Bu erken boşalma konusunu ben erkekler üzerinde pek anlayamadım ya bazen Mesela 5 dakikada boşalıyorlar bazen 15 dakika kendini tutabiliyor. Yani bu neye göre değişiyor gerçekten bunu merak ediyorum. Bu şekilde olan bir erkeğin erken boşalması var diyebilir miyiz mesela merak konusu
17 Yorumla- 5 ay
Merhaba, 5 dk da boşalan da 15 dk. Da boşalanda erken boşalan kısmına girmiyor. Doluluk oranı ve kadından etkilenme yoğunluğu içinde bulunduğu durumların uygunluğu varsa kısa sürede boşalır , ikinciye üçüncüye... devam ettikçe boşalma süresi uzar, diğer yandan , bazı erkekler ilk iki de 1 er 2 dk da boşalabilirken üç ve sonrasında süre uzar. Bazı kişilerde ilk de bile olsa 5 dk , bazısı 15 dk devam edebilir. Burada sürenin fazlalığı kendini tutabilme durumu değildir. Kendimi tutuyorum diyen erkeklerin %90 ı yalan söyler , %10 u ise tuttuğunu zanneder ama bilmedikleri için olay kendi kontrolünde zanneder , bazıları ilaç kullanır. Sürenin uzunluğu kendilerine tutmalarıyla ilgili değil, sinir uçlarının duyarlılığının ne kadar açık olup olmamasına göre değişiyor hepsi bu. Hiç bir takviye olmadan yarım saat 40 dk. Boşalmayan erkek biliyorum. Genetik yapıyla ilgili olduğu gibi, Aynı zamanda sünnet edilme esnasında kesilen kısımla tamamen doğru orantılı bir durum. Sünnet edilen kısım uyaranların bulunduğu yere denkgeldiği zaman hisler kuvvetli gelişir hızlı bir boşalma olur , eğer ki uyaran uçların noktalarının olduğu noktada değilde milimetrik bir farkla mesafeli ise boşalma süresi uzun oluyor. Diğer önemli unsurda , p*rno hayatının merkezine oturtmuş o kadar uzun süre izler ki artık cinselliğe özellikle cinsel birleşmelere duyarsızlaşır yine süre uzar.
- 5 ay
@1Dehliz1Zirve teşekkür ederim detaylı yorumun için baya faydalı oldu 🙏
- 5 ay
Rica ederim. Faydalı olmasına sevindim. Okuduğun ve geri dönüşün için ben teşekkür ederim 😊🌷
- 5 ay
Ben normalde en azından 2. yi yaparken 40 50dk sürüyor ama eğer çok zevke geldiysem uzun süredir yapmadıysam erken oluyor mesela geçen bayadır arzuladığım biriyle ilişkiye girdim 2 defa boşaldım ikisi de erkendi 3de düzeldi ama
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ay- Erken boşalma: 0–1 dakika
- Kısa / sınırda: 1–2 dakika
- Ortalama (iyi): 3–7 dakika
- Uzun / geç boşalma: 7–15 dakika
- Çok geç boşalma: 15 dakika ve üzeri
Veriler bu şekilde.
