Cinsel Yaşam Farklı pozisyonlar alınan zevki değiştirir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Güncellemeler5 ay Pozisyon değiştirmek mi zevkli olan yoksa belli pozisyonlar diğerlerinden daha mı zevkli Farklı pozisyonlar alınan zevki değiştirir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
aşk_şişesi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Her pozisyonun ayrı zevki var tabii ki.Mesela benim gibi baskın dominant ve acı çektirmeyi seven biri cowgirl pozisyonunda rahat edemez.Ben doggy, kaşık, bacak omuza, prone bone ve ayakta vs daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% 5 ay Değiştirir tabiki, her pozisyona açık partner bulmak kolay değil 0 0 Yorumla
OnnurAkd Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 75% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 989 cevap paylaştı. Belli başlı pozisyonlar var zaten. Ama hepsinin de zevki ayrı ayrı. Denemeyi seviyorum 0 0 Yorumla
emre789997 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 5 ay Değiştirir. Misyonerde kadını kitleyip çat çat yaptımı serice o kadının sırtını çizmeme ihtimali yoktur 0 0 Yorumla
Canflow Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. denemek gerek hangilerini merak ediyon? 0 0 Yorumla
akreperkeği35 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Değiştirir tabi hemde ne zevk alınır 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. her iki taraf için de evet 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Değiştirir tabikide 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. İlla ki 0 0 Yorumla
Onlarla__Konuşuyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 31 5 ay He tabiki de hemde yuzde yüz farkli etkiler olur 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kesinlikle 0 0 Yorumla
Drhuu11 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 5 ay Evet kesinlikle 0 1 Yorumla Drhuu11 5 ay Hiç mi yapmadın ya sen Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evet değiştirir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Her pozisyonun ayrı zevki var tabii ki.
Mesela benim gibi baskın dominant ve acı çektirmeyi seven biri cowgirl pozisyonunda rahat edemez.
Ben doggy, kaşık, bacak omuza, prone bone ve ayakta vs daha çok seviyorum
Değiştirir tabiki, her pozisyona açık partner bulmak kolay değil
Belli başlı pozisyonlar var zaten. Ama hepsinin de zevki ayrı ayrı. Denemeyi seviyorum
Değiştirir. Misyonerde kadını kitleyip çat çat yaptımı serice o kadının sırtını çizmeme ihtimali yoktur
denemek gerek hangilerini merak ediyon?
Değiştirir tabi hemde ne zevk alınır
her iki taraf için de evet
Hepsi de yaşanmalı...
Değiştirir net
Değiştirir tabikide
İlla ki
He tabiki de hemde yuzde yüz farkli etkiler olur
Olabilir
Kesinlikle
Evet kesinlikle
Hiç mi yapmadın ya sen