Kocamda cinsel isteksizlik ya da performans sorunu olabilir mi, yoksa bu normal mi?

Daha beş aylık evliyiz öyle herkesin anlattığı gibi her gün her gün ya da günde 2.03 defa birliktelik yaşamıyoruz hatta bundan ötürü ben biraz işkillendim ve kendisine sordum aşkım bir sorun mu var sağlıksal bir problemin mi var acaba hani varsa doktora görelim falan tabi erkekliğine yediremedi hayır benim hiçbir problemim yok dedi yine de ürolojiye gittik ama Ürolog’da hormonların da herhangi bir problem yok dedi ama mesela günde en fazla bir defa yaparız hani ben ikinciyi istesem bile onunki istemez çünkü bir taneyle doyabiliyor ikinciye ancak 1 saat 2 saat sonra falan istekleniyor onda da çok yoruldum diyor ve yapmak istemiyor çoğu kez birinci de ben verim alamadığım için eliyle yapıyorum buna bazı erkek arkadaşlar ne demek eliyle yaptırıyor böyle erkeklik mi olur falan dediler açıkçası buna da biraz kırıldım şu an benimki mâcunlar falan yiyor hani macun yediğinde ilişki süresi uzuyor sadece daha iyi oluyor ama ikinci yine olmuyor ve nedense benimki benimle duş almayı hiç istemezdi neymiş komşular duyacak neymiş birileri duyacak diye aynı şekilde sevgililik dönemindeyken de telefonda yapmayı istemezdi birileri duyacak diye gerçekten birileri duyacak diye mi istemiyor yoksa bir problem mi var

Güncellemeler
5 ay
Arkadaşlar ben gayet de görevlerimi biliyorum ve yerine getiriyorum ve gayette güzel bir kadınım yani parmakla gösterilen kızlardanım ha bu arada benimki daha önce evlenip boşanmış bir insan bilmiyorum geçmişte buna dair bir problemlerim oldu ama ilk eşi bunu aldatmış yani demek ki cinsel bir problem varmış ki aldatmış yani ama önemli olan şu bunu nasıl çözebiliriz
Kocamda cinsel isteksizlik ya da performans sorunu olabilir mi, yoksa bu normal mi?