Benim değişiyor , kötüysem 15 - 20 dk gir çık sadece. Normal 20-30 dk. 15-20 dk her türkü var. Ama bazen uzayabiliyor. Gani 1 saat falan bazen hiç boşalamıyorum. Değişiyor. Psikolojik. ya da kullandığın bir ilaç varsa cinsel içerikli değil. Atıyorum bir tedavi görürsün hap atarsın mesela geç boşalırsın gibi gibi.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
5 ayBunun çok farklı nedenleri var, uzun süre seks yapmayan erkek hemen boşabilir, çapkınlık yapan erkek heyecandan stresten hemen boşalabilir aynı şekilde kadın aşırı heyecanlanlı olursa vucut ısısı yüksek olur erkek hemen boşalır
15 Yorumla- 5 ay
@mad_girl34 ama erkek 30 dakka sürmeli
- 5 ay
Sen az 45 dakika yapıyorsundur,
- 5 ay
Evet ben 45 dakka altı yapmam bide ikinciyi yaparken bi saat sürüyo
- 5 ay
Yalancıyı mikseler boş kalmazsın
- 5 ay
Yalan değil canm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Günaydın günün güzel olsun 15 dakika bence erken bir organınızım ortalama 2 organın birleşmiş olduğun da 25-30 dakika sürmeli bir ilişki tamamıyla bir saat içinde tamamlanmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
5 ayKarşındaki kadın boşalmadan boşalan erkek erkekn bosalmistir. Kadın boşalana kadar erkek kendini kontrol etmeli ve kadın orgazmı ile kendini birakmali
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. birazda karşısındaki kadın bağlı önemli olan ondan sonra boşalmak ama 1-5dk gibi bişi erken sayılır
00 Yorumla
5 ayEn az 10 dakika en uzun yarım saat
Bunu biraz daha uzatmak kendi elinde
10 dakikanın altı oldu bittiye gelir hiç zevk vermez00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. kadindan once bosalan her erkek erken bosaliyordur.. :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
5 ayİlk postası 10 dakikadan önce geliyorsa erken boşalıyordur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
5 ay15 ten aşağısı, kadın orgazm olduysa dakikanın önemi yok.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayKadın orgazm olmadan önce boşalan her erkek erken boşalan erkektir.
00 Yorumla
5 ayMilletin azminin duyunca 5 dk bile çok erken geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayKeşke büyük olsaydı da 10 saniyede boşalsaydim bamya gibi kaldi ama boşalmam 30 dk civarı Sürüyor
04 Yorumla- 5 ay
Kaç ki
Cevap sahibi5 ayHayatım bitti sorma erekte hali 15 cm biraz ince gittiğim kadinlar küçük diyor ilişki yaşamak istemiyorum artik her kadın laf atiyor küçük tatlı diye
- 4 ay
15 küçük değil ki
İnce diye öyle diyorlardır
Cevap sahibi4 ayBilmiyorum cok iliskim oldu küçük diyorlar kalin olsa cok cok iyi görünür dediğin gibi ince olduğu icin küçük göze geliyor öz güvenim kalmadı yarin evlensem esin sorun etmeye başlarsa iste o zaman yandım
Gizli Üye(45 üstü)5 ay5 dk olarak diyebilirim, içinde fazla hareket edemeden boşalıyor isen erken diye tahmin ederim. Sonrası nomaldir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ay3 dakika ve üstü normal 3 dakika altı erken boşalma eğer 20 dakikayı geçiyorsa geç boşalma sorunu vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 ay5 dakika içerisinde boşalan Erkekte erken boşalma vardı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ay5 dk. dan kısa sürüyorsa sıkıntı.
Kadın boşalamaz.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayAlt limiti bilmiyorum. Bende boşalamama sorunu var. Bazen gün boyu şey etsem boşalamıyorum.
00 Yorumlaİlk posta için 5 normal karşılanabilir devamında ise 15 dk içinde geliyosa erken boşalma sayarım
20 YorumlaNe alakası var bu erkeğin elinde ne zaman isterse o an boşalır
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
5 ayKadını doyurmadan boşalan
11 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı.
5 ayBana göre 5 dakikaya kadar erken sayarım
00 Yorumla Bu dakikaların hepsi erken boşalma oluyor zaten
00 Yorumla1 dakika altı
00 YorumlaBir dk nın altındaysa
00 Yorumla
5 ay15 dakika nin alti erken bosalmadir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 ayYarım saatin altı zevk vermez
00 Yorumla
5 ay5-10
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
5 ay15 dakika yazmışlar :D değişir bu
00 Yorumla
5 ay30 dakka altı sarmaz bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. 2 3 sk amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ay15 ve altı
00 Yorumla Senle yapan erkek görünce boşalır ya 😍
01 Yorumla1veya 5 dk ne ya 🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 689 cevap paylaştı.
5 ayİlk 5
00 Yorumla
5 ayİlk posta en az 15 dakika
00 Yorumla5 dk geçen yoktur 15 yazıyorlar
00 Yorumla
5 aybuna yaa o kadar hızlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 15 dk altı erkendir
00 Yorumla
5 ay1. dakika
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. 1 dak altı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
5 ay1 dk :D
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. Göğüsler güzelmiş
00 Yorumla10 dakika
00 Yorumlaİlk 10 dk heralde 🤔
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler