Kocamdaki cinsel isteksizliğin nedeni ne olabilir?

Ego olarak demiyorum ama gerçekten de gayet güzelim fiziğimde çok iyi düzenli olarak spor yapıyorum. Bakımlıyım alımlıyım. Libidom yüksek lakin şöyle bir durum var arkadaşlar. Kocamda 0 istek. Her türlü fanteziye açığım ne derse yaparım grup dışında ama yok yani. 2 haftada bir yapıyor onda da cin gibi 3 kez tıklattı mı boşalıyor 😂 çok anlayışlı biçimde konuşup doktora gitmeyi teklif ettim çirkefleşti. Sürekli yanında seksi kıyafetler giyiyorum içimi belli edecek şeyler giyiyorum önüne bilerek eğilip kalkıyorum ama yok elini sürmüyor. 1.5 yıldır evliyiz ve bu durum evliliğin 2. Ayından itibaren başladı. Evlenmeden öncede bu konuları konuştuk. Aldatma desen benim gibi bir kadını aldatıyorsa yuh derim. Çünkü ben fizyoterapistim eve geldiğimde yemek yapsr etrafı tekrsr toparlarım o işten geldiğinde hep güzel yüzle karşılarım masaj yaparım ki çok güzel yaparım masajı her türlü mutlu etmeye çalıştıkça olmuyor. Bende bir karar aldım. Ondan boşanmaya karar verdim. Sizce yanlış mı yaptım? Onca süre boyunca çabaladım. Gencim güzelim eşbet başka birini bulurum elimin altında iş fe var maaşımda güzel ayaklarımın üstünde dururum çocuğumuzda yok ki zaten nasıl olsun adamın ilişkiye girdiğimi var😂
Kocamdaki cinsel isteksizliğin nedeni ne olabilir?