Arkadaşlar, aramızda olağanüstü bir ten uyumu, cinsel uyum ve seksüel çekim olan bir kız arkadaşım vardı. Ben evindeyken, ev işlerini yapamadığını söylüyordu. Ten uyumumuz nedeniyle yanımdan ayrılamıyordu. Kendisi söyledi. Vajinismustu ayrıca, eski sevgilisiyle vajinismusu aşamamıştı, benimle tek seferde cinsel ilişki oldu. Bunu ten uyumumuza bağladı. Günde üç kez beni görmeye geliyordu, doyamıyorum sana diyordu. Sonra çok başka engeller girdi araya. Ayrılmak zorunda kaldık. Sonra başlasıyla sevgili oldu. Ama o kişiyle seks yaparken zorlanıyormuş, ten uyumum yok diyormuş. Bunu bana kız kankası söyledi. Gene vajinismus olmuş yani.
SİZCE PİŞMAN OLUR MU?
SİZ OLSANIZ TEN UYUMUNUZ OLAN, AŞIK OLDUĞUNUZ BİRİ VARKEN, TEN UYUMUNUZ OLMAYAN BİRİYLE SEVGİLİ OLUR MUYDUNUZ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karakter uyumu en önemlisi, gerisi karın ve göz doyurur geçici şeyler
Karşılıklı güven varsa her şey yaşanır.
Ten uyumu yok mesela, ten uyumu olmayan, cinsel çekim hissetmediği biriyle ömür boyu sürecek bir ilişki kurabilir mi kadınlar?
Önce güven arar 2 cins de sonra ten uyumu olup olmadığına bakılır.
Güven var, ten uyumu yok. Sevgi var, tutku ve aşk yok. Bu durumda kadın o adamı tercih eder mi?
Güven varsa etme ihtimali yüksek.
Kadın güven odaklı bir canlıdır.
Üzüldüm
Kız başkasıyla nişanlı her fırsatta beni görmeye çalışıyor, arkadaşına demişki onu uzaktan görmek bile bana yetiyor demiş, ne yapmaya çalışıyor, neden böyle diyor anlamadım
Sana aşık
Senn nask
@Emirkaya26 @emirkaya26 anlamadım?