey yaşamayanlardanım
Seni anlıyorum, aynı şeyleri yaşamışız, bende beni nirvanaya çıkaran kişiyi hala unutamadım, acaba o kişi sen misini
Benimki reel
Hımm, sanalda oldu mu hiç, benim konuştuğum Trabzon lu idi
Evet oldu sabaha kadar yapmıştık hemde durmadan ☺☺
Unuttun mu peki
Unutmadım niye unutayım ki ☺
Hep o hazzı mı aradın
Zaten ondan sonra kimseyle yapmadım ki o zirve idi çünkü
Tek gecelik miydi ilişki
Evet ama ondan sonra olmadı sevgilim de olmadı tek gecelik de olmadı
İlginç
Neden ilginç olsun ki
Bilmem kendini tamamen kapatmışsın
Şans kapatma değil de bulamadık denk gelmiyor ki ☺
Hemde. nasilll 1 kere olduuu
Unuttun mu peki
Asla unutmamm
Oda unutmuyor
Olmadı, ben temassız severim.
Neyi 😆
Yok daha denk gelemedim gelsem bırakmam zaten
Evet oldu şu an halen var devam ediyoruz
Yok öyle biri hayatımda maalesef
Oldu.
Unuttun mu peki
Evet.
evet oldu
Unuttun mu peki
yo unutulmaz öyle kolay kolay. daha iyisini bulana kadar unutulmaz. hep kıyaslarsın
Bulamazsak peki
aklımızda kalır öyle :)
Oldu
Unuttun mu peki
Evet
Oldu mükemmeldi
Unutabildin mi onu
Hissi unutmadım bidaha da pek aynı zevki bulamadım
İnsan hep o hazzı mı arıyor
Evet
Ama bulması çok zor bir gece denk geldim o kadına sonra bidaha onu bulamadım
Tek gecelik ilişki miydi
Evet öyleydi
Bir kişi
Unuttun mu peki
Evet. Ama ara ara yükseldiğimde aklıma gelir. Ama bu özlem gibi değil o anki zevkle alakali
bir kaç kişi oldu hem de
Oldu evet
Unuttun mu peki
Hayır maalesef
Hep o hazzı mı arıyorsun
Maalesef evet
Evlendin mi peki
Evet
Umduğunu buldun mu peki
Yok hayır
Ben de bundan korkuyorum
Konuşmak ister misin