Selamm,
Oral seksi yapan ağzının tadını bildiği için mi yapıyordur¿

Selamm,
Oral seksi yapan ağzının tadını bildiği için mi yapıyordur¿

Hiç yaşamadım abartı veya tadında diyemem ama şunu söyleyebilirim yani cinsellik konusunda fazla abartalara gitmeye gerek yok sadece rahatlama odaklı istek odaklı ve ihtiyaç odaklı bir haz olduğu için hani bazı şeylerde de insanları zorlamanın gereği olmadığını düşünüyorum örnek veriyorum oralı cinsellik yaşamayı her insan istemez karşılıklı Rıza olması gerekir birazcık da zevk meselesi ama hijyen kuralları da çok önemli O yüzden çok tercih edebileceğim bir şey olduğunu sanmıyorum ama dediğim gibi yaşamadığım bir şey hakkında da kesin kötüdür diyemem
Bence kessinlikle evet oral ilişki özellikle kadına yapılmalı çünkü ilişki öncesi oral kadının hem stresini alır hemde sexe hazırladığı kaba tabirle ıslattığı için cinsellik daha zevkli ve tutkulu hale gelir bu yüzden oral kessinlikle her cinsel ilişki öncesi yapılmalıdır.
Tek kişi ile oldum.
temizdi, ona karşı her şeyimi verip bir yandan da her şeyini alma isteği oluyordu içimde.
bana yapılması bana keyif verir, benim yapmam da hoşuma gider.
benimkinin yüzüne bakıp yapmak, yüzünün aldığı ifadeyi görmek daha da hoşuma gider.
bana yapılırken saçlarını parmaklarımın arasında gezdirmek ayrı bi hoşuma gider..
yani abartı değil.
temiz ve doğru kişi ile ayrı bi zevktir.
Her şeyini derken anal dahil mi?
@suskunprensinöpücüğü hayır yahu. Anal tabi ki dahil değil.
He tamam :)
Cinsellik bir bütündür ve her aşaması keşfedilmeyi hak eder. Bir insanın partnerinin vücudunun her noktasına hayranlık duyması ve ona her şekilde zevk vermek istemesi abartı değil, tutkunun ta kendisidir. Kısacası, evet; ne istediğini ve nasıl zevk vereceğini bilenler ağzının tadını gerçekten biliyordur.
Cevap
19Cevap
Benim için ağzımın tadını bilmektir
Seks işte erkek kadının vucudunda dilinin atmadığı yer kalmayacak
Öyle yapıyoruz zaten.
Bence abartı değil. Kadının canının acımaması için daha rahat bir sevişme olması için ön bir hazırlık. O kadının iç bacakları öpülecek göğüsleri yalana ak uzun uzun da vajinasıyla ilgilenecek hem dışıyla hem içiyle kadın da aynı şekilde erkeğin penisiyle vücuduyla ilgilenecek ben kol kaslarımın yaşanmasını seviyorum mesela.
oral bence bir iliskide olmazsa olmaz gibi bir sey, kesinlikle abarti degil agzinin tadini bilmekkk.
Penis güzel ve temizse mükemmel bir şey ama cogu kişi bakimsiz
Ağzının tadını bilmektir kesinlikle. Ağızda büyüyen şeyler güzel oluyor
Bireysel tercih olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle; seven olduğu kadar sevmeyende vardır. İllaki herkesin bir sebebi vardır.
Kıymetli pipim çok lezizdir ağzının tadını bilen kızlar için muazzam yani ❤️ Ben oral yapmayı severim ama yaptığım kişi çok temiz olmalı bundan bizzat kontrol ederek emin olduğum kişiyi yıldızlara çıkarırım ama dediğim gibi önce temizlik gırtlak kanseri olmamak için kukuyu ışıkta kontrol etmek iyice incelemek içine dışına iyi bakmak gerekiyor oral yapacağınız pipiyede kukuyada temkinli yaklaşın gerçekten dikkatlı olun bu konuda herkesle olmaz bu iş ❤️
Bence partnerini istekli görmek yüksek görmek oralı yapanıda azdırıyordıt
bunu karşı tarafa sormak gerek insan bazen düşünüyor bunun nesinden zevk alıyorlar da yapıyorlar diye
Ön sevişmenin pimini çeken bir uygulama bence olmazsa olmamalı
Bilmem ağzının tadını bilen herseyi yapar, bilmeyen olduğu kadarını yapar..
Ağzının tadını bilmek oluyor iğrenip yapmayanlar seks yaptım demesin
Farklı bi heyecan ve doyamayıs ıste
Partneri zevke ulaştırmak için bir adım önemli bir adım
Ağzının tadını bilmem
Ağzının tadını bilmek bence.
Çok severim yapmadan bırakmam
Ağzın tadını bilmek oluyor
Bence ilişkinin olmazsa olmazı
Evet zevkli ilişkide olmazsa olmazdir
Genelde abartılı
Ağzının tadını bilmek oluyor..
Ağzının tadını bilmek oluyor