Cinsel Yaşam Anal merakı olan erkek mutlaka biseksüel midir yoksa sadece fantezi mi 🤔? Defness_ Takip Et Xper 6 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Tercih eden çok varmış Güncellemeler5 ay Güncel Güncellemeler5 ay Sıkıldım Güncellemeler5 ay Var mı merakı olan hala Anal merakı olan erkek mutlaka biseksüel midir yoksa sadece fantezi mi 🤔? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Bergaforr35 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Anal isteyen zevkini biliyordur lisedeki sevgilim ile yapmıştım 1 hafta acıyor demişti sonra sonra alıştı 😊 1 0 Yorumla
Doktorrcıvanıım Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Tamamen fantezi , her erkek anal ister ama zevkine , kadın ise acı çeker sadece 0 0 Yorumla
01kimbilir Takip Et Xper 5 Yaş: 31 5 ay Vajinaya göre dar ve görsel olarak hos geldiği için zevkli erkek için 0 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben tutkunuyum ama biseks değilim 0 0 Yorumla
Hakan-88-06 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 5 ay Anal seven erkekten olmaz 0 1 Yorumla Hakan-88-06 5 ay Neden sıkıldın Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zevkli biseks falan değiliz ama xhdbddj 0 0 Yorumla
Gezegen0000 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 94% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Sapkinlik 0 0 Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kesin diyemeyiz 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Fantazidir 0 2 Yorumla İST34MLT44 5 ay Değilde değişiklik Yorumla İST34MLT44 5 ay Değildit Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. fantezi olabilir 0 1 Yorumla Rhaast 5 ay Sanmıyorum ama objektif ve derinlemesine bakarsak evet biseksüelliğe yakın bir nokta daha dar olsun diye de isteyen olabilir Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Pok seviyor demek ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Anal isteyen zevkini biliyordur lisedeki sevgilim ile yapmıştım 1 hafta acıyor demişti sonra sonra alıştı 😊
Tamamen fantezi , her erkek anal ister ama zevkine , kadın ise acı çeker sadece
Vajinaya göre dar ve görsel olarak hos geldiği için zevkli erkek için
Ben tutkunuyum ama biseks değilim
Anal seven erkekten olmaz
Neden sıkıldın
Merakım yok valla bilmiyorum
Anal daha zevkli, istemeyen i. bnedir
İsrafı sevmeyen erkektir
Zevkli biseks falan değiliz ama xhdbddj
Sapkinlik
Kesin diyemeyiz
Fantazidir
Değilde değişiklik
Değildit
fantezi olabilir
Sanmıyorum ama objektif ve derinlemesine bakarsak evet biseksüelliğe yakın bir nokta daha dar olsun diye de isteyen olabilir
Pok seviyor demek ki
Fantezi
Fantezi için
Fantezi için
vardır tercoh edenn
Sadece merak
Fantezimiz var :d