- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 ayMerhaba, Öncelikle sorunuzu ciddiyeti ve önemi gereği , burada atıp tutanlar olur can sıkıcı yazılar olur bunlara kesinlikle aldırmamanızı tavsiye ediyorum. Sanki sadece kendileri cinselliği biliyor gibi konuşan erkekler ve kadınlığı , kadınsılığı dişiliği erkeği etkilemeyi sadece kendileri biliyormuş gibi konuşan kadınlar olur , çoğu anlamak için değiş cevap vermek için yazarlar. Size gelecek olursak, durumunuza üzüldüm çünkü evliliğin temel koşullarından biri olan cinsellikte , tatmin olamamak ya da yeteri kadar tatmin olamamak gerçekten zor ve ağır bir olumsuzluk. Çözüm için yardımcı ve destek olmaya çalışacağım ama her ne yaparsak yapalım bu düğüm eşinizde çözülecek. Bunun en açık net gerçeği , sizin bir kadın olarak erkeği kendinize çekebilmek ve devamlılığı sağlamak adına yapmanız gerekenleri yaptığınıza şüphem yok hem istekli hemde devamını isteyen kadın herşeyden önce kendini keşfetmiş , kendini güzelliğini ve üzerinde taşıdığı güzelliklerin farkında olan , bir erkeğin sevmeleri ile bu güzelliklerden bedenine yayılan zevkleri bilen en azından olması gerektiğini bilen , güzelliği ve yine üzerindeki güzelliklerle erkeğe kendini isteten arzulatan ve daha yoğun hisler içinde olmasını sağlayan bir kadın demektir. Bazı sorular soracağım bu sorular neticesinde duyarlılık gösterirseniz iletişimi sürdürürseniz bir sonuca varmaya çalışacağız. Sürdürmezseniz canınız sağolsun. Sorularım, ,1. eşiniz kaç yaşında , 2. Sigara kullanıyor mu? Kullanıyorsa yoğun kullanımı var mı? 3. Kilo durumu nasıl? 4. Kronik bir rahatsızlığı var mı? 5. Eşinizin penisini derinliklerinize aldığınızda yeterli doluluk hissi ile zevk alabiliyor musunuz? Bu soruların cevapları bize yardımcı olacak. Diğer bir konuda şu , maalesef eşinizin psikolojik sorunları var. Üstelik bu sorunlar cinsellik konusu dışında ama cinselliğide olumsuz etkileyen faktörler. Böylesi güzel, etkileyici ve istekli bir kadın için erkek sevişmeyi doyumsuz ve süresiz yaşamak ister ayrıca fırsat kollama peşinde olur. Bunun yanında imkanlar elverdiğince fantastik olur ki küçük heyecanlar bütün çılgınlık hisleri getirir ve çok zevk verir. Dönüşünüz olursa görüşmek ümidiyle kendinize iyi bakın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yaşlar müsaitse senin içinden geçmesi gerek aslında. Ama bu adamın fiziki sorunları var sanki. Kilo sorunu var mı? Erkekler ortalama 1.5-6 ml boşalır küçük şırınga gibi düşün onu ölçüt al. Eğer aşırı fazla boşalıyorsa bunu üretmesi zaman alır onu üretecek besinler lazım.
Nasıl çözeriz demişsin hormonlara ve kaslarına en iyi gelecek şey spordur. Mıymıntılıktan kurtulur. Canı istiyor ama gücü yetmiyorsa spor yardımcı olur özellikle koşu gibi kardiyo sporlar
00 Yorumla
5 aysorun sende canım onda değil erkek ard arda 3 gün yaptığı zaman bir hadta istenmez cinsellik doyar yani bu herkeste böyledir tabi ki sen ultra istekli ve seksi bi hatun değilsen kaldı ki 30 yaşımdayım hergün isteyen kadın da ne gördüm ne duydum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Anladigim kadariyla seni bosaltmadan kendi boşalıyor yeni evlisin ve tadina doyamiyorsun aslinda 2 . ye gerek yok sen bosalanadigiin icin ikinci istiyorsun oyle anladım doğrumu
02 Yorumla
Soran5 ayEvet aslında olay bu yani ben zaten ilkinde doyduğumda ikinciyi istemiyorum gerek duymuyorum ama çoğu kez ilkinde doyamadigim için eliyle yapıyorum ve o da buna göz yumuyor
5 ayTamam bu basit, bi posta attıktan sonra kalkık olıyor mu ya da odağı sende mi yoksa direk seksten uzaklaşıyormu, bide performansı nasıl
07 Yorumla
Soran5 ayİkinciye inmiş oluyor hani oynasa da kalkmıyor ve şöyle beni gayet de beğendiğini söylüyor
- 5 ay
Hmm tamam peki ilk postada performansı nsıl yani onda iyi mi
- 5 ay
Seni anlıyorum bu arada sorun yok, sadece soru cvp yapalım, net bi sonuça varırız
- 5 ay
?
