Ego olarak demiyorum ama gerçekten de gayet güzelim fiziğimde çok iyi düzenli olarak spor yapıyorum. Bakımlıyım alımlıyım. Libidom yüksek lakin şöyle bir durum var arkadaşlar. Kocamda 0 istek. Her türlü fanteziye açığım ne derse yaparım grup dışında ama yok yani. 2 haftada bir yapıyor onda da cin gibi 3 kez tıklattı mı boşalıyor 😂 çok anlayışlı biçimde konuşup doktora gitmeyi teklif ettim çirkefleşti. Sürekli yanında seksi kıyafetler giyiyorum içimi belli edecek şeyler giyiyorum önüne bilerek eğilip kalkıyorum ama yok elini sürmüyor. 1.5 yıldır evliyiz ve bu durum evliliğin 2. Ayından itibaren başladı. Evlenmeden öncede bu konuları konuştuk. Aldatma desen benim gibi bir kadını aldatıyorsa yuh derim. Çünkü ben fizyoterapistim eve geldiğimde yemek yapsr etrafı tekrsr toparlarım o işten geldiğinde hep güzel yüzle karşılarım masaj yaparım ki çok güzel yaparım masajı her türlü mutlu etmeye çalıştıkça olmuyor. Bende bir karar aldım. Ondan boşanmaya karar verdim. Sizce yanlış mı yaptım? Onca süre boyunca çabaladım. Gencim güzelim eşbet başka birini bulurum elimin altında iş fe var maaşımda güzel ayaklarımın üstünde dururum çocuğumuzda yok ki zaten nasıl olsun adamın ilişkiye girdiğimi var😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili eşin sevişmeyi sevmiyor kardeşim bu en büyük nedeni bu birde senin eşinden önce bir aktif cinsel hayatın varmıydı? (Tahmin sadece) bazen bu durum sonradan soğuma yapabiliyor (yaşadım) sonradan özel şeyler öğrenmek itiraf falan cinsel soğumaya neden oluyor yoksa dediğim gibi adam sevişmeyi sevmiyor ne olsun başka
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de çok istekliyim derdim kendime ama sevgilim benden daha istekli çıktı yorulmaya başladım seks dışında da aktiviteniz olsun bence birlikte vakit geçirin libidon yüksek olsa da bir süre belli etme hatta o istediğinde sen geri çek kendini bir süre bakalım bir fark olacak mı adamda
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnaptın gelişme var mı :D
Cevap sahibi+1 yılhey :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılFizyoterapist olmanın aldatılmama konusunda ki etkisi nedir tam olarak 😀 İstedikten sonra en güzel kadın ol çirkin fantezisi diye bir şey duymadın mı hiç
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın bence boşanmakta evliliğin alt yapısı seks yapmaktır ötesi yok karısını düşünmeyen adam böyle ortada kalmayı hak eder ama iyi anlattın kendini..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yıldoktor yardımı şart , sizde vitamin alabilirsiniz. günlük kullanımda çok işe yarıyor, link verebilirim..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. bişey sormak istiyorum özel olabilir belki ama, eşinin bi sıkıntısı stresi olabilir mi kafasına taktığı?
00 YorumlaEşinle konuş onu anlamaya çalış sorunu beraber aşın
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır konuşuyorum?
+1 yıldoğru karar. aseksüel demek ki. ya aldatmak zorunda kalırdın ya da boşanmak. benzer sorunu ben de yaşıyorum
00 Yorumla
+1 yılOhh senin gibi biri olsa hayatımda sürekli sevişirdik ne güzel
00 Yorumla
+1 yılEn iyisi boşanmak senin gibi bir değer yok olmaya mahkum olamaz 😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam zıt oluyor işte biri istekli iken diğeri isteksiz 3 hafta nasıl dayanıyorsunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılBen dayanamıyorum mastürbasyon yapmaktan bıktım. Boşanmakta haklı mıyım sizce
Cevap sahibi+1 yılÇocuk yoksa boşan çok önemli çünkü bu bende
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç
Cevap sahibi+1 yılBana çok benziyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 senedir bir adım atmaması en büyük sebep bence. gayret bile etmiyorsa başka çare yok.
00 Yorumla
+1 yılÇok benzer durumdayım kaçınılmaz son bu oluyor
00 Yorumla
+1 yılSenden nefret mi ediyor acaba
00 Yorumla
+1 yılmutlusun bosanacagin için herhalde
00 Yorumla
+1 yılZevkine giden yolları bul
00 Yorumlabir hasrakı olabilir mi?
00 YorumlaYani haklısın ne diyelim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen nasıl istiyorsan öyle olsun