Cinsel Yaşam Ten uyumunu hiç yakaladınız mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Daha once kimseyi oyle * arzulamadim dediginiz oldumu Ten uyumunu hiç yakaladınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
turgayatacan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Bir defa olmuştu sonra aynı hissiyatı hiç yaşamadım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl benim var Şu an ya daha once hic boyle olmadim Yorumla turgayatacan +1 yıl Eğer böyle bir durum içindeyseniz bunu iyi değerlendirin çünkü zaman içinde bir başkası olursa aynı hissiyat tekrar maalesef olmuyor tecrübe ile sabit Yorumla Soran +1 yıl Seni asla birakmam diyo 🤣 Yorumla turgayatacan +1 yıl Herkes gider aziz dostum Yorumla Soran +1 yıl Ay tabiki biliyorum Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. şaka gibiülke kızı nın cinsellikle ne işi olur ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 niye ya Yorumla çpkn_kuruFASULYE007 +1 yıl yemezler Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bazan çok arzulu iki taratada olursa ten uyumuda yüksek plur 0 0 Yorumla
alfa__erkek Takip Et Xper 6 Yaş: 102 +1 yıl Evet yakaladım öyle zevkli oluyor ki ten uyumu olan biriyle 0 0 Yorumla
Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yıllar önce yakalamıştım 3.04 turuncu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne turuncu derken anlamadim Yorumla Denizlidenbiri +1 yıl Yıllar önce bir kız vardı onunlaten uyumumuz harikaydı onu diyorum Yorumla
αяяdα1066ツ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tenden cok gikir uyumu bence onemli🙈😈 0 8 Yorumla αяяdα1066ツ +1 yıl *Fikir Soran +1 yıl Hem fikir hemde asiri ten uyumumun oldugu birisi var Şu an αяяdα1066ツ +1 yıl Farklilik ve heyecana acik fikirler 😇 Soran +1 yıl Ya ruh esim gibi daha once hic oyle olmadi kimseyle αяяdα1066ツ +1 yıl İstiyosan anlat dinlerim seni Soran +1 yıl Ya yaninda cok rahatim oldugum gibiyim tamamen hic kasmiyorum kendimi istemeden dogalim oda ayni benim gibi αяяdα1066ツ +1 yıl Ten uyumu ve fikirler onemliyse zevkler doruklarq cikar αяяdα1066ツ +1 yıl ?
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Evet unutulmuyorr 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bir kaç defa ve muhteşem bişi 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. temız bakımlıysa oluyo 0 0 Yorumla
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Evet yıllar geçti ama hala unutamadım o yüzden 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir kere oldu bi daha olmadı… 3 5 Yorumla mertyydff13 +1 yıl Kaç kere denedin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kaç kere denemeyle alakalı değil. olmuyorsa olmuyor zorlamaya gerek yok her şeyin zamanı var Yorumla mertyydff13 +1 yıl Başka biriyle yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla mertyydff13 +1 yıl Kaç kişiyle oldun Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Çok nadir 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olmadi 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet yakaladım 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Henüz denk gelemedik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bir defa olmuştu sonra aynı hissiyatı hiç yaşamadım
benim var Şu an ya daha once hic boyle olmadim
Eğer böyle bir durum içindeyseniz bunu iyi değerlendirin çünkü zaman içinde bir başkası olursa aynı hissiyat tekrar maalesef olmuyor tecrübe ile sabit
Seni asla birakmam diyo 🤣
Herkes gider aziz dostum
Ay tabiki biliyorum
şaka gibi
ülke kızı nın cinsellikle ne işi olur ya
🤣🤣 niye ya
yemezler
Bazan çok arzulu iki taratada olursa ten uyumuda yüksek plur
Evet yakaladım öyle zevkli oluyor ki ten uyumu olan biriyle
Yıllar önce yakalamıştım 3.04 turuncu
Ne turuncu derken anlamadim
Yıllar önce bir kız vardı onunlaten uyumumuz harikaydı onu diyorum
Tenden cok gikir uyumu bence onemli🙈😈
*Fikir
Hem fikir hemde asiri ten uyumumun oldugu birisi var Şu an
Farklilik ve heyecana acik fikirler 😇
Ya ruh esim gibi daha once hic oyle olmadi kimseyle
İstiyosan anlat dinlerim seni
Ya yaninda cok rahatim oldugum gibiyim tamamen hic kasmiyorum kendimi istemeden dogalim oda ayni benim gibi
Ten uyumu ve fikirler onemliyse zevkler doruklarq cikar
?
Evet unutulmuyorr
Bir kaç defa ve muhteşem bişi
bu siteden birisiyle oldu
temız bakımlıysa oluyo
Evet yıllar geçti ama hala unutamadım o yüzden
Daha hic deneyimim olmadi
Bir kere oldu bi daha olmadı…
Kaç kere denedin ki
kaç kere denemeyle alakalı değil. olmuyorsa olmuyor zorlamaya gerek yok her şeyin zamanı var
Başka biriyle yani
Evet
Kaç kişiyle oldun
Hiç kaybetmedik biz.
oldu.. ve ten uyumu olması müthiş bir şey
3 kişi ama hiç birlikte olmadım
Bazen..
Çok nadir
yakaladıklarım oldu
Olmadi
Oldu
oldu.