Soran5 ayYani birincide de en fazla on 15 dakika falan sürüyor ve bana sürekli diyor ki Türkiye şartlarında bu gayet iyi ben de diyorum ki hayır yani çevreden duyduğum gördüğüm bu değil benim
- 5 ay
Tamam sen ilk postadan da memnun değilsin ve anladığım kadarıyla sen işini de gayet iyi yapıyorsun demi? Sertliği nasıl penisin en önemlisi bu, bide soruları sormam da sorun yoktur umarım
- 5 ay
Şu hesaptan cvp versene
5 ayBu konuda seninle dertleşmek isterim, veya klitorisel orgazm mı olsan bu yolu denesen iki saat sonra tekrar istekli yapabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayÖzelinizi arkadaşlarına niye anlatıyor? İki ilişki arasına biraz zaman lazım, erkeğin metabolizması böyle çalışmaz.
00 Yorumla
5 ay%90 testestoron düşük. O ilaçla hapla sporla vs yükselmez. Çare boşanmak
02 Yorumla
Soran5 ayAma Ürolog hormonların normal demiş sıkıntı yok demiş
- 5 ay
Tr de testosteron a bakmazlar onların baktığı şeyler kısırlık vs gibi konular.
Gizli Üye(18-24)5 ayhic onu etkileyecek seyler denedin mi hani kadinligini konusturmaya calistin mi ilkinde degil de onda kendisi de istiyor ama ikincide olsun falan
02 Yorumla
Soran5 ayYa sen ne çok biliyorsun bunları ya sence yapmamış olabilir miyim sanki bilmiyor muyum giyinmeyi konuşmayı sözleşmeyi saçma sapan konuşmayın be
Cevap sahibi5 aydelimisin be ne kuduz kopek gibi saldiriyon biz ne bilek ne yapip yapmadigini soruyoz iste bizde ogrenmek icin ona gore onerecez belki bir seyler catlakmidir nedir ne halin varsa gor
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
5 ayHanimefendi neden skor derdinde olduğunuzu anlayamadım buradaki önemli olan kaç sefer olduğu değil ne kadar kaliteli oldugu mesela siz neden orgasm olamiyorsunuz asil soru vaginal orgasmı yaşayan kadın zaten ikinci falan istemez ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayIkinci el ile yaptırıyor olayını anlamadım ben
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayseni boyle duvardan duvara atacak domaltip kokleye kokleye sabahtan aksama kadar pompalaya pompalaya inletecek erkek lazim senin kocada is yok degistir sen onu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
5 ayYani hersey normal görünüyor ama performans bu kadar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
5 aySeni bağırta bağırta inletmeyen adama kocam deme bari o ne öyle mandal gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayYanı senı tam anlamıyla rahatlatması lazım oncelıkle
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 aySenin işin Zor gerçektwn böyle yarım bırakan tatmin edemeyen kişilerle uğraşmak zor. Benim libidom yüksek boşalsamda sertliği kaybetmiyorum 2 devam edebiliyorum ara vermeden seni tatmin etmek içinde çaba göstermiyor nasıl olcak böyle
00 Yorumla
5 ayBiraz isteksizlik olabilir. İlkinden sonra oralla tekrar sertleştirmeyi dene
00 Yorumla
5 ayBaya sorun var gibi. Seni beğenmiyor olabilir mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
5 ayBir sorun var bukdar az olamaz 5 ayda
03 Yorumla- 5 ay
Sorun var kesinlikle doktor tedavisi
Soran5 ayÜrolojiye gitti hormonların normal senin eşin fazla enerjik olabilir demiş göndermiş canımsın adam ya
- 5 ay
Üroloji olmaz özele gitmesi lazım dolgu iğnesi olmalı
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kanka sensin number one
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Libidosu düşük kisaca
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
5 ayone ole acoklama kpss sorusu gibi
00 Yorumla
5 aySenden etkilenmiyor olabilir mi
00 Yorumla
5 aySeninki vitaminsiz
00 Yorumla
5 aySağlıklı beslenmiyordur.
00 Yorumla
5 ayBöyle kadın olsa hiç boş bırakmazdım
02 Yorumla- 5 ay
Senin değerini bilemiyor
- 5 